Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си

По думите му не е имало спасителна мисия
24 май 2022 19:42, Нели Христова
320
Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си
Снимка: БГНЕС

Баща, който загуби сина си на борда на "Москва", обвини руския флот, че е изоставил ранените и е потопил военния кораб, за да прикрие доказателства за украинския ракетен удар, който го е разрушил.

Дмитрий Шкребец твърди, че президентът Путин е "предал" младите наборници като сина му, като ке обърна директо към него, призовавайки го "да бъде мъж" и да спре да лъже страната си. "Владимир, няма да ти простя смъртта на сина ми и много други момчета", пише той в руския сайт за социални медии Vkontakte. "Загубата на крайцер "Москва" е ваше лично поражение!"

Шкребец издирва сина си Йегор, 20-годишен наборник, откакто корабът потъна, след като беше ударен от две украински противокорабни ракети Нептун на 13 април. Той призна, че синът му вероятно е мъртъв, но продължава да разследва какво станало

Кремъл настоява, че флагманът му в Черно море не е потопен от украинците, твърдейки, че е попаднал в бурно море, след като случаен пожар, подбален от цигара, е причинил експлозия на боеприпаси.

Шкребец казва, че членовете на екипажа му споделили, че корабът е бил "седяща патица", оставайки в същата позиция два дни без ескорт. След като е ударен, офицерите се страхували да кажат на началниците си, докато не станало ясно, че корабът потъва. "Знам, че преди 13 часа на 14 април крайцерът не е изпратил SOS сигнал, въпреки че събитието се е случило около 15 часа на 13 април", обяснява той. "Искаше да го подминеш с мълчание и да го скриеш, според старата си традиция да лъжеш."

Той добави, че тежко ранените не са евакуирани, а пострадалият кораб не е докаран до пристанището в Севастопол, защото "тогава ще стане ясно за всички какво се е случило".

Той добавя: "Удавиха ги, заедно с крайцера. . . те го изтеглиха на юг от Черно море през нощта от 13.04 срещу 14.04 и го потопиха там."

Шкребец твърди, че не е имало официално съобщение за спасителна мисия, с аргумента, че това е така, защото не е имало такава. "Ти отне най-близкия ми човек", казва бащата към Путин. "Ти го уби".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 евро - 58.6 рубли
14
22
 
4
 
! Отговори
g.venov преди 1 година
давай Нелче,по 12 лева току виж си изкарала за някое кило салам,"журналистке" *** се гръмни някъде с тия смешни статий,че ижалки.
13
28
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И еврото умира, и долара умира, и зелената сделка умря, и защитата на планетата от климатичните промени умря. Остава само гладното и студено бъдеще за ЕС в прекрасния нов зелен свят. Впрочем Грета къде се дяна?
12
7
 
33
 
! Отговори
Путинопитеци,сър преди 1 година
До Българин .. влезни в Вконтакте бе дъмбо, влезни да видиш колко много хора открито си търсят децата, а рашистанските власти лъжат ли лъжат. Няма да ги оставят така, ти твоето дете така ли ще си го оставиш "изчезнало" без обяснение, дебилл
11
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вот не могут смириться с тем, что весь мир загибается в условиях своей материальной недостаточности, а тут гигантская Россия, у которой всего каких-то 150 млн человек. Это борьба за выживание
10
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин го модернизира до подводница
9
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Урсула разкри тайния план на Путин! Путин нападна Украйна да провокира ЕС да спре да купува нефт от Русия и Русия да пренасочи нефта от ЕС към световните пазари където цената ще се покачи и това ще напълни военния му бюджет, но Урсула разкри хитрия и коварен план на Путин и ЕС няма да спира руския нефт! Плана на Путин отново се провали! ***/dimsmirnov175/33733
8
12
 
45
 
! Отговори
ф преди 1 година
Всичкото им е такова на Рашистанците, само лъжи лъжи лъжи
7
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само наблюдавайте коментарите на Путлерастите под тази новина, да видите за какви морални дегранти става дума! Пълни ***.
6
40
 
10
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Фейк нюз е....
5
12
 
56
 
! Отговори
пфффф преди 1 година
Абе другарю Шкребец, той ЛилиПутин потопи цяла Русия ти за един кораб си се загрижил. Ами така ще е като 20 години го търпите и мълчите а той натрупа стотици милиарди долари на вашия гръб.Не мрънкайте ами се дигайте и сваляйте тоя диктатор от власт! Колкото по-бързо толкова по-добре както за вас така и за целия свят.
4
31
 
11
 
! Отговори
Хора преди 1 година
Стига с глупостите...
3
9
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да беше само твоят син човече...за Путин и компания,....човешкият живот не струва и грош....
2
8
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за момчетата. Кремълските комунисти винаги са лъгали. За тях човешките животи нямат стойност
1
13
 
8
 
! Отговори
Вангелия се чу преди 1 година
ДА се проследят всички разговори вкл около новоподставения на власт в Кремъл Владимир преди и след потапянето на "Курск"..подава леля Ванга от Украйна //