Подсъдим нападна съдийка на съдебно заседание в Лас Вегас

Нанася ѝ няколко удара и тя пада назад
4 яну 2024 15:39, Елка Василева
23
Подсъдим нападна съдийка на съдебно заседание в Лас Вегас

Съдийка в Лас Вегас бе нападната по време на съдебно заседание от подсъдим, който внезапно прескочи загражденията, разделящи го от магистрата, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

На публично достъпни записи от заседанието се вижда как Деобра Редън, подсъдим за опит за нападение и побой, обижда съдия Мери Кей Холтъс и след това се нахвърля върху нея, когато разбира, че тя е на път да го изпрати зад решетките. Малко преди това адвокатът му бил поискал условна присъда с изпитателен срок.

"Разбирам ви, но мисля, че е време да вкуси от нещо друго", отвърнала съдийката, визирайки вече богатото криминално досие на подсъдимия.

На записите се вижда, че подсъдимият се нахвърля върху съдийката, като се изплъзва на охранител и съдебни служители, които се опитват да се намесят. В последвалото сбиване той ѝ нанася няколко удара и се вижда как тя пада назад, преди нападателят да бъде усмирен от няколко души.

На съдийката не се наложило да потърси болнична помощ, но служител на охраната е бил хоспитализиран с кървяща рана на челото и изкълчено рамо.

"Съдия Холтъс получи някои наранявания, следим състоянието ѝ", заяви за АФП говорителка на съда на окръг Кларк, щата Невада. Състоянието на ранения служител на реда вече е "стабилно", каза още тя.

След този инцидент "преразглеждаме всички наши протоколи и ще направим всичко необходимо, за да защитим съдебната власт, обществеността и нашите служители", изтъкна говорителката.

Нападателят ще се изправи пред множество нови обвинения, включително побой над длъжностни лица - съдийката и съдебните служители.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
i преди 3 месеца
Нас какво ни е.е тая работа а Елче.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много ви моля да изгледате видеото, ама специално да гледате как като му скочиха 4-5 човека и всичките го налагаха - охраната с палки, а костюмара с юмруци и го трепаха поне 30 секунди преди да го вдигнат. Няма как да си направите една препратка със Стара Загора и да си направите изводите - с животните се справяте само чрез безсуловното им подчиняване, иначе става по-лошо!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ето до какво водят правата и свободите на цветнокожите в сащ,чувстват,че могат да правят каквото си искат,особено срещу бели хора
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Младежи хвърлили пиратка по кучето на починалия - джак ръсел териер, той ги подгонил и оттам тръгнала историята. Преследването започва след сигнал от младежите, че Пенев ги е нападнал с нож, оказа се, че нож няма."
13
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябваше да е по-концентриран и да и извади едното око с пръст. Да не се опитва да я бие, а просто да бръкне бързо и внимателно в окото и.
12
1
 
4
 
! Отговори
И това не е лошо. преди 3 месеца
Все пак наказателният процес и в Континенталното и в Англосаксонското право е състезателен. Човекът не е юрист. Решил е, че може да спечели състезаниет и със собствените си умения.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От тази мазна усмивчица на съдийката докато плямпаше простотии вместо да даде директно присъдата, ми идваше и на мен да прескоча в екрана, а си представям какво му е било на чернилката.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 8 - Само в изостанли системи, като нашата, присъдата за за кражба на 100000 лева е два оъти п голяма от тази на кражба на 1000 лева ...
9
1
 
6
 
! Отговори
Ааа нее преди 3 месеца
Ааа неее,Това е инсценирано видео.Те църните не правят така.Все са убави хора .
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Боби 5 Точно. В САЩ се проверяват под лупа и съдии, и прокурори и пр. за всяка една дума, всяко по- остро изказване. Съдиите издават много тежки присъди на подсъдимите, но на следваща инстанция при обжалване наказанието се намалява, а някои изобщо падат. Често издават присъда 5 год. затвор, излизат след 1-2 год. Имат присъди 3 дена, 10 дена затвор и т.н. Само за убийствата и изнасилванията са строги присъдите без право на предсрочно освобождаване. Но и там има чести изключения.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А защо триеме комнтари, подкрепящи батката, както и тези, кавящи от коя раса е?!
6
6
 
1
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Той този е от новите хамериканци, на Бай Дън от хората. Съдийката няма шансове, ще я канцелират. Демокрация.
5
7
 
4
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
До Анонимен Ще обжалва а и много ора са съгласни че съдийката е прекалила с изказванията си. За съжаление или радост в САЩ съдебната система е различна. Ако този осъди в по-горна инстанция съдийката ще се преразгледат всичките и дела за незнам какво време назад в практиката и.
4
2
 
4
 
! Отговори
Този изобщо преди 3 месеца
Не е трябвало да се ражда.Само бели създава.
3
1
 
9
 
! Отговори
Грешки преди 3 месеца
В интеграцията...
2
1
 
8
 
! Отговори
Доминиканеца преди 3 месеца
Е най-подлото,диво същество във формата на човек като грешка на природата.
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само си влошил живота с това нападение сега вместо 5 г. ще лежи 20 г.