Тръмп съден за изнасилване в средата на 90-те

Журналистка повдига обвинение
25 ное 2022 08:57, Петя Славова
46
Тръмп съден за изнасилване в средата на 90-те
Снимка: БГНЕС

Журналистка, която твърди, че Доналд Тръмп я е изнасилил в средата на 90-те години на миналия век, заведе обновено дело съгласно нов закон, който защитава жертвите на сексуално насилие десетилетия след извършване на деянието.

Новият иск на Е. Джийн Карол дойде минути след влизането в сила на щатския закон на Ню Йорк, който позволява на жертвите да съдят без оглед на давността, предава БГНЕС.

Отделно 78-годишната Карол заведе федерален граждански иск за клевета срещу Тръмп през ноември 2019 г., като този процес продължава. И Карол, и Тръмп подадоха показания под клетва пред съдия в Ню Йорк през октомври.

В новия иск Карол, която е бивша колумнистка на списание Elle, обвинява Тръмп за побой, „когато я е изнасилил и опипвал насила“ и за клевета в неговия акаунт в Truth Social миналия месец, където той отрича предполагаемото изнасилване.

В новия иск Карол търси неуточнени компенсаторни и наказателни щети за психологически вреди, болка и страдание, загуба на достойнство и увреждане на нейната репутация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз ще го съдя,защото гласувах за него пък той не спечели изборите . Тази година този закон там а догодина и у нас.Така се получава когато държавата е направила Съдебната система,бизнес.От това печелят всички,държавата от такси, адвоката от хонорар,Съдията от заплата,ЧСИ от търговете,прокурора от аванта и заплата и всички други овластен и с имунитет.Само набедения винаги губи по стара традиция,защото е обезправен със закон.А на"изнасилената"трябва да и е било много хубаво щом още го помни.
14
1
 
5
 
! Отговори
Пиров преди 1 година
Споко Федералният Резерв на Ю Ес само мейк лов и сексва слоули, не изнасилва и точка.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз ще го съдя,защото гласувах за него пък той не спечели изборите . Тази година този закон там а догодина и у нас.Така се получава когато държавата е направила Съдебната система,бизнес.От това печелят всички,държавата от такси, адвоката от хонорар,Съдията от заплата,ЧСИ от търговете,прокурора от аванта и заплата и всички други областен и с имунитет.Само набедения винаги губи по стара традиция,защото е обезправен със закон.А на"изнасилената"трябва да и е било много хубаво щом още го помни.
12
1
 
8
 
! Отговори
Амчъкистанец преди 1 година
Едно време спах със колежката и майка ..и и след време не можах да се отърва и от двете...
11
2
 
8
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Еееех, Карол, Карол...спомени. спомени... спомени.
10
2
 
22
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Колко е нов този нов закон и защо тази журналистка не е повдигнала същите обвинения срещу Тръмп при първото му кандидатиране за президент?
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмп каза ,че ще се кандидатира за президент и веднага започнаха постановките срещу него ,значи ги е страх да не спечели :)
8
2
 
21
 
! Отговори
Досието сочи: преди 1 година
Че тръмп през 70-те е бил нелегален марсиянец! (абе знаем ги тия предизборни похвати. А намериха ли доклада за руската намеса, или още го издирват? )
7
3
 
15
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Щом не е викала изнасилване нема /Шведски закон/ :)))
6
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега се е сетила?Нагласена работа.
5
3
 
13
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кака му е 2 години по голяма :)))
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази журналистка, когато е вирила краката си пред Тръмп, крещяла ли е , че е изнасилвана ? Аман от изнасилени " по желание " ! Нароиха се прекалено.
3
3
 
28
 
! Отговори
Закривай преди 1 година
На тази й трябваха 30 години да се сети, че е изнасилена? Че то така дайте мъжете да се стиснем и да не правим секс с никоя. Кой знае след 20 години може да ни съди, че е изнасилена. То натам вървят нещата. Западната цивилизация е към своя край.
2
2
 
24
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Айде, почнаха го. Любимата тактика на американските олигар... Опа, "политици" и властимащи.
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кога е съден бе, ***?