Русия иска преговори в Беларус, Украйна - в Полша, Унгария, Турция

Зеленски заяви, че Беларус е причастен към руското нахлуване
27 фев 2022 10:56, Елка Василева
146
Русия иска преговори в Беларус, Украйна - в Полша, Унгария, Турция
Снимка: архив, БГНЕС

Руска делегация пристигна в Беларус за преговори с украинската страна, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде Ройтерс, като се позова на информационната агенция Интерфакс.

Още по темата
Песков каза, че делегацията включва представители на руските министерства на външните работи и на отбраната, а също така и представители на администрацията на президента Владимир Путин.

Руската делегация е готова за преговори в беларуския град Гомел и очаква пристигането на украински представители, каза Песков, цитиран от БТА.

Украинският президент Володимир Зеленски отхвърли днес руското предложение за преговори в Беларус, като заяви, че Беларус е причастен към руското нахлуване в Украйна, предаде Ройтерс. Въпреки това украинският лидер изтъкна, че е готов да води преговори на друго място.

„Ние желаем да се срещнем, ние желаем край на войната. Варшава, Будапеща, Истанбул, Баку – всичко това сме предложили на руската страна, а и всеки друг град е приемлив в страна, от чиято територия не летят ракети“, заяви Зеленски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се срещнат на Змийския остров, бе! Там, където Зеленски излъга, че умрели геройски украинските граничари, пък те геройски се предали и руснаците ги върнали по родните им места.
17
12
 
16
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Зеленскиии, отивай на преговори, тЪЪпанар такъв. Хората ти умират Зелньоооо, невинни хора! Умират заради товя инат и угодничество на нато. Нато няма да ти помогне, не разбра ли. Германия и Полша ти дадоха няколко машини,сигурно дето ще ги бракуват, ти ги харизаха. Когато убиваше хората в донбас ти беше добре, нали Зелньо!? Че и условия ще поставя, просто нямам думи. Хем наССрано, хем голямо!
16
17
 
22
 
! Отговори
българин преди 2 години
Прав е Зеленски.. с терористи и убийци на деца и жени не се преговаря.. За какво ще преговарят. Да няма съд за военнопрестъпника Путин ли.. Няма да му се опростят престъпленията вече.
15
12
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ПРЕВЕДЕ 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ НА УКРАЙНА И НЕЗАБАВНО ДА ВЪРНЕ ДОНБАС, ЛУГАНСК И КРИМ!!!!
14
12
 
12
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Съвсем скоро преговорите ще се състоят в Киев и ще протекат като монолог.
13
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо странно - хуманитарната помощ на запада се изразява в доставка на въоръжение. Този прийом напомня времената на Революцията и ВСВ.
12
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
русонацистите искат Зеленски да попадне в капана на Лукашенко. Няма как да стане.
11
12
 
16
 
! Отговори
Алоууу преди 2 години
Зеленски, нямаш избор на град за преговори! Просължанай така още ден и ще съжаляваш още доста! Не разбирате ли, че всяка историческа несправедлиност води до война?! Точно това стана и с Хитлер. Историята се повтаря. Притиснете ли твърде много Русия - ще има ядрен отговор без никакво съмнение. Мислете.
10
12
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ ТЕЗИ ПРЕГОВОРИ!!! НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА, ТЯ НЕ ЗАЧИТА НИКАКВИ ПОДПИСАНИ ДОКУМЕНТИ !!!!
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм, нали не го беше страх, и беше готов на всичко за батковината?
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според Путин той само прави едно малко военно учение и сред руснаците няма жертви, ахаха колко е долен.
7
13
 
15
 
! Отговори
Интересно ми е какво преди 2 години
има да се преговаря с военноорестъпник,който ти мята бомбини после ти казва ,че е за твое добро и те освобождава
6
16
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Беларус е престъпна държава, там убиха полския президент, същото биха направили и със Зеленски. "Комикът" Зеленски (който всъщност е адвокат по професия) явно знае какво прави.
5
4
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Това г-н Зеленски ли?
4
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беларус е страна дала плацдарм за нападението и не може да бъде терен за преговори!
3
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комикът щеше да изтрепе народа си за да угоди на запада, ако зависеше от него. Добре, че руснаците не му се връзват на акъла и не тръгват на пълномащабна война с всичките й екстри. Това започва да се вижда и от обикновените украинци, което е решаващо. Предполагам, че до две-три дни всичко основно ще приключи и после ще има само прочистване от ултраси и продажници.
2
8
 
21
 
! Отговори
Ще искат преди 2 години
Ще искат преговори скоро където и да е рашките щото в момента един контейнер с банани не можеш да вкараш в Русия - масово превозвачите отказват транспорт дори и на договорени и предплатени вече стоки - банани, части за коли, електроника, Китай дори и да иска няма кой да докара стоката , пък и Китай държи на американския пазар. Тъй че да побързат, стига с тая агресия
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден едно и също. Първо се правят, че са съгласни, после се отмятат... докато хора умират от двете страни