Красавицата и НАТО

Съпругата на президента на Азербайджан Илхам Алиев, определена за най-красива половинка в Букурещ
4 апр 2008 10:16,
14
Красавицата и НАТО
Първата дама на азерите. Снимка: azerb.com


Съпругата на президента на Азербайджан, Илхам Алиев, направи фурор в Румъния и бе определена за най-красивата сред нежните половинки на държавните ръководители, участващи в 59-тата среща на върха на НАТО в Букурещ.

46-годишната Мехрибан Алиева е бивш фотомодел, с когото в Букурещ френският президент Никола Саркози е бил забелязан да разговаря в отсъствието на Карла Бруни, отбелязва Антена 3.

Мехрибан Алиева е привлякла вниманието на журналисти и участници във форума още с пристигането си на летището. Първата дама на Азербайджан е посланик на ЮНЕСКО и се занимава активно с благотворителна дейност и организиране на събития за култура и изкуство.

По данни на пресата в Азербайджан, Мехрибан и Илхам се срещат през 1984 г. в казино, където Мехрибан е работила. Злите езици не пропускат да отбележат, че по времето, когато Гайдар Алиев ръководи само с едно движение страната, синът му е бил клиент на казината в Баку и Москва.

Съпругата на азербайджанския президент има фондация, занимава се с туризъм, притежава диплома по философия и е носител на отличието "Кавалер на руския кръст".

И докато в кулоарите на румънския парламент избираха най-красивата половинка на държавен глава, в Букурещ се проведоха отново антинатовски протести.

Телевизионните канали в северната ни съседка предаваха репортажи за протести на антиглобалисти в късния след обед на 3 април в града-домакин на 59-тата среща на върха на Северноатлантическия пакт. 1

100-тина младежи издигнаха в центъра на Букурещ лозунги с надписи на румънски и английски: "НАТО вън от Букурещ", "Стоп на войната, стоп на НАТО".

Антиглобалистите създадоха и затруднения и за движението в румънската столица, като протестираха не само по тротоарите, но и по пътните платна.

Въпреки това до конфликт с многобройните служители на реда тези дни в Букурещ не се стигна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ба! Торба кости.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Първо се научи да пишеш грамотно и на български,тогава раздавай акъл на другите!Второ-в Азербайджан име Гайдар няма,има Хайдар!Това,че в Русия му викат Гайдар не ме интересува!Ние не сме Русия,пък и Азербайджан отдавна не е в Русия!Иначе мацката си е хубавичка!
11
0
 
0
 
! Отговори
sukaber преди 16 години
mnogo prosti komentarii cheta.uzh se smiata me za mnogo umni apak kak popadat takiva tapi *** da komentirat neznam.otnosno g y h na ruskia esik go znaiat malkite deza.koi e tozi *** koito dori ne izpita srama da go napishe be
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
taia koi nomer jena mu e...sigurno ima o6te 5 kadani...i e grozna
9
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
Ейййй, най-обичам група онанисти, да разсъждават за женската красота. Много обичам, направо ми е любимо. И какво и е грозното на жената бе, онанистчета заклети ? Това да не ви е плейбой или Интернет, да гледате и да лъскате като за последно ? Човек да си каже, че всеки ден фотомодели и манекенки. Това е жена на 48 години и има фигура на 25 годишна, лицето и е перфектно, излъчването и стила също. Ама като започнете да се виждате с истински жени, може и да разберете ...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ako tva im e ideqta za krasota :|
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
zashto mi mahnahte hubavia link kym shterkata Leyla? ne vi e sram hahaha
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Мдаа на тази снимка вече е по -добре.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ta taz nama zabradka .ama i na tebe ti lipsva nesto .a pak predrazsadacite ti is stoyat .
4
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 16 години
Гайдар, Гайдар. Като са взимали инфото от руски, ще е Гайдар, ако са го взимали от английски ще е Хайдар, знаете това, че Хитлер на руски е Гитлер и т.н, това си е част от руският език, думи започващи с Х в други езици, на руски да започват с Г.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Може наистина да е най-хубавата но специално от тази снимка не личи, тук е излязла даже леко грозновата някак си прекалено опъната в лице, чак имам чувството че ще се цепне от някъде всеки момент.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
bax ti groznata kadana...kade ti e zabradkata,ma?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не е "Гайдар",а "Хайдар Алиев"!