Русия иска преговори в Беларус, Украйна - в Полша, Унгария, Турция

Зеленски заяви, че Беларус е причастен към руското нахлуване
27 фев 2022 10:56, Елка Василева
146
Русия иска преговори в Беларус, Украйна - в Полша, Унгария, Турция
Снимка: архив, БГНЕС

Руска делегация пристигна в Беларус за преговори с украинската страна, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде Ройтерс, като се позова на информационната агенция Интерфакс.

Още по темата
Песков каза, че делегацията включва представители на руските министерства на външните работи и на отбраната, а също така и представители на администрацията на президента Владимир Путин.

Руската делегация е готова за преговори в беларуския град Гомел и очаква пристигането на украински представители, каза Песков, цитиран от БТА.

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли днес руското предложение за преговори в Беларус, като заяви, че Беларус е причастен към руското нахлуване в Украйна, предаде Ройтерс. Въпреки това украинският лидер изтъкна, че е готов да води преговори на друго място.

„Ние желаем да се срещнем, ние желаем край на войната. Варшава, Будапеща, Истанбул, Баку – всичко това сме предложили на руската страна, а и всеки друг град е приемлив в страна, от чиято територия не летят ракети“, заяви Зеленски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
127 - също - Путин многократно се исказа как иска да върне контрола на съседни държави по схема решенията да се взимат в Москва. Путин иска да върне СССР-а, да няма свободните държави, и съседите да се отчитат към Кремъл. Това е една окупационна война която не е за какъвто и да е буфер
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БелоРус се държи повече като Рус. Ракети са изстреляни против свободна Украйна от страна на БелоРус. военните опитващите се да поробят свободна Украйна намират подслон в БелоРус. Там не е място за преговори. Толкова слаб се оказа диктаторът Лукашенко , че пороби собствения си народ.
116
5
 
1
 
! Отговори
spoko преди 2 години
Зеленски пътува към Беларус под натиск от Украинските олигарси
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Беларус може да преговаряте с Кукушенко, капитулацията на джуджето ще я подпишете в Киев.
114
11
 
9
 
! Отговори
SS преди 2 години
я не се хабете, след някой и друг ден вместо преговори Zeленски вече ще го чакат разследвания и съдебни процеси
113
1
 
9
 
! Отговори
прелял преди 2 години
До оляхте се - Полша не води война нито с Русия, нито с Украйна, маленький тролчик
112
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този на снимката дъщеря му вчера написа в инста "не на войната". Сигурно вече е на успокоителни или някакви силни наркотици, съдейки по вида му.
111
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин води бойни действия срещу Украйна, а воюва срещу 60% от световния брутен продукт. Такава война и САЩ не може да спечели. Путин ще загуби убедително.
110
1
 
4
 
! Отговори
оляхте се преди 2 години
До 117 "Полша е неутрална територия" Хахаххаха!
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На София какво не и харесват.Уф, да бе - ние затворихме небето за руски самолети.....с водно колело по Искър ли да дойдат?Ами Никозия ,Кипър?ЕС, не натовска страна - с доста сложна и трагична история.Или ще лъсне двойният стандарт, че ЕС търпи 40% от негова страна член да е окупирана от азиатските агресори?Като сме набрали скорост - 100% идентични санкции за Турция докато не се изметат от Кипър!
108
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идва 3 март. В тази връзка пак ще напомня, че царска Русия мобилизира за войната с Османската империя в края на 1876 г. 185 000 войници от Одеска, Киевска и Харковска военни области. Нашето освобождение дължим най-вече на храбрите украински воини от императорската армия.
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците са умни да отхвърлят преговори в Беларус. Там много лесно ще заловят или убият Зеленски. В Полша си е добра неутрална територия. Беларус е държава-пудел на Путин и не е неутрална. Преговори се водят на неутрална територия.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добре е в Баку.
105
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарим на Китай и Русия, на първите понеже ни докараха вируса, на вторите, че ни натресоха Путин.
104
11
 
5
 
! Отговори
clown world преди 2 години
Зеленски е получил ясни инструкции от истинската си родина, онази азиатска ивичка, от която тръгват всички злини, да разбутва конфликта. Затова раздава оръжие на всички украински мъже - за да станат легитимна цел на руските войски. Като убият "мирното население", Западът да се намеси и да се осъществи заветната цел на ивичката - да пламне поредната Световна война. Неслучайно 63% от властите в У краина са ев реи.
103
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
единственото разумно дългосрочно реешение според мен, е украйна завинаги да приеме неутрален статут, а русия да върне крим обратно. без репарации, без търсене на вина. и след 50 години, може и да си проговорят.
102
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
украинците, каквото и да ги наричат някои болни путинофили са алфа мъже, снажни, високи и доста сходни с класическия руснак не алкохолик. това не са кинта и ***'есе арабите в сирия, дето при първата руска ракета се надупиха в пясъка да се вайкат на алах. а казаците и атаманите им от векове са известни в цяла европа каот най-войнствените славяни. това за путин е огромна хапка, с която се задави до смърт. най-вече обикнвоеното руско войниче не разбира защо е пратено да избива братя.
101
6
 
13
 
! Отговори
уау преди 2 години
Хаха на руснаците не може да се има и грам доверие. Нали казаха на 21ви че ще се оттеглят и на следващия ден като най-големите страхливци атакуваха Украйна. Путин се сврял в крепостта си в Кремъл, изпраща джихадистите на кадиев да избиват християни. И нашите тука форумни офци го аплодират.
100
4
 
9
 
! Отговори
SS преди 2 години
това е стара информация. Свърши тя...РФ предложи преговори, Укриана отказа. Преговорите вече ще ги водят дулата
99
3
 
9
 
! Отговори
ДА ПОМОГНЕМ НА ПУТИН преди 2 години
Нека ПОМОГНЕМ НА ПУТИН- НЕЗАБАВНО ИЗВЕДЕТЕ РУСНАЦИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ И ГИ ВЪРНЕТЕ В ТЯХНАТА РОДИНА- ТАКА ЩЕ СПЕСТИТЕ МИЛИАРДИ НА ПУТИН ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА И ДА СПАСЯВА РУСНАЦИТЕ- ДА БЪДЕМ ДОБРИ И ДА ВЪРНЕМ РУСНАЦИТЕ В РУСИЯ