Плашат Зеленски с военен преврат

Конфликтът с Валерий Залужни се задълбочава
27 ное 2023 10:17, Нели Христова
473
Плашат Зеленски с военен преврат
Снимка: БГНЕС

Гневни коментари заваляха в Украйна след изявлението на депутата от "Слуга на народа" Маряна Безугла. Тя призова за оставката на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

Известният активист, близък до западните структури, основател на организацията StateWatch Александър Леменов, заплаши Владимир Зеленски с военен преврат.

"Какво може да се каже за този стил на комуникация? Нямам достатъчно думи да опиша... Ще довършат играта. Ще загубим още територии. Но не всички, далеч не всички. А в Киев наистина ще се смени правителството, но не към руско, а към военно. Аз обаче съм категорично против този стил на дискусия. Някои хора забравят кой държи фронта. Не народните депутати, а Въоръжените сили на Украйна", написа Леменов във Facebook, коментирайки поста на Безугла.

Народният депутат обвини Залужни, че няма военен план за 2024 г. и затова трябва да подаде оставка.

"Да, главнокомандващият на украинските въоръжени сили не успя да предостави план за 2024 г. Нито голям, нито малък, нито асиметричен, нито симетричен. Военните просто казаха, че трябва да мобилизират поне 20 хиляди граждани на месец", пише тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кофти народ са украинците - казвам го от личен опит.
384
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЧОВЕКЪТ НЕ ЕВОЛЮИРА ! СЛИЗАНЕТО ОТ КЛОНА НЕ ПОМОГНА ! КЛАНОВЕ ШИМПАНЗЕТА СЕ ИЗБИВАТ ЗА СМОКИНОВИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА ! ВСИЧКИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ СЕ ЗАГРАБВАТ И ЗАСЕКРЕТЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ ПСИХОПАТИ И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ С ДЪРВА И ВЪГЛИЩА КАТО НЕАНДЕРТАЛЦИ !
383
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Най-вероятно го чака съдбата на Кадафи и Садам Хюсеин,макар че пред този масов убиец те са светци
382
0
 
2
 
! Отговори
July преди 4 месеца
Така ли...? Не ми пука.
381
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Сори балък но в сънищата на хората не фигурира еротичната фантазия един народ изритва един клоун,в тяхната представа едни *** ще претърпят крах защото са ***,защото започнаха геноцид спрямо собствения си народ,защото загробиха държавата си и защото това да ги завладеят е по-добрия вариант от тоя със съдия изпълнителя които ще им вземе всичко
380
2
 
8
 
! Отговори
ако го свитнат преди 4 месеца
никой няма да пророни и сълза.
379
1
 
7
 
! Отговори
Реването почна преди 4 месеца
Анериканопапагалчета: каквото си надробиш - това сърбаш! Нали ? :):)
378
3
 
8
 
! Отговори
Жададык преди 4 месеца
Ще му спретнат един микромайдан и ще го обесят публично това фашистко продажно ***....И ще го обесят говедарите, за протокола. JEDEM DAS SEINE, амин...и славаокраiне.....
377
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пъхнаха им един сурав и курав на украинците: "Совокупный государственный долг Украины в октябре по сравнению с предыдущим месяцем увеличился на 2,72 миллиарда долларов и достиг рекордных 136,35 миллиарда долларов, сообщает во вторник украинский минфин." Источник: https://rusvesna.su/news/1701189670
376
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да се изловят ръководителите от Киевската хунта и се въдворят в затворите или психиатрията, Зеленски в затвора!
375
3
 
18
 
! Отговори
ей , нацист преди 4 месеца
Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива "история" или се краде! Искаме защита и на славянската култура!
374
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нидерландия е дала руското скитско злато на корумпирана Украйна, да връщаш веднага златото , Зеленски! Крадци и мошеници!
373
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нали ти предложиха мирно споразумение, защо уби преговарящите украинци, бе Зеленски? Сега, след толкова много пролята кръв, не може да искаш същото, руснаците платиха с кръвта си за земята си, украинците, които също са руснаци, също! Украйна е руска територия и най-добре е, да се прибира в Русия и всички да мирясат и има мир!
372
6
 
18
 
! Отговори
Коментар преди 4 месеца
Май вече Зеленски нито може да продължи войната нито пък да я спре. Станал е независим, т.е. нищо вече не зависи от него. Сега Бай Дън и Урсула са на мушка и на тях им дуфти да прекратят войната защото ще трябва да се надупят. Осебено Урсула. Затова ще бухат до последния украинец на фронта пък после ще му мислят.
371
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Искаме да се създаде закон за защита на славянските езици в Европа и в ООН! Искаме един от официалните езици на ЕС, да бъде руски език(тъй като много от хората в славянските държави го разбират или е близък до техните разговорни езици) или в краен случай, някой друг славянски език! Искаме официална законна защита на славянските езици! Защита и на славянската ни история, която се манипулира, изтрива, заменя с друга фалшива "история" или се краде!
370
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Но преди това да си прибере вересиите от страната ни!
369
2
 
5
 
! Отговори
Надънихте ми очите преди 4 месеца
Що пишете с главни букви бе?
368
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ЗЕЛЕНСКИ, ТИ СИ НАЦИСТ И ИЗВЪРВАШ ГРАБЕЖ И ГЕНОЦИД ВЪРХУ НАСЕЛЕНИЕТО В УКРАЙНА, БУКВАЛНО, РЪЦЕТЕ ТИ СА ИЗЦАПАНИ С МНОГО КРЪВ, НА МНОГО ХОРА И ДЕЦА, ПРЕХВЪРЛИХА ВЕЧЕ МИЛИОН! ОБЕЗКЪРВИ УКРАЙНА, УБИВАШ РУСНАЦИ, ПОЛЯЦИ, УКРАИНЦИ, УБИВАШЕ И КАЗАЦИ И ДРУГИ ХОРА, ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК ОТ РОДА НА ХИТЛЕР, ВЪРВИ СИ, МАХАЙ СЕ, ЗАЕДНО С КИЕВСКАТА ХУНТА И ВЪРВИ НА ПРОЦЕС В ХАГА!
367
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
КОЛКОТО И ДА ВИ Е СТРАХ, АКО НЕ СЕ ИЗПРАВИТЕ И ЗАСТАНЕТЕ СРЕЩУ ЗВЕРСТВАТА, КОИТО СЕ ИЗВЪРШВАХА В УКРАЙНА ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА И ПОИСКАТЕ ПРАВОСЪДИЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА ТАЗИ ВЛАСТ, ТОВА ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ И ВЪВ ВАШИТЕ ДЪРЖАВИ ВПОСЛЕДВИЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО, ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ СЕ СЧТАТ ЗА НЕНАКАЗУЕМИ И ЧЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ФРИВОЛНО ДА УБИВАТ ХОРА И ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД, ГРАБЕЖ!
366
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В БЪЛГАРИЯ, ЕВРЕИ ИЗВЪРШВАХА ТРАНСПЛАНТАЦИИ ОТ ОРГАНИ НА УКРАИНЦИ, ПРЕКАРВАХА СЕ И ОТКРАДНАТИ УКРАИНСКО-РУСКИ ДЕЦА ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ, ТЕЗИ ХОРА СА ЗАГУБИЛИ ВСЯКАКВИ ЗАДРЪЖКИ, МОРАЛ, САМОСЪЗНАНИЕ, САМОЗАБРАВИЛИ СА СЕ! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕ И СИ НАУЧАТ УРОКА, ДА ИМА И РЕАЛНО ПРАВОСЪДИЕ ЗА ТЯХ!