Гласуват за импийчмънта срещу Байдън

Обвинението е срещу сина му
13 дек 2023 22:00, Стела Стоянова
41
Гласуват за импийчмънта срещу Байдън
Снимка БГНЕС, архив

Контролираната от републиканците Камара на представителите на САЩ ще гласува дали да започне официално разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън въз основа на противоречивите международни сделки на сина му - ход, който демократите смятат за неоснователен, предаде АФП.

Републиканците все още не са представили никакви солидни доказателства за корупция на президента, а ръководеният от демократите Сенат едва ли ще осъди американския лидер.

Консерваторите обвиняват сина на Байдън Хънтър в корупционна търговия с влияние с баща му чрез задграничните му бизнес сделки в Украйна и Китай, преди Джо Байдън да стане президент.

"Баща ми не е участвал финансово в моя бизнес", заяви Хънтър Байдън, който се превърна в основна мишена на десницата. Въпросните бизнес занимания са се случили, докато баща му е бил вицепрезидент по времето на Барак Обама.

Хънтър Байдън говори пред репортери от Капитолийския хълм, отказвайки да присъства на изслушване при закрити врата, водено от републиканците.

Признавайки, че е "допуснал грешки в живота си", 53-годишният мъж обвини крайната десница на Републиканската партия, водена от бившия президент Доналд Тръмп, в клеветническа кампания, целяща "да ме обезличи, всичко това, за да злепостави и навреди на баща ми".

81-годишният Байдън, който винаги твърдо е защитавал сина си, се е насочил към вероятен реванш с Тръмп на изборите догодина. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: импийчмънтБайдън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 4 месеца
Той и баща ми е долу горе на тази възраст, ама не е изкуфял като това плашило.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стария пърдел дали знае какво става? XD
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ама недейте така, на човека баща му е убит от Хамас, а вие не проявявате жалос.
19
0
 
6
 
! Отговори
Joe Bidet преди 4 месеца
третополовите либерастични деггеннерати се накендззаха само от гласуването ДАЛИ да се почне импийчмънт. Ако нямаше толкова много райно-та в Републиканската партия, цялата деградирала демонРАТска пасссмина щеше да е под земята. Нямаше и да чуем за третополова дегенеррастия, както е сега.
18
10
 
8
 
! Отговори
Тон преди 4 месеца
За да бъдем под СССР благодарете на Русвелт и Чърчил теми предават под тяхно влияние ,неграмотници ,този съюз е с нашите врагове и се видя до къде ни докараха ,бедни,излъгани изморени ,ограбени,а сега и разделени!
17
4
 
21
 
! Отговори
Тон преди 4 месеца
Правителство което управлява с 10 процента от българското население трябва и ще бъде разкарано!
16
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В България трябва да се гласува за импийчмънт на Радев. Държи се като руски слуга. И то по време на война, в която Русия е агресор.
15
10
 
4
 
! Отговори
??? преди 4 месеца
Понеже даде работа и хляб на цяла Флорида с подкрепи Украйна в своята независимост. Надали.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде живи здрави,утре с хубави новини да се събудим
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Лекуващият деменцията си с кока Бай Дрън се разхожда наляво и надясно да се хвали как има бутон,с който може да взриви света.Представяте ли си?Аман от наркомани!Тези не са имали само чернокожа жена за президент.
12
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не разбрахте ли вече, че не е нормално да се избират хора над 80 г. за каквито и да е постове. Искат шофьорите над 65 г., едва ли не да ги спрат да управляват коли, а тия над 80 ще управляват държава, нещо се бият нещата.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ В УКРАЙНА В ЕДИНЕН ХОР - БАУ БАДЪНЧ,МЯУ БАДЪНЧ КОРУПЦИЯ РАЗНАСЯ!!...
10
2
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 4 месеца
По интересно е статията на Вашингтон пост Казват че от службите посъветвали Зеленски да не разкрива военни тайни пред Байдън ,имали данни и се опасявали от изтичане на информация
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На 82 години за какви избори ще се кандидатира ?
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
4 всичко написано е вярно,само имаш един пропуск,носеха и нощното гърне в колата,която я возеше .
7
1
 
8
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 месеца
Ела при Бай ти Ставря, Бай Дрънчо, па после Боко, Шиши,Киро Наско, Мирчеф да му мислят,като дойдат при мен ще ги направя хора !!!
6
3
 
29
 
! Отговори
Bg преди 4 месеца
Задължителен импичмънтнна Бай дрън ! Тръмп за нищо го обвиняваха, а тоя хрантутник на войни и запалител на войната в Уксрайна ще ми стои на власт. Импичмънт ! Бзйдрън запали войната в уксрайна щото обеща пари о военна подкрепа да си върнат лнр и днр украинците ! Ако не беше ги насъсквал нищо нямаше да има ! Импичмънт и на Боко, Киро, ПърДенков, Гнома, Мирчефф, Иванофф, Асенчо, Шиши и всичкитемв ЗаТВОРа !
5
3
 
26
 
! Отговори
Справедлив преди 4 месеца
Да победи Тръмп.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Импийчмант дрън,дрън.Дъртия се спука да иска пари от ЕС и от сащисаните уж да помага на мършАв-ия укропитек.А защо да не си ги делят .Пара е това много пара.Синчето му ще предоволен.
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Едно време Цола Драгойчева като тръгвали за пленума чадъра, химикала и дали съм се напикала и тоя същия