Байдън ще прави обръщение към нацията заради Омикрон

Предполага се, че президентът на САЩ ще допълни вече обявения "зимен план"
19 дек 2021 06:58, Ния Христова
30
Байдън ще прави обръщение към нацията заради Омикрон
Снимка: БГНЕС
Президентът на САЩ Джо Байдън се готви да направи обръщение към нацията във връзка с разпространението на щама Омикрон в страната, съобщи NBC News.
 
"Байдън направи изявление във вторник и ще говори за нови стъпки от администрацията в помощ на общностите", съобщи медията, цитирайки източник от Белия дом.
 
Предполага се, че американският президент ще допълни вече обявения "зимен план" заедно с "остро предупреждение каква ще бъде зимата за американците, които са решили да не се ваксинират".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обръщение към амер. нация вдъхновение от новите дрехи на царя.
6
1
 
23
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
САЩ не са нация,а .ме.ле от некакви никакви. И Байдън не знае кои са прадядовците и прабабите му.
5
1
 
38
 
! Отговори
Истинската реч преди 2 години
Драги сънародници и бъдещи роби на новия робовладелски строй.Елита реши да ви отнеме свободата подарена от християнството и отново да ви пороби.Затова от сутрин до вечер ви баламосваме с медийни атаки,а новите ни философи ви зомбират с лъжи за новото нормално.От време на време ,когато стане нелицеприятно ,пускаме и някой загубеняк да хвърли вината на средновековието,макар то да освободи хората от робството и ги направи селски люде свързани със земята.А елита днес иска да ви боде и пороби!
4
1
 
26
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Зимата за неваксинираните ще си е направо ядрена! Така са го планирали.Няма как да останат неваксинирани планът ще се провали! Но какво може да се направи, след като 90% от населението на планетата е не-о-б-ра-зо-вано, мъ-рз-ел-иво и а-л-ч-но, съответно лесно се манипулира!
3
2
 
29
 
! Отговори
Брадвата преди 2 години
Понеже държавата е почти тотален пара зит и е напълно безсмислено да има толкова многобройни структури и длъжности, дюшеш им дойде тоя вирус, разни лежачи се показват по ТВ колко са велики и ти решават съдбата. Такъв е случаят, както се вижда, не само у нас, ами и в метрополията. Завършени *** оти и садисти те ограничават и измъчват, както сметнат за добре
2
1
 
36
 
! Отговори
Igjvjvjcjch преди 2 години
остро предупреждение каква ще бъде зимата за американците, които са решили да не се ваксинират".Айде почна се с глупостите!
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би ще каже защо Нанси Пелоси има акции във Пфайзер.