Байдън се срещна с Юлия Навална и дъщеря й

САЩ призоваха Русия да върне тялото на опозиционера
23 фев 2024 08:13, Нели Христова
60
Байдън се срещна с Юлия Навална и дъщеря й
Снимка: БГНЕС

Руските власти трябва да върнат тялото на Алексей Навални на майка му, заявиха от Белия дом на 22.02. 2004г., дни след като опозиционният лидер почина в арктически затвор.

"Руснаците трябва да й върнат сина й", заяви пред репортери във Вашингтон говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби, за да може майката на Навални да "увековечи и почете по подходящ начин... храбростта, смелостта и службата на сина си"

Междувременно президентът Джо Байдън се срещна със съпругата и дъщерята на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина миналата седмица. Това съобщи Белият дом, цитиран от Ройтерс.

По време на срещата Байдън изрази възхищението си от изключителната смелост на Навални в борбата срещу корупцията и за една свободна и демократична Русия, в която върховенството на закона се прилага еднакво за всички.

Байдън също така потвърди, че САЩ ще обявят нови големи санкции срещу Русия утре заради смъртта на Навални и репресиите и войната на Русия срещу Украйна.

47-годишният Навални почина миналата седмица в наказателната колония "Полярен вълк", намираща се отвъд Полярния кръг, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
9
 
2
 
! Отговори
Този,той вече преди 3 месеца
До ПУТИНИСТ ШИЗОФРЕНИКЕ спечелил пътя към Ада. С еднопосочен безплатен билет! Нахални го чака!
33
2
 
32
 
! Отговори
възмутен преди 3 месеца
ащо не публикувате писмото на майката на Навални до съпругата му. Нека хората знаят истината.
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дедо Деменций така и не е разбрал че вчера предадоха тялото на найка му. За него му е простено, той, както пишеше в доклада на един американски прокурор, не помни коя година е бил вицепрезидент, не помни коя година е починал синът му... Но за тая кифла - веселата вдовица на Навални не е простено! Тръгнала е по света да се прави на опечалена, по-вероятно да си издейства американска пенсия, ама поне следи фактите
31
0
 
20
 
! Отговори
Добро Утро преди 3 месеца
Кафето МазнУ ТурскУ ли е или Постно ЕвроАтлантическо?!
30
2
 
15
 
! Отговори
До 17 преди 3 месеца
До АнонименПутин не е клоун като Тошко Козарев с бездънните джобове, бе таралеж!Путин е личност, която Байдън не само че не е, но е психопат! Неговите съветници са духове, вещици и сенки от престъпния подземен свят!
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що не са зели и третите брадчеди с тях. Сега ше се изтрепят помежду си.
28
0
 
23
 
! Отговори
Таквор преди 3 месеца
Защо да "върне" тялото? Той американец ли е? Или само работи за тях?
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, имаше снимка с прегръдка между Байдън и Навална. Тази снимка сложи край на претенциите на Навална да е нещо повече от някакъв говорител и никога няма да стане някаква опозиция в Русия. Руснаците никога няма да приемат човек, който се прегръща с врага им, виновен за убиването на десетки хиляди.
26
0
 
14
 
! Отговори
САЩ е Справедлив преди 3 месеца
Рюте му Гласуваха Вот на Недоверия в Собствената му Държава - Свалиха го от Власт и СъНародниците му го НеНаВиждат, но за НаГрада, че Предаде Държавата и Народа си, САЩ ще го Правят Шеф на НАТО! Това е Справедлив САЩ - Велик!!
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дони идвай по бързо на власт ,че бай дрън тотално е изперкал. Залитащия не е на себе си и му трябва почивка.
24
0
 
10
 
! Отговори
до преди 3 месеца
Как няма да му е любим, подари му Украйна.САЩ са основния спонсор на Путин в момента.Търговия за половин трилион долари.Основно износ къ,м САЩ на суровини.Като бонус му подари и талибаните, и обсада на Израел.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докато Байдън се целува с жената на Навални, и я гощава с банани и кроасани, от другата страна на планетата, Володя току що изпита най-модерният ядрен бомбардировач, ТУ-160. Запитан какво мисли за последните изцепки на Байдън, че го е нарекъл "*** син", Володя само се потупа по пилотската униформа, ухили се до уши, и каза: "Любимият ми американски президент!"
22
0
 
17
 
! Отговори
Този, преди 3 месеца
Който създаде предателя, логично и той го изпрати при Създателя!Сега ще развяваме и жена му, и дъщеря му, и майка му, като жертви на демокрацията!Байдън е доказано негоден да управлява страната си, но американците са с друг интелект. Те мислят, каквото им кажат и за това се радват на инскуствения интелект!
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 17 По телефона не се ли поднасят съболезнования ,а мозък? Пък и кой иска от залитащия съболезнования? Ей нагли сте ей.
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя пошъл цорк с Нахални вече не минава пред никой мислещ човек.
19
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каква знаменателна среща! Тази скърбяща вдовица, много усмихната и щастлива, бе? Пък и не пропуска да си издокара тоалетите и прическата. Не е имала време от скръб да мине на козметик, нали? Какъв фарс.
18
0
 
17
 
! Отговори
#$& преди 3 месеца
Не ме учудва датата 22.02 2004 год.То на дъртия извънземните му шушукат в дългите ушаци.Деменцията не прощава .
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На Нотариуса жена му не се срещна с бай дрън. Къде се меси тоя и защо?
16
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Байдън още веднъж сложи Путин в джоба си!- По човечност. Не Путин , а американският президент се срещна с част от семейството на Навални и им поднесе съболезнования, а онзи сат__рап даже не иска да върне тялото на Навални на майка му....
15
0
 
18
 
! Отговори
Дано и Навални преди 3 месеца
не Присъства на Срещата, както Митеран беше на Срещата на Г7, че ще е съвсем Резил за ЖоБистриятУм!