Спрете Путин, изолирайте Русия, призова Кулеба света

Украински министър сравни ударите по Киев с тези на нацистка Германия
25 фев 2022 07:42, Елка Василева
48
Спрете Путин, изолирайте Русия, призова Кулеба света
Снимка: архив, БГНЕС

Украинският външен министър Дмитро Кулеба заяви, че столицата на Украйна Киев е подложена на ужасяващи руски удари, подобни на тези, нанесени на града от нацистка Германия, предаде ДПА.

Още по темата
"Ужасяващи руски ракетни удари по Киев", написа Кулеба в Туитър.

"Последния път, когато столицата ни е преживявала нещо подобно, е през 1941 г., когато е атакувана от нацистка Германия. Украйна победи онова зло, ще победи и това", изтъкна украинският министър.

Кулеба отново призова за сурови санкции срещу Русия и нейния лидер Владимир Путин. Той призова страните по света да преустановят отношенията си с Москва и "да изхвърлят Русия отвсякъде".

"Спрете Путин. Изолирайте Русия", написа Кулеба в Туитър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Тоя яко преди 2 години
се е стресирал от шубе...
37
1
 
4
 
! Отговори
Бай Петко преди 2 години
Ще ми спреш дядовия
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Последния път, когато столицата ни е преживявала нещо подобно, е през 1941 г., когато е атакувана от нацистка Германия. Украйна победи онова зло, ще победи и това" - бре ква история, май нещо съвсем друго се случва онези дни - УКРАИНЦИТЕ ПОСРЕЩАТ НАЦИСТИТЕ КАТО ОСВОБОДИТЕЛИ, само дето не ви се получава и се връщате пак към Русия, фурнажииски лотати сте Кулеба, кога как ви е изгодно!
35
2
 
6
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
И тоя е в списъка на Путин за престъпниците дето ще ги съди за геноцид над украинските граждани! Затова сега 1квичи1 и той като Зеленски, ама няма кой да го подкрепи реално, а само виртуално! Остават му още няколко дена да се показва по екраните и после сибирска пижама!
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивай да се биеш бе торбаСЛайна слугинажна. Не знам за Путин, но ако хората ви пипнат ще се молите руснаците да ви пленят. Ако ви избесят войната ще приключи в миг. Вие сте същите като нашите ПростоПодлоги - назначени да избиват народа си, чрез глад, мизерия, мерки и "ваксини".
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави впечатление, че повечето украински политици не са със сини очи, нещо странно ми се струва това. Явно са избрани от "цвета на нацията" да тормозят останалите, т.е. славяните.
32
2
 
10
 
! Отговори
Един там преди 2 години
До: 33 Ходи ти пък в Америка да живееш при тези кукумицини... Балък!
31
0
 
13
 
! Отговори
Хасан преди 2 години
Такива като теб които са силни на думи но страхливци докараха собствения си народ до този хал Вместо дс хленчиш защо не си на първа линия да се биеш а караш другите да се бият Всички сте силни на приказки а на дела дри........???.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само той ,ако чакат дедо Джо да ги спаси се лъжат )
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво стана ся,разбрахте ли ,че хамериканците ще воюват с Русия до последния украинец.... нали щяхте да ги гоните до Москва чак...???
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един страхливец иска помощ. Нали щяхте да се биете сами а сега помощ Жалки пудели на ЯНКИТЕ
27
3
 
14
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Тези първи ще избягат от държавата им ,помнете ми думата... Предатели
26
8
 
3
 
! Отговори
До Един там преди 2 години
*** си там при дядо Иван...нема кво да правиш тук. Тук сме против агресията и войната!!! В Чернобил ще ти подарят къща...еййй там
25
4
 
15
 
! Отговори
Един там преди 2 години
Който се заиграва с Американските ред-неци така ще е... Ще ядете тоягата! Европа е превзета от Америка аман вече! Америка вън от Европа!
24
4
 
16
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Запада пак избяга пръв при усложняване на ситуацията.
23
2
 
15
 
! Отговори
Ники преди 2 години
Хайде бегаЙте бе, с вас ще се занимават всички толкова години, наглеци. Да ви натупат сега едно хубаво, говоря за ръководство
22
0
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
е само с съобщения в Туитър няма да стане нищо
21
17
 
4
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Хубав план. Русия се самоизолира! Тва е добра новина! Жалко за руския народ, който е против тази самоубийствена агресия!!!
20
1
 
17
 
! Отговори
джо преди 2 години
Този герой нещо даде назад. Само преди месец говоеше как ще мачкат "москалята " ,а сега е много самотен. Нали имат нови и мощни оръжия?
19
3
 
22
 
! Отговори
българина преди 2 години
първо спирахте газа на европа, после не го плащахте, после искахте да спрат сп2 заради вас, през цялото времв трепете руснаци, сложихте си евреин президент, после ривете за помощи от европа , дадоха ви милярдинза 8 г такива и на нас не са давали