ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Посрещане на Орешарски В Брюксел - любов народна
Материалът е изпратен от Софи Качи видео Виж правилата
14
3916
20
0
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
zoro преди 10 години
gospodinaia da se nauchi da si zakopchava sakoto pri takiva srescti na visoko nivo a da ne hodi kato selski kmet
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво! Само така!!! Винаги да го посрещат дака тоя, докато не му стигне до дебелата, червена кратуна, че трябва да се маха с все Болен, Пеевски и всичките останали клоуни!
11
1
 
1
 
! Отговори
Бейко преди 10 години
Journey, не искам да те обиждам по никакъв начин, но какво написа току що? - Тривиални, общи и повтаряни до омръзване неща. Дали е така или не, от написаното не виждам предложение конкретно за нещо или ясна обоснованост. ДПС и БСП са сигурно мафиоти, а ГЕРБ? Вкарайте малко мисъл бе, хора! Ето предложение - промяна във формата на държавно управление! Полупрезидентска република с двукарамен парламент. Буквите няма да ми стигнат да дам обяснения защо, но помислете малко ;)
10
1
 
9
 
! Отговори
Ясен преди 10 години
Трудно се излиза на глава с българи, които не зависят от червената социална милостиня, и чиито мозъци трудно биха могли да бъдат промити чрез платени медийни изявления и репортажи, а? След такова посрещане и такъв гузен поглед, просто всякакъв коментар е излишен...
9
3
 
6
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До БейкоБейко, искаме комунистите да напуснат властта, ДПС също.Защото и двете не са партии, а мафиотски престъпни групировки.Мерките, които взимат в момента наистина са "на пожар".Искат да представят нещо на народа, уж да ни успокоят, но това не са разчетени мерки.Да не говорим, че се държат супер неадекватно, откакто са формирали правителството.Страхливи, мазни и нагли до безбожие.Ами, аз не искам в момента по-евтин ток с 5ст. за сметка на по-скъп след година с 50ст.
8
12
 
1
 
! Отговори
Бейко преди 10 години
*** народ с елементарно ниво на мислен.На въпроса "Какво искате?" се отговаря "ОСТАВКА! ПРОМЯНА В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС! ДОЛУ НА ОЛИГАРХИЯТА"Ако има оставка, то кой ще законодателства? Служебното правителство, което няма такива правомощия ли? Или да си правим избори отново по сегашния кодекс?Новото правителство не и няма как да е идеално, но да го оставим да работи, а не от 5-тият ден протести. Кои протестират сега? - студентите, които са в сесия и имат свободно време!
7
2
 
7
 
! Отговори
Иван Лазаров преди 10 години
До Срамота,Я не коментирай кой, къде, защо е отишал, ей, интелектуално независимият! Заради коментари от такива като тебе, се случват тези неща. Има достатъчно интелигентни хора в България и по света (цитирам инженери, копютърни специалисти и др.), за да сме единни и да изразим мнението си в Брюксел, Чикаго, Берлин, Лондон, Прага, Виена, Глазгоу...навсякъде по света! Дори не става дума за етническото разделение, което се пропагандира навред, а за общочовешки ценности и разумни управници!
6
7
 
4
 
! Отговори
das преди 10 години
еми те тези са назначени от Герб и си продължават да им служат ! - от избори сега всички ще загубим, освен себелюбието на охранителя на бай Тошо.
5
5
 
15
 
! Отговори
ПЛЪХ преди 10 години
Тия червени нещастници няма да се махнат без кръв, да знаете брята Българи1
4
4
 
31
 
! Отговори
brankoood преди 10 години
Eйй душата ми се напълни.Браво братя българи!
3
4
 
7
 
! Отговори
СрамотЪ преди 10 години
Tи "що" не отиде да го защитиш?
2
3
 
8
 
! Отговори
Евала преди 10 години
Срамота, вземи се гръмни!
1
32
 
9
 
! Отговори
Срамота преди 10 години
Що не посрещахте Боко мутрата така? ***!!! Като сте отишли в Брюксел си стойте там и не се месете в политиката на България, *** МРЪСНИ!