Военни стрелят милиционери в Русия

Другарски запой стана причина за криминални ексцесии в руската провинция
9 апр 2008 10:30,
5
Военни стрелят милиционери в Русия
Снимка: drreeves.com

В Будьоновск през изминалата нощ пияни руски военни стреляха срещу милиционерски патрул. Източник от правоохранителните органи каза, че трима военни от разположена в Будьоновск военна част откраднали кола в града.

Патрул на руската пътна милиция започнал да преследва подпийналата компания по шосето Будьоновск – Зеленокумск, но когато милиционерите поискали военните да спрат колата, последните открили огън срещу патрулния автомобил, произвеждайки минимум 16 изстрела. За щастие никой от милиционерите не е пострадал.

Колата на катаджиите обаче е била повредена и преследването не е могло да продължи. Военните-крадци успели да се укрият. Един от тях обаче, който вероятно е стрелял срещу милиционерите през прозореца, изгубил униформената си шапка и по тази улика органите за сигурност открили нарушителите, които вече са задържани.

Следствието се води от руската военна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 16 години
това ако бе у нас полицията щеше да им окаже съдействие като ги ескортира
3
0
 
0
 
! Отговори
Пепеляшка преди 16 години
Звучи като виц " Един от тях обаче, който вероятно е стрелял срещу милиционерите през прозореца, изгубил униформената си шапка и по тази улика органите за сигурност открили нарушителите, които вече са задържани." - вероятно са тръгнали с шапката в ръка и са я мерили на чия глава ще стане точно ??! :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Будьонев преди 16 години
Ето това е красная армия - те не признават ченгета!
1
0
 
0
 
! Отговори
FIL преди 16 години
rusnacite mamata sa si