Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка

Препоръката е заради спрените полети между София и Москва
270
Ростуризъм препоръча на руснаците замяна на България за почивка
Снимка: БГНЕС

Руската федерална агенция по туризма (Ростуризъм) препоръчва на туристическите агенции да разгледат възможността за замяна на България с други направления, се казва в изявление на ведомството, цитирано от ТАСС.

Още по темата
Препоръката за замяна на България с алтернативни направления или промяна на графика за пътуването е свързана със затварянето на българското въздушно пространство за руски авиопревозвачи и ответното затваряне на руското въздушно пространство за български авиопревозвачи. При сегашната ситуация руските туристи трудно могат да посещават България с преки полети, отбелязва Ростуризъм.

Туристите, които са резервирали почивка в България, могат да се обърнат към агенцията за замяната им или за промяна на графика на пътуването. Вече намиращите се в България трябва да се обърнат към нашата страна за уреждане на въпросите, свързани с връщането си. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
7
 
28
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Да почиват при чеченските Дуудуци вече сА първи приятели.
133
9
 
31
 
! Отговори
абв преди 2 години
Хич да не идват.Миналия сезон нямаше руснаци а всички хотели бяха пълни по черноморието.Много по спокойно е без тях
132
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
8 3Екстра, най -накрая някой да им покаже правия път. И без тва адски ме дразнят в Поморие, кат им слушам тъпия език. Машалаааа ашкосум по добре е да слушаш турски нали така ха-ха-ха то и така така по юг не може да чуеш бьлгарска реч само джагала-багала
131
6
 
25
 
! Отговори
101 преди 2 години
Еха сега ще ходят на плаж на Северно море
130
14
 
23
 
! Отговори
Имотчета изгоряха преди 2 години
Екстра, най -накрая някой да им покаже правия път. И без тва адски ме дразнят в Поморие, кат им слушам тъпия език. То кат *** морето все едно ще има почивка тази година - водата ще е заразена от обеднения уран от ракетите
129
15
 
17
 
! Отговори
? преди 2 години
До пияница мистикмуха.. 10К в Куба, ходи да лъжеш някъде другаде. А руснаците ги остави, не ги мисли, че са толкова бедни. Половината Черноморие е тяхно както и голяма част около Анталия
128
5
 
15
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 години
Войната е лошо нещо. Сега няма да можем да галим рускини по морето. А те са хубавки. И харесват нашите големи оръдия. Като си сложа моряшката тениска лесно се сдобивам с компания..., Но уви вече няма.
127
6
 
25
 
! Отговори
Кики преди 2 години
С тази обезценка на рублата на ветенките едва ли ще им е до почивки тая година.
126
6
 
28
 
! Отговори
8303 преди 2 години
Кои са другите направления? Иран, Сирия, Чечня, Куба, Венецуела... то май няма други.
125
24
 
12
 
! Отговори
We преди 2 години
Киро, пак автогол!
124
13
 
31
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ами да ходят в Куба, тя също е комунистическа държава като Джуджиландия :))) Само че аз за 20 дена почивка на Варадеро платих 10 000$ та силно се съмнявам, че някой колхозник, работещ крепостен селянин имам предвид на джуджето убиец ще може да има чак такава огромна сума за почивка. Изключвам олигарсите около ***
123
6
 
27
 
! Отговори
@ преди 2 години
Какъв туризъм бре, те с рублите си и газЪ няма да може да се избършат. Нали ще трябва някак да се доберат до $ за да има "туризъм". Да не говорим, че никой дори не пуска руски самолети. С плуване или с каручката ли ще стигнат до някъде?
122
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Парите не миришат. Който има кинти ще почива където иска. А тва за България всички знаем как е. Всички с кинти са добре дошли. Тук шорошките пpъдни не вървят.
121
22
 
9
 
! Отговори
Маке-ариец преди 2 години
Само изпадналите миризливи дрогирани англичани искат да идват в Панелистан на кафявото море. ФАКТ!Културните туристи от Русия са добре дошли да харчат милионите си в южната Маледонска провинция Пукет!
120
23
 
15
 
! Отговори
Па съм я бе преди 2 години
Много ви таковата вас българите.Жалко,имахте и славни дни,някога.Мижитурки злобни,вижте си постовете
119
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко руснаци! Можете да ходите да почивате в Западна Европа. Не забравяйте, че НАТО и ЕС съществуват за да си ни подавате едни на други. Нас обикновените хора в Източна Европа не ни нападайте много, честно казано на мъжете ни дреме на онаа работа за парите на разни олигарси и банкери. На мен ми кажете дали ще си запазя двете дентални процедури по здравна каса, да мога да ям. Имам си родопско одеало и не шофирам. Не ми трябва ни газ, ни твърди горива.
118
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Където и да отидат руснаците, ще са добре. Никой не отказва кинти.
117
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не е страшно положението. Нашите хотелиери ако имат(ако имат ) акъл и са умерено алчни, ще напълнят хотелите си докрай. Но, нашего брата хотелиера винаги се придържа към формулата - ден година храни и боледува от алчност.
116
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бат Бойко им разреши с охота да изкупят имотите по Черноморието... Ако имат морал би трябвало да си предоставят имотите за ползване от украинци, които ще бъдат няколко милиона бежанци след тяхната агресия. Но те няма да го направят, защото думата морал и е абсолютно чужда.
115
5
 
22
 
! Отговори
Lol преди 2 години
То не останаха много алтернативи за почивка май. Е винаги могат да се пуснат до Бали и Борнео, като сънародниците си - олигарси.