Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи

Те са за "съпротива срещу руската агресия"
22 мар 2022 20:50, Красимир Ангелов
237
Лондон дава на Украйна над 4000 противотанкови ракетни системи
Снимка: БГНЕС

Великобритания е предоставила на украинските сили повече от 4000 противотанкови ракетни системи, за да подпомогне "съпротивата им срещу руската агресия", съобщава Министерството на отбраната.

В поредица от туитове министерството заявява, че изпратените устройства са NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapons - леко противотанково оръжие от следващо поколение).

Министерството се позовава и на видеоклип, който определя като "руска пропаганда".

Това са кадри, публикувани от двама известни с измамите си руски блогъри, които питат министъра на отбраната на Обединеното кралство Бен Уолъс за предполагаема програма за ядрени оръжия за Украйна и които изглежда предполагат, че Обединеното кралство изпитва недостиг на противотанкови оръжия. В туитовете МО заявява, че Обединеното кралство разполага с "достатъчно оръжейни системи, за да защитава както националната сигурност на Обединеното кралство, така и да поддържа ангажиментите си към НАТО".

"Хората трябва да бъдат много скептични към отразяването и приемането за реално на която и да е част от тези подправени от руската държава клипове", добавят от Министерството, цитирани от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шизофашиста Путин убива само православни християни и КГБ попа от Москва мълчи за сметка на ПАПАта.
142
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия и Франция се водят ядрени сили но ядрените им оръжия са зад океана.
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те дето тиквочи ами и крайно необразовани и простовати :) Типично за семето им.
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 146 има и други по-модерни технологии, за които ти не знаеш, но аз знам , защото съм един от най-добрите физици в Европа!!! Откога в психиатрията имате интернет и компютри. Пий хапчетата и лягай.
139
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН А виждал ли си симпатягите от наци батакьоните. А ги виждал си руските лагери за деца, които са в червени униформи и се обучават да боравят с оръжие и военна техника. Пеят военни песни и отсякъде ги гладе портрета на Путин. Нещо да ти напомня на хитлерюнген. Русия масово се преподава и насажджда краен войнствен руски национализъм. Има ли разлика. В тубата е пълно с клипове. В самата Русия има сигурно повече националсоциалсти със свастики. И това го има, погледай.
138
6
 
3
 
! Отговори
Неуморния преди 2 години
Леле колко руски тиквочи :).Великобритания има минимум 300 ракети с ядрени бойни глави?! Дълбоко се съмнявам че Путиняците знаят 5 руски града без гугъл! Америка да не говорим!? Въпроса ми е кой го е измисли това оръжие? Ами самолетите?! Ами танковете?! Ами автоматите!? Ами стелт!? Ами артилерията!? Едвали измислили те боряшник и само това биха им показали нещо?!
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиите в Лондон били бесни на това внезапно решение и в Италия протести за дето правителства подкрепя война. Европа ще се надигне срещу Фашизма и нацизма. Освен това те искат мир и това има цена. Примирие и компромис.
136
1
 
6
 
! Отговори
Англия и Полша преди 2 години
трябва да бъдат унищожени.............това са двете най-противни и най-паразитни нации в целия свят..............надути, високомерни, грандомани............пропаднали нации..........мъжете им - ***, жените им - грозни ***!!!На фона на Англия и Полша дори американците и франсетата(и те са гадини, но по малко) ми стават симпатични!!!
135
2
 
7
 
! Отговори
Англия преди 2 години
и Полша са най-вредните и най-паразитните държави в света..............дори като се сетя за Англия и Полша.............дори Франция и САЩ(и те са гадини)..............но са по-симпатични гадини от ингелизите и тъпите полски католици!!!!
134
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До по долния това историческо резюме не е съвсем вярно. Те дълго са били на страната на Хитлер така че не ми ги хвали.
133
4
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 146 преди 2 години
Ядрените оръжия вече не са на мода...............има много по-модерни оръжия..........лазерни, хиперзвукови .............има и други по-модерни технологии, за които ти не знаеш, но аз знам , защото съм един от най-добрите физици в Европа!!!Руснаците са най-добри във физиката и военните технологии!!!
132
2
 
4
 
! Отговори
да ви светна преди 2 години
Една сарматка с 16 хиперзвукови ядрени бойни планера могат да унищожят територия с големината на Франция или Тексас.
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоа ГAЗOPAН няква нова звезда ще е! Обратната страна на ПУТИН! Интересноо!
130
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 140 преди 2 години
Англичаните и техните слуги.............тъ.пите поляци скоро ще ядат боя................от руснаците............но не ми е жал за тях............те сами си го просят...........само бой за ингелизите и за тъпите полски католици!!!!
129
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изкykypuгалият Борко с прическа на ритана зелка , дава ли си сметка с какво се захваща ?!
128
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 136 Много водка пиеш, а малко държиш. Англия е ядрена военна сила . Също имат кочета да направят руско варено. Събуди се не сте първи в нищо :) льохманн
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Западната Когато Руската джамахирия се разпадне, какво ще правиш? Или не смееш да мислиш за това?
126
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да дава 4000 установки да беше взел 4000 бежанци също и сащ. Ние сме взели 40000 бежанци че и повече, ние най бедните. Решението на ГБ е най малкото странно. Те не искат доброто на крайна те искат злото на Русия. Използват крайна Като че не са хора. Като Нане и Вуте на това ниво са. Много долен запад.
125
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГАДОРЯН Пак продължаваш. Наистина путинофилите сте ***, но упорити. Че те японците и на руснаците са разкатавали фамилията. Ама кой да чете. Казах ти, че се излагаш вече адски много.
124
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 123 преди 2 години
Руснаците са най-голямата военна сила на света...........имат най-добрите оръжия, хиперзвукови, лазерни и т .н.................я питай китайците преди няколко години искаха да крадат територия от Русия..............но се изпариха, няколко хиляди жълти човечета.........край.............изчезнаха...........тогава никой не разбра какво стана, но руснаците имат секретни супермодерни военни технологии............100 % факт!!!