Срути се магистрала във Филаделфия

Тя е била обхваната от пламъци
11 юни 2023 19:32, Нели Христова
28
Срути се магистрала във Филаделфия
Снимка: Twitter

Пожар е причинил срутване на част от естакада на оживена американска магистрала във Филаделфия, съобщиха властите, които приписват инцидента на цистерна с петрол, избухнала в пламъци под моста.

Срутването е отнело четири ленти за движение по надземния участък на силно натоварената магистрала, въпреки че не се съобщава за пострадали.

Кадри, излъчени по телевизията, показаха пламъци и дим, излизащи от разрушения участък на междущатска магистрала 95 в североизточния квартал Такони, като части от надземната част на пътя бяха паднали върху платната под него.

Говорителка на града заяви пред АФП, че "голям пожар под I-95" е причинил срутването на магистралата, но не го свързва с нито едно превозно средство. Тя каза, че пожарът е "под контрол".

Местните медии съобщиха, че пожарът е започнал около 7:00 ч. сутринта (03:00 ч. по Гринуич), когато трафикът в неделя обикновено е слаб.

Магистралата в посока север-юг - една от най-натоварените в Съединените щати, свързваща Мейн с Флорида и големите градове по Източното крайбрежие, остава затворена в двете посоки в района на Филаделфия, съобщиха официални лица.

"I-95 ще бъде засегната за дълго време, за дълго време", заяви на пресконференция управляващият директор на Филаделфия Тумар Александър, съобщи „The Philadelphia Inquirer“.

Градските власти издадоха поредица от предупреждения в Twitter за пожар в цистерна на магистралата, която според местните медии се е запалила под моста, което очевидно е причинило срутването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
господ ги наказва ща загиналите в укропия
19
2
 
4
 
! Отговори
MIKE преди 10 месеца
Господ се опитва да намекне нещо на комунистите в Калифорния както го прави с пожарите в комунистическа Канада. Едва ли ще Го разберат, след совалките на наследника на Сорос в Белият дом, но Той не спира да опитва.
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко има пръст в тая работа.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да не я е строил Баце тая магистрала.
16
3
 
6
 
! Отговори
Сатира преди 10 месеца
Не е възможно... Според Българина Това може да се случи само в България!
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На Баце юнаците ще да са я строили...
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
По-слаба е от кримския мост.
13
1
 
4
 
! Отговори
Е НЯМА САМО преди 10 месеца
КЕРЧЕНСКИЯ МОСТ ДА СЕ ПАЛИ ОТ ЦИСТЕРНА
12
0
 
17
 
! Отговори
До пост номер 1 преди 10 месеца
И аз залагам на американското съпротивително движение! Неизвестна партизанско-патриотична формация иска да покаже, че американският народ има сили да се бори срещу тиранина Байдън !
11
4
 
4
 
! Отговори
Малиий преди 10 месеца
Какъв тп коментиращ народ. Ужас. И само специалисти по икономика, история, пътно строителство и естествено политика. ДЕВМ.
10
5
 
8
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Ако някой умнокрасив вярва че всичко е цветя и рози - прав е ! Само че по кварталните улици из Бевърли Хилс и няколко хиляди подобни малки богати ерии. За простолюдието ...всеки прекарал известно време в САЩ се е удивлявал на кърпежите и неравностите навсякъде из големите американски градове дори на пъпа на Чикаго или Манхатън.Хуанво е че вече много хора имат възможност да видят с очите си "тая" и да си избият от главите холивудските филми и изчетените медийни тъпотии.
9
4
 
12
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Всъщност междущатската магистрална система е завършена около 1960 година и оттогава наистина основно се кърпи и ремонтира , но е много много изостанала сравнено с голяма част от развития Западен свят. Необходими са колосални средства , близо трилион долара , а федералното правителство не разполага с подобни средства нищо че в Афганистан заровиха 2 трилиона долара ...
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това са украински терористични групировки. Сега ще натопят Путин.
7
5
 
16
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 10 месеца
Между другото, според NBC причината за срутването е взрив на камион-цистерна. Изненадам съм, че пре.сти.тутките в САЩ все още не са развили тезата, че това е отмъщение на руснаците заради взрива на Кримския мост октомври миналата година.
6
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пожелавам им,само едно Земетресение! Таман Ша ги Упрай -:) Те друго И не заслужават!
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами какво да ви кажа? Чудесна новина според мен!И не е Фалшива Американците,колкото и да се представят за Непогрешни.Се оказва че И те грешат!-:)
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Братския САЩ се рути, ние сме тръгнали да воюваме с Русия.
3
6
 
22
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 10 месеца
Строителството на пътища и инфраструктура в САЩ е била главно по времето на Рузвелт ПРЕДИ Втората Световна Война. След това ремонти на ремонтите и кърпене тип Бойко БОрисов. Инфраструктирата в САЩ е стара, захабена, а всички предпочитат да мързелуват, много малко се хващат на такава работа. Най-много са инфлуенсърите, финансисти, далавераджии, спортисти, артисти, клоуни, а също да не пропуснем огромен военно-промишлен комплекс и армия за рекетиране на останалия свят. Е как няма да падат?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Запали се е цистерна а говорителката не го била свързала с нито едно превозно средство. Тия са трагични.
1
3
 
25
 
! Отговори
Хм преди 10 месеца
А дали не са американски партизани ?!