Тръмп с подигравка съм Байдън: Представи Белия дом като... старчески дом

Настоящият президент е най-щастливият му обитател
Обновена: 19 яну 2024 19:46 | 19 яну 2024 19:00, Нели Христова
61
Тръмп с подигравка съм Байдън: Представи Белия дом като... старчески дом

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се подигра с възрастта на настоящия президент Джо Байдън със сатирично видео в това, което той представи като реклама на дом за възрастни хора. 30-секундният клип, споделен в Instagram и Truth Social, показва Белия дом като жилище за възрастни хора с 81-годишния Байдън като негов основен обитател.

Джо Байдън е на 81 години. Той трябва да се яви на избори по-късно тази година, за да претендира за още един мандат като президент на САЩ в Белия дом.

Възрастта на Байдън се превърна в повод за безпокойство сред гласоподавателите преди президентските избори през 2024 г., предвид неговите забележими пропуски, падания и гафове по време на мандата му като президент на САЩ.

Видеото, озаглавено White House Senior Living, представя Белия дом като оживено съоръжение, предлагащо различни дейности, професионални грижи и изискани домашно приготвени ястия.

Разказвачът иронизира: "Нашите жители се чувстват като у дома си", докато камерата приближава Белия дом, последван от кадри на привидно зле концентриран Байдън.

Клипът включва сцени на Байдън на плажа и първата дама Джил Байдън, която му помага със сакото му, всичко това на фона на ободряваща фонова музика.

Фрагмент от телевизионно интервю след това улавя Байдън, който признава, че се отдава на италианска храна и, по-специално, привързаността си към сладоледа с парченца шоколад.

Въпреки безгрижния тон на видеото, опасенията относно възрастта на Байдън продължават.

Проучване през август на Центъра за изследване на обществените въпроси на Асошиейтед прес-NORC разкри, че 77% от пълнолетните американци, включително 69% от демократите, смятат Байдън за твърде стар, за да служи ефективно още четири години. За разлика от това, проучване на университета Монмут през октомври показа, че 48% от гласоподавателите имат същото мнение за Тръмп.

С нажежаването на изборния сезон през 2024 г. дебатът за влиянието на възрастта върху кандидатите за президент продължава да бъде ключова тема на дискусии сред избирателите и политическите наблюдатели.

Последните изяви на Тръмп също предизвикаха въпроси относно здравето му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Светлия пример преди 3 месеца
САЩ следват светлия пример на СССР - напълниха си управлението с дебилни старци и бабички.
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен. Управляващите от Джо Байдън ли взеха пример, та се готвят да изберат за шеф на НС ген.Атанасов.Този младеж с военна униформа ли ще води заседанията или Делян Пеевски ще го замества. Г-н Ерол Мюмюн вече обяви А.Доган за най-важната личност на демократична България. Пропуснал е да каже, че Д.Пеевски е неговия апостол. Затова ли Д.П. тича като бесен в залата на НС и се държи като следващия президент на РБ? Г-н Ердоган знае ли, че Българин е пълномощник на Доган в НС?
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АхаахахаааThe_D0nald ги съсипва просто!!!! Мастер *** ! Няма такъв случай
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е, Тръмп за сметка на това никога не му личи дали има дименция или е неадекватен - природно му се получава
50
13
 
1
 
! Отговори
Диктатура УбиваРусия преди 3 месеца
ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ГУБИ ТЕХНОЛОГИИ И АЛКОХОЛИЗМЪТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЪЗДАВА БРАК В ПРОИЗВОДСТВОТО ! 50 000 научни сътрудници са напуснали Русия през последните 10 години и повече от 3 милиона трудоспособни образовани руснаци ! НАЙ ЦЕННОТО БОГАТСТВО НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНАТА РАБОТНА СИЛА ! ТОЧНО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ИЗБИРАТ В КОЯ СТРАНА МОГАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ПРОФЕСИИТЕ СИ И НА СЕМЕЙСТВАТА СИ !
49
0
 
9
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 месеца
Възрастта няма да пощади и Тръмп,но е парадоксално как се принизяват и крият щетите,които остаряването е нанесло на Байдън.Трябва човек да е съвсем сляп и зомбиран за да не вижда!Стресът и напрежението в работатат като президент на САЩ,големите натоварвания също усложняват положението!Според мен менталното и физическо здраве на Байдън се оказаха много слаби за работатат която е трябвало да свърши и като резултат-провал след провал!За мен Байдън е главният виновник за предстоящата катастрофа!
48
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Според русофилете ТръмБ бил голямата работа, щото щял да позволи на една фашистка крепостна държава да завладее една свободна демокрация, а после и Балканите, Полша и т.н.
47
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А па Тръмп е идеалното лице за реклама на Психиатрията! Американците ако имат акъл да ги изхвърлят и двамата на Б...ка
46
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп, за разлика от нассрранния памперс е с всичкия си! Също, за разлика от нассранннния памперс си обича държавата, милее за нея и го е доказал, държи на свободата на хората, тяхната финансова независимост, моралните устои на обществото и правото на родителите да НЕ закрепостяват децата си в сатанистката лгбткю деггенеррастия. Тръмп е единствения шанс на света, да спре дяволския WEF и Гейтс, да спре урупсиятафондерлайняната и психясалите евроггеиййски "лидери" да до-корумпират и съсипят света.
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъпо.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хотел Танатос!
43
5
 
26
 
! Отговори
Чичо Дончо преди 3 месеца
Спящият Джо отдавна е изплискал легена!
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е затова не трябва нито единият да бъде президент - не само да се осмиват един друг ами и целият свят да им се смее също че Белият Дом изглежда да бъде старчески дом за поне още 5 години.
41
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Как е тоя младеж Тръмп - на 77 г. Иначе осмива Байдън. И двамата са старци
40
2
 
0
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 3 месеца
До Анонимен37 татарче, преведи тия сквернословия от кабардино-уйгурски на български език, да можем да те разберем. кво е крешчение, кво е проруб, кой е прораб, тракторист пачиму арал на поле? направа падладявам
39
18
 
6
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
присмял се хърбел на щърбел, трън освен че е стар е и луд байдън поне не е побъркан
38
3
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
тръмп не изопачава истината, все пак са почти набори.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде Брандъъън!
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да му направят папомобил.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха