От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!

Киев въведе по-строг комендантски час заради очакван обстрел
168
От Украйна: Русия извършва държавен тероризъм!
Снимка: БГНЕС

Русия извършва държавен тероризъм в Украйна и няма да спре дотук, а ще напада още страни, каза днес украинският министър на отбраната Олексий Резников, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
При посещение в Лондон Резников заяви, че от началото на руското нахлуване са убити 150 украински деца, а също така са разрушени над 400 училища и детски градини, както и над 110 болници.
 
"Това е държавен тероризъм. Затова Кремъл трябва да бъде спрян, защото ще отиде по-далеч. Ще нападне други страни", каза той.

Резников не даде доказателства в подкрепа на твърдението си. Русия отрича да взема на прицел цивилни, отбелязва Ройтерс.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че в града се въвежда нов, по-строг комендантски час, защото властите очакват още по-интензивен обстрел от страна на руските сили, предаде Ройтерс.

Комендантският час ще влезе в сила от 20 ч. днес (18 ч. по Гринуич) и ще продължи до 7 ч. сутринта в сряда.

Части от Киев неколкократно бяха подложени на обстрел от руските сили. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: киев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че умиргате фашисти слуги на сащ и Ес
123
1
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !
122
2
 
1
 
! Отговори
запознат преди 2 години
До според мен: Всички тези поразии урковците са ги направили без да искат, от некадърност, така че не стреляте по пианиста, той толкова си може!!!
121
3
 
7
 
! Отговори
според мен преди 2 години
По голям държавен терорист в света от украйна няма! Да припомним как свалиха румънски Миг-21 над Черно море и след това хеликоптера който беше изпратен да прибере пилота. След това се опита да взриви Загреб, а сега се опитва да ни минира крайбрежието не само на нас, но и на цяла южна Европа, Северна Африка и близкия изток барабар с Турция и Грузия. Няма друга държава в света която да е нанесла толкова загуби на НАТО в цялата история на неговото съществуване.
120
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой извършва държавен тероризъм,но Зеленски извършва световен.Всеки ден почти говори за световна война и се опитва НАТО да вкара във войната.Сега ще се пробва поне с Европейския съюз да ни натопи да му сърбаме кашите.
119
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо слагате палци надолу на питащия?Мисли ли четете?Аз го чакам с нетърпение какво ще пита.
118
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питащия вече ни пита на кодиран език.Дай шифъра и ще ти отговорим хахахаха
117
5
 
4
 
! Отговори
Държава-мафия преди 2 години
Както Литвиенко говореше, Путин превръща институциите на РФ в държава-мафия. Путин е издал заповеди, като примери има за убийства от Анатолий Собчак, Литвиенко, бомбите за започване на втората чеченска война, Немцов, Скрипал, опит за убийство на Навални, Гебрев. Всичките имена за които той е поискал да бъдат премахната няма да ги знаем.
116
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е знаем. Нищо ново под слънцето. И Полша, Чехия, Унгария, Словения, Румъния, България, Литва, Латвия, Казахстан, Беларус, Армения, Чечения, Хърватия, Босна и др..... също са виждали този тероризъм и военни престъпления. Бой докато клекнат. Нямате друг избор.
115
1
 
5
 
! Отговори
много джелезо остави преди 2 години
ха рушкитеАгресори в Украйна.
114
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Украйна какво прави? Интернационален фашизъм?
113
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По време на десанта в Гостомел 34 руски хеликоптера хвърлиха 200 спец солдати за овладяване на летището и струпване на голяма група войски за атаки на Киев .Три хеликоптера бяха ударени а останалите се изметаха .Тези 200 войника без поддръжка от въздуха бяха обкръжени и ........АМИН !Всички са си носели и парадните дрехи .Големите загуби на хора и техника доведе до освирепяването на руското командване .
112
2
 
4
 
! Отговори
путьо късия превзе преди 2 години
ли Полски Тръмбеж, или ловните дружинки не му позволяват?
111
5
 
4
 
! Отговори
тактиката е следната преди 2 години
През деня едни дронове снимат, а през нощта едни ракети летят и произвеждат кайма от марките "бандовска", "фашистка" и "СБУ"!
110
4
 
7
 
! Отговори
слънчоглед ще расте преди 2 години
над хилядите монголоидни рушкиФашизоиди останали по полята на Украйна.
109
0
 
4
 
! Отговори
Ха, ха преди 2 години
До Анонимен 130: Мечтай си! То мечтите са безплатни!
108
4
 
7
 
! Отговори
До До"освен преди 2 години
До Анонимен Ти, рушкофиле"православен", башибозука ли защитаваш? Твоите "момчета" кадировци ги изпотр епаха горските стражари и ловните дружинки. Ако си правоверен рушкофил ще знаеш, че по време на ВСВ, легендарното партизанско движение е било в Украйна и Белорус. Кадировските кадъни се молят срещу тях да има редовна армия, ама не би! Разсърдиха си бога и той им прати партизани. По-голямата част са изт репани, останалите отказват да се бият,размазан дига мизата,а ПоНаХу нема кинти!Понимайш
107
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е Русия да бъде обявена за страна спонсор на тероризма и ООН да приеме резолюция за отнемане ядреното оръжие от Русия и забрана за в бъдеще да притежава такова. За целта трябва да се въведе пълно търговско ембарго срещу Русия от целия свят и едва когато се откаже от ядрения си статус и предаде ядреното си оръжие за утилизация да бъдат отменени санкциите срещу Русия. Светът не може повече да си позволи лукса да бъде изнудван от терористични държави с ядрено оръжие.
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
124-КАТО ЗНАЕШ КОЙ Е ,КАЖИ БЕ.ЩЪРКЕЛ.ИМЕТО МУ КАЖИ БЕ.
105
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
126--нали сега имат що не опитат да пуснат над Москва и Ленинград. ама джендъра нема топки.затова.