Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка

Препоръката е заради спрените полети между София и Москва
270
Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка
Снимка: БГНЕС

Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции да разгледат възможността за замяна на България с други направления, се казва в изявление на ведомството, цитирано от ТАСС.

Още по темата
Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство за руски авиопревозвачи и ответното затваряне на руското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали почивка в България, могат да се обърнат към агенцията за замяната им или за промяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България трябва да се обърнат към нашата страна за уреждане на въпросите, свързани с връщането си. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
224 - Колебая се дали е смешно или е трагично. От една страна ако си западняк сигурно ще е смешно, че в българските хотели нама да има туристи. От друга страна, като знам чий са хотелите на първа линия по морето, може и да е доста смешно!
193
1
 
10
 
! Отговори
И преди 2 години
на Брендо му увяхнаха Малдивите, след като го мобилизираха.
192
2
 
13
 
! Отговори
до В АНГЛИЯ ВЕЧЕ преди 2 години
Опитваш се да лъжеш, но те хванахме. Нищо не продава Абрамович. Великобритания национализира Челси и го плаща на Абрамович. Разликата е от небето до земята.
191
4
 
17
 
! Отговори
Милена преди 2 години
За какви полети говопрят, за какви туристи!? ЕС от вчера анулира визите на гражданите на Руската федерация, но те се сърдели и размахват пръст, че нямало да дойдат,...!!! Паднах от смях!
190
7
 
19
 
! Отговори
В АНГЛИЯ ВЕЧЕ: преди 2 години
...РАЗСЛЕДВАТ , ЗА ПРИХОДИТЕ НА ПАРИТЕ НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ЗАСЕЛЕНИ ТАМ , И ВСИЧКИ РУСКИ НАВЛЯЦИ ....А , АБРАМОВИЧ , ПРОДАВА ЧЕЛСИ....ХА,ХА,ХАААААААА
189
11
 
27
 
! Отговори
РУСКИЯ ТУРИЗЪМ УМРЯ преди 2 години
....РУСИЯ ВЕЧЕ Е ИЗКЛЮЧЕНА ОТ СИСТЕМАТА "СУИФТ"----И ВСЯКАКАВИ ПРЕВОДИ НА ВАЛУТА И ЦЕННОСТИ ОТ И ЗА РУСИЯ СА ПРЕКРАТЕНИ !!..НАШИТЕ РУСОФИЛЧЕТА ОСТАВАТ БЕЗ РУСКО ФИНАНСИРАНЕ ...ХА,ХА,ХААААА...
188
16
 
27
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Да се махат никой няма нужда оттерористи и убйци
187
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мдаааа...тези руснаци, които успеят се доберат до България...ще бъдат обслужвани от редовните за последните няколко години украински сервитьорки, бармани и готвачи по черноморието. не ми се мисли какво ще ядат и пият, завалийките :)
186
8
 
23
 
! Отговори
до 242 преди 2 години
Кипър и Гърция са в ЕС и Европа, бе дървена главо! И там няма да ходят руснаците, да не говорим, че за милион рубли до лятото и кибрит няма да могат да си купят. и всичко заради онова комплексирнао джъдже, кето знае че му остават десетина години живот.
185
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как ще преживей бг без рустур черноморието тази година са гладни благодарение на правителството които предават народа си за чужди т итереси
184
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е момента да се купуват имоти по черноморието от руснаци.Всяко зло за добро
183
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази година рус тур ще бъдат кипър турция гръция египет виетнам след като европа си затвори въздушното простраство
182
7
 
15
 
! Отговори
КРАЙ НА РУСКИЯ КЕФ преди 2 години
РУСИЯ Е ВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕНА ОТ "СУИФТ"---КРАЙ НА ПРЕВОДИТЕ ОТ И ЗА РУСИЯ НА ВАЛУТА И ЦЕННОСТИ. В АНГЛИЯ ПОВЕРЯВАТПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ---АБРАМОВИЧ ПРОДАВА ЧЕЛСИ.....
181
5
 
22
 
! Отговори
PUTIN4O преди 2 години
Ростуризъм препоръчва да почивате в Чечения и Беларус
180
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не винаги парите които носят са най-доброто за България. Да не забравяме, че със себе си руанците донасят и надутостта, шовинизма си, азиатщината, пиянството, военщината, ниската духовност, високомерност, и натрапването че трябва да сме им вечно благодарни: все неща които може би спасяват някой хотел и бар, но рушат отвътре българската нация.
179
14
 
27
 
! Отговори
6 преди 2 години
Руснаците тая година да се ориентират към почивка в Сибир. Само там ще е възможно.
178
5
 
22
 
! Отговори
Един преди 2 години
А гърците да сте чули да връщат руснаци, м???
177
7
 
16
 
! Отговори
До 230 преди 2 години
Който може да си плати - те вече не могат
176
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма проблем. Смелият руски турист ще замени България, Франция, Испания и цяла Европа с.хммм. - Турция, Китай и Сирийската Ривиера.
175
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кой е добър за България да чуем сега