Над 40% от приемащите се за транссексуални в САЩ са млади хора

За 5 години броят им се е удвоил, според проучване
12 юни 2022 15:00, Анисия Иванова
63
Над 40% от приемащите се за транссексуални в САЩ са млади хора
Снимка: БГНЕС

В САЩ има около 1,6 милиона транссексуални хора, които са на възраст от 13 години нагоре и около 43 процента от тях са между 13 и 24-годишни, се казва в нов доклад, цитиран от ДПА.

Документът, разпространен тази седмица от Института „Уилямс“ при Калифорнийския университет в Лос Анджелис, (UCLA) е базиран на данни от две проучвания, проведени от Центровете за контрол и превенция на заболяванията в периода 2017-2020 г., както и въз основа на усъвършенствано статистическо моделиране.

Изследователите са установили, че процентът и броят на възрастните в САЩ, които се самоопределят като транссексуални, остават стабилни с течение на времето. Броят на транссексуалните на възраст от 13 до 25 години обаче се е удвоил в периода от предишния доклад, публикуван през 2017 г., макар че изследването е използвало различна методология.

Данните показват, че по-младите хора са „значително по-склонни“ да се самоопределят като транссексуални в сравнение с по-възрастните, изтъква докладът: 1,4 процента в категорията 13-17 години и 0,3 на сто при възрастни от 65 години нагоре.

Като цяло, броят на пълнолетните в САЩ, които се самоопределят като транссексуални (1,3 милиона), представлява 0,5 на сто от общия брой на възрастното население в САЩ. Сред американските младежи на възраст от 13 до 17 години 17 300 000 се самоидентифицират като трансексуални, или 1,4 на сто от общия брой на населението на САЩ в тази възрастова категория. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
6
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Съвсем нормално е да са млади, Глобо-ь удря със содомитска пропаганда най-малките, още от ученическата скамейка, защото те са най-податливи на провокации. Също така, 42% от така наречените "транссексуални", тоест, мъже, които се мислят за жени и обратното, имат поне един опит за самоубийство. Което е емпирично доказателство, че така наречените "трансксексуални" са просто психично болни хора, като каквито реално ги класифицира и СЗО допреди нейното обсебване от Глобо-Хом0 през 90-те години.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
цялата тази история прилича на механизъм за намаляване на населението
40
0
 
3
 
! Отговори
Айнщайн преди 1 година
"младежи на възраст от 13 до 17 години 17 300 000 се самоидентифицират като трансексуални, или 1,4 на сто от общия брой на населението на САЩ"Я ПАК ДА СМЕТНЕТЕ!
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сзо до обяви пандемия веднага
38
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
0.5% от възрастното население в САЩ били транссексуални, но българския ксенофоб, най-вероятно русофил скача все едно 95% са транс и вече се готвят насилствено да ни ЛБГТиизират и да ни резнат топките/срамните устни. Относно самоопределянето, аз мога да ви кажа, че до 20+ години всяко самоопределение е готово да претърпи коренна промяна! Четете статия бе неуки!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е защото възрастните не са били подложени на ЛГБТИ-пропаганда.
36
8
 
3
 
! Отговори
До 40 преди 1 година
Пак ще го напиша - джендърите и русофилите са едни и същи отпадъци. Едните да си ходят в Щатите, другите да заминават за Русия. Ние, българите, не сме нито ***, нито предатели. Чужди ценности не споделяме и на чужди държави не служим.
35
6
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 1 година
Не, не искаме да сме като тях. Но не искаме и да сме като руснаците.
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотално ***... И ние искаме да сме като тях? Това ли ни е мерилото за успех?
33
4
 
3
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Само ще кажа, че през годината на "най-страшната пандемия" населението на планетата се увеличи още повече. Прави сметка колко "страшен" беше ковида и колко "логически издържани" са твоите подобия на разсъждения.
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта винаги е била да се държи населението под контрол. Последните 100 години обаче нещо много изпуснаха нещата. Наистина им трябваше работна сила след втората световна война ама после направо прекалиха с размножаването и затова сега сме 8 милиарда. Докато в края на 19 век сме били само 1.5 милиарда. Затова сега измислят всякакви начини за намаляване на раждаемостта. Ще си измислят още много неща и покрай тях и още пандемии и войни. В краен случай имат и атомни бомби ако другото не сработи.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До :-)Част от тях са родени така а друга част са такива понеже е модерно.
30
1
 
7
 
! Отговори
сали преди 1 година
жени дето не произвеждат яйцеклетки не плющя
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в България е същото.
28
0
 
11
 
! Отговори
Объркан преди 1 година
Не харесвам феминистки, ***, блм активисти, араби, африканци, мюсюлмани, евреи, болшевики, русофили, китайци, корейци, помаци, и т.н. От кои съм тогава?
27
2
 
11
 
! Отговори
Демократи,сър! преди 1 година
Хамерикански ценности...
26
2
 
15
 
! Отговори
Младите преди 1 година
Не вземайте прибързани решения. Търсенето на себе си е част от порастването и съзряването. Нормално е в юношеската възраст човек да се лута, да не е сигурен кой е, какъв е. Всичко това, както и тревожността, която го съпътства отшумява и нещата полека си идват на мястото. Не случайно млади хора, които са взели емоционално и прибързано решение да си сменят пола след това са дълбоко нещастни. Не се поддавайте на внушения и пропаганда. Рядко смяната на пола е решение.
25
11
 
4
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Ами досега три рускини са ми писали в сайтове за запознанства, че искат да дойдат да живеят в България, щото в Русия било голяма мизерия. С изключение на Москва и Санкт Петербург, другаде си е пълна мизерия. И ми пишеха,че руските мъже масово били алкохолици,които за нищо не ставали. А имам и познати, работели в Коми. Те какви истории разправят цели томове могат да се напишат.
24
2
 
26
 
! Отговори
До 15 преди 1 година
За съжаление има масова хомопропаганда в САЩ сред децата. Тръмп се опита да я спре, но фалшифицираха изборите.Наистина не отива на добре западната цивилизация. Спасението е в държавите от Източна Европа-Полша,Чехия, Унгария, България.
23
17
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
Така е-всички са гейове, само руснаците са истински мъже.Чудно защо рускините дават мило и драго да се махнат от мъжествените руснаци и да се оженят за някой гей европеец.