Ванга предсказала победата на Обама

Още преди 18 години тя казва, че 44-тият американски президент щял да е и последният
10 ное 2008 14:27,
96
Ванга предсказала победата на Обама
Снимка: БГНЕС

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХАХААА коя и кога и кой си прави девиденти на гарба на покойница! а.....то и Нустрадамус е предрекал нещица дето не са станали,ама тоя дето пише глупости за Ванга е за психо!Не си правете майтапи на гърба или по-точно на лека й пръст Ясновидката Ванга!Егати глупостите!!!
77
1
 
1
 
! Отговори
Станислав Малчев преди 15 години
Защото сме най стария народ в Европа, руснаците също имат български корени и благодарение на българо-славяните имат този език (руския) и за това в прочем имаме може да се каже общ език.Мисля, че това може да е отговор на въпроса ти.. :)Поне самия аз вярвам в тея неща.. българското си е българско!
76
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
едно малко питане към македончето: Къде е била държавицата ви през "периодчето" 323 пр.н.е. до 1991 ;)
75
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
айдеее, фиромците и Баба Ванга си присвоиха....
74
1
 
0
 
! Отговори
ТонеФ преди 15 години
Ей наркоман,я спирай компа!
73
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ванга " Македония е българска територия" . Тези македонски антики като гледам какво пишат да се смея ли да плача ли . че са толкова прости.
72
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да го духа ванга, да го духа обама, да го всички вие(, простаци смотани!
71
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе , какво се занимавате с това влашко-сърбоманско лайнo от Република Илирида, опсссс все още му викат ФИРОМ! МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА ОТ ВЕКОВЕ ЗА ВЕКОВЕ....
70
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Господ създал първо Македония, а после и останалия свят..... това е положението. А Ванга дано да греши, че иначе не ми се мисли.
69
1
 
0
 
! Отговори
padara_psihopat преди 15 години
FYROM-ецо, ти май не си много запознат с нещата. Незнам кога ще осъзнаете какви сте и на чия земя живеете.И по-добре си гледай вашите сайтове, а не влизайте по наште,че и без това на никой не му е приятно да ви чете глупостите. shyzo!
68
1
 
1
 
! Отговори
avallon преди 15 години
Ванга е македонка колкото Батман е от Прилеп... тия макета ме разбиват просто :) Луно, луно... земя македонска :)
67
1
 
0
 
! Отговори
momchil преди 15 години
makedoneca - blagodarim che ni otvori ochite, hvala!! luno, luno..otbelezhi si taq statiq za citat na "Svetovniq makedonski subor" :)
66
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
makedonec t.e. fiROM gn'sen, да се истурам на сестра ти урусписка!
65
2
 
0
 
! Отговори
Makedonec преди 15 години
Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. abre tatari edni eve videte ako ste slepi! puuu majka mu stara za niso ne ve biva samo ripate ko nenormalni!
64
1
 
0
 
! Отговори
Makedonec преди 15 години
ako ti e krivo tvoj problem!!!!! toa go pisi i vo statijata!
63
1
 
0
 
! Отговори
пешо преди 15 години
абе *** македонска вас ви е немало кога се е раждала Ванга. Циганиори
62
1
 
0
 
! Отговори
momchil преди 15 години
makedonec - na sqka mandza merodiq, kompleksirani mi sopolanko
61
2
 
0
 
! Отговори
Makedonec преди 15 години
Vangja e rodena Makedonija juhuuuuuuuuuuuu! ne e vo Bugarija ne znam zaso taka si diskutirate! ajde sea pozdrav i da ne zemate tugji prorocnici ;)
60
1
 
0
 
! Отговори
А сектир преди 15 години
Никога досега не съм чел подобно пророчество, ако някой има дори линк в нет-а (статия в онлайн издание примерно) отпреди поне няколко месеца, където се твърди подобно нещо нека го прати!
59
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щом казала Ванга така ще е. Учудвам се българи безротници къде са готови да изкрат Ванга морално пропаднала. Ванга е национална докрина в Русия. Както и третия Рим е българска доктрина.