Четирима загинаха при авиокатастрофа в Калифорния

Разбил се е малък бизнес самолет
29 дек 2021 09:56, Александър Попов
10
Четирима загинаха при авиокатастрофа в Калифорния

Четирима души са загинали при катастрофа на малък бизнес самолет в близост до Сан Диего в американския щат Калифорния, съобщиха местните власти.

Самолетът се е разбил в понеделник около 19:00 ч. местно време, се казва в изявление на шерифството на окръг Сан Диего.

По данни на Федералната авиационна администрация самолетът е излетял от летище "Джон Уейн" в Санта Ана с екипаж от двама души и двама пътници на борда.

По разписание е трябвало да кацне на летище „Gillespie Field” в градчето Ел Кахон. От шерифския отдел на окръг Сан Диего съобщиха, че пожарникарите не са успели да открият оцелели на мястото на инцидента.

"Мислите и молитвите ни са с всички, засегнати от самолетната катастрофа", се казва в съобщението./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И четиримата са били с Ковид. Омикрона ги е свалил за секунди.....
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурно пилотът е бил ваксиниран
4
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кои са милионерите - Бил Гея и шайката Микрософт :)))
3
3
 
4
 
! Отговори
Явор герман преди 2 години
Научете се българи като отпускате пари да следите за тяхното уползотворяване и харчене и да си следите проектите първо се върши работа и после се дават парите така е навсякъде никаде не ти дават парите и после да вършиш работа и корупцията ще намалее няма смисъл да се наливат пари в бездънна яма контрол закони ред стабилност.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема е когато се откраднат парите всичките давам ви пример има проект сграда кооперативна строителство някои отпуска дава влага инвестира един милион или държавата инвестира по някаква програма и парите ги няма и зградата я няма тое ясно че ще се откраднат двеста триста хиляди но поне ще има зграда а някои крадът всичките пари и няма нищо кръгла нула манталитет корупция няма закони държавата не следи за изпълнението на поръчките и фирмите никакъв контрол и от там се получава теч на пари.
1
6
 
0
 
! Отговори
Ахмед доган преди 2 години
Българи промнема не е че ще откраднеш една луканка и един хляб да се наядеш не е проблема за десет дваисет лева те ще ги избият после ясно е че всеки краде и е корумпиран от наи ниското до наи високото ниво проблема е краденето в особено големи размери и обричането на хората на глад цели сектори краденето с чували трябва да има баланс да има за всички не да се облагодеталстават десет петнаисет човека при борисов имаше за всички по равно даваха се пари за всичките сектори.