Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка

Препоръката е заради спрените полети между София и Москва
270
Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка
Снимка: БГНЕС

Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции да разгледат възможността за замяна на България с други направления, се казва в изявление на ведомството, цитирано от ТАСС.

Още по темата
Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство за руски авиопревозвачи и ответното затваряне на руското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали почивка в България, могат да се обърнат към агенцията за замяната им или за промяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България трябва да се обърнат към нашата страна за уреждане на въпросите, свързани с връщането си. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
22
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ги иска в България . Забранено им е на руснаци да идват в България
113
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз хотел или заведение на морето нямам. Повечето българи също нямат. Не мисля,че добрият сезон за едни е добър и за другите. Баба Пена от Бяла Слатина не е усетила някаква разлика. Крета си с ниската пенсия независимо дали има пияни руснаци на Слънчев бряг или не .
112
15
 
37
 
! Отговори
българин преди 2 години
Да ходят в Сибир на почивка !
111
24
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде без руснаци, моля. И тия от Камчия да си събират партакешите и *** си ходят. Путин да им даде място на Крим. Залепили са се тука като кърлежи.
110
26
 
30
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Притрябвали са ви. Пълена изолация на yшaнките!!! Смърт на Путин!!!
109
5
 
2
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Демона Николина се пече в Ада
108
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно, какво ще търсят тук руснаците в нашата пропаднала държава. Крим предлага същото.
107
15
 
22
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Руснаци, добре дошли в България ако ликвидирате Путин и путинизма, заплаши нашата "майката Земя" с ядрени оръжия!
106
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не се притеснявайте за хотелите по черноморието. кирчо ще ги напълни с бежанци и държавата ще плаща. няма да се провали сезона.
105
2
 
36
 
! Отговори
Locust преди 2 години
До хотелиерите: Имате много малко време да направите цените си за гражданите на страната, в която оперирате. Точно ми е за руските туристи и техните ваканции. Ако не е Черно море, пак ще налазваме Средиземноморието или Адриатика.
104
18
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Ние даваме по 35 евро на изпускащ се немски пенсионер, та барем някой да дойде у нас. ----///----- Не ги даваме НИЕ и не ги даваме немските туристи. Дава ги банкянския руски слуга на прихвостните си хотелиери. Просто крадат данъците НИ под благовиден предлог.
103
11
 
24
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Затварянето на въздушното пространство е предпазна мярка. Просията е във война и на някой може да му хрумне да си разчиства сметките с тях. Нямаме нужда от инциденти, нито пък *** ката да направи някоя провокация и да ни обвини нас. По-настрана, за да си нямаме проблеми.
102
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До некой да ти обърше един с опакото и тогава ще запомниш, че Русия дружи с Р Корея, а не е добре с Ким!
101
14
 
40
 
! Отговори
FMC преди 2 години
Не знам кой ще си изпати повече - нашите хотелиери това лято или руснаците с близо 600 млрд държавен резерв. И почваме сега да ревем по телевизиите, как нямало туристи, как трябвало да бъдат компенсирани, как Европа предвидила пари, дето никой не видял. Нямало да има полети. Чакайте малко сега, губи Русия, ама губят и другите, дето извършват полети. На ония на Запад им е лесно. Ама какво правим ние, дето туристите ни са главно руснаци? Барабар Петко с мъжете, а? Пардон, Петков...
100
9
 
31
 
! Отговори
До Булгар преди 2 години
Лъжеш като на Асанчо дъртия дядо! Руснаците и в България, и в Гърция, и в Котор, и в Ница, и в Турция, и на Бали са едни и същи! Племенницата ми е *** в голям хотел в С.Бряг. Разправяла ми е достатъчно! Най-предпочитаните гости! Държат се без надменност, даже един се хвърлил да помага на елтехника, като видял, че онзи нещо се оплел! Руснакът дава бакшиши в заведенията, не е като скръндзавия фриц! Забавна, макар неприятна бе историята с английското бабе, толкова пияно, че оссрало цяла пътека!
99
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Росатим - в Чернобил!
98
36
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаци разберете, че света мрази вашите военно престъпници от 1940г на сам. Вие плащате цената с мълчанието си.
97
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,, Аерофлот " това лято ще преминава през Северния Ледовит океан и Антлантика за световно известните първокласни курорти на Куба и Венецуела, за тия които имат пари да платят дългите полети, ще е голямо преживяване да се ципуркат във Венецуелското море.
96
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тепърва им започват проблемите на рашъните ама те постепенно щ е го усещат , засега им отнеха домаконството на това на онова и т.н. и т.н. Що не мислят тия хора или поне ръководството им !
95
4
 
5
 
! Отговори
Хипербореееца преди 2 години
До ХипербореецаТествам с "Путинягата"