Един човек е убит, а трима ранени при стрелба в центъра на Атланта

Инцидентът е станал в сграда в търговска зона
4 май 2023 07:49, Елка Василева
11
Един човек е убит, а трима ранени при стрелба в центъра на Атланта
Снимка: БГНЕС

Един човек е бил убит, а най-малко трима са били ранени, при стрелба в сграда в центъра на Атланта, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местната полиция.

Тя съобщи, че след първоначалната стрелба в сграда в търговска зона, в която има множество офис сгради и високи жилищни сгради, не са били регистрирани допълнителни изстрели. Засега няма задържан заподозрян и по думите на полицията ситуацията е "активна и променлива".

Правораздавателните органи казаха, че в момента активно издирват заподозрения и други евентуални жертви. Тримата ранени са били откарани в болница за лечение, а четвъртият прострелян е починал на място.

Стрелбата в столицата на югоизточния американски щат Джорджия се случва в момент, когато редица градове в САЩ са засегнати от насилие с огнестрелно оръжие и масови стрелби през тази година, посочва АП.

Полицията разпространи снимка на предполагаемия стрелец. Заподозреният вероятно е въоръжен и опасен, предупреди тя.

Полицията призова хората, които се намират в района, да обезопасят жилищата си и да се укрият на място.
(БТА, Владимир Арангелов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Обяснявам - няма как да събереш всички от.пки от целия свят + 10 процента умни и прогресивни емигранти и да не стане манджа с грозде. САЩ си отива, колкото и да не Ви се иска, поради един много *** факт - няма империя, която да е мултинационална и да не се е самоунищожила!
8
0
 
11
 
! Отговори
Подобни преди 11 месеца
може да ни ги спестявате. И без това тия не са новини, а ежедневие там.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А иначе нещо ново в САЩ?
6
0
 
7
 
! Отговори
Негърската работа преди 11 месеца
Бетер сръбска работа!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От големите градове Атланта е най-черният. Сигурно са около 90 %. Преди години в хотела на летището беше нещо страшно, само такива на групички с някакви хип хоп тениски.Дайте им оръжие и малко повече права и им гледайте сеира. Прави сте и за джендърите ама според мен в Канада си имате повече проблеми специално с джендърите.Стана нещо страшно, но и ЕС върви с големи крачки натам.Вкарахме си и ние кораби от Африка и Азия.Даваме им повече права ..и тук нещата отиват на зле.Само оръжие нямат още
4
1
 
13
 
! Отговори
Монрреал преди 11 месеца
До Алекс Четете и си помислете добре,преди да кандидатствате за Зелена карта. Вече никой не кандидатства за Зелена карта.Не и нормални хора. Дори и децата на руски олигарси предпочитат различни дестинации. Когато аз кандидатствах преди 25г. всичко беше много по добро и различно, обаче от 10-15г. тук стана някаква лудост с тези "права на чернните" и джендърска толерантност към всичко иззвратено.А основните кандидати да живеят в САЩ останаха африканци /идват с кораби през Мексико/ араби и латиноси
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
То там си е нормално това, бех 2 години в Атланта Джорджия :)))
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Стрелбата в столицата на югоизточния американски щат Джорджия се случвала в момент, когато редица градове в САЩ са засегнати от насилие с огнестрелно оръжие и масови стрелби. Наистина такива моменти са изключителна рядкост в Пиндостан.
1
2
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Четете и си помислете добре,преди да кандидатствате за Зелена карта.