Ванга предсказала победата на Обама

Още преди 18 години тя казва, че 44-тият американски президент щял да е и последният
10 ное 2008 14:27,
96
Ванга предсказала победата на Обама
Снимка: БГНЕС

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне". Под това заглавие в днешния брой турският вестник "Миллиет" пише, че противно на оптимистичните очаквания, свързвани с новия американски президент, българската пророчица предрича как промяната ще донесе нещастия на света.

Още преди 18 години Ванга предсказва, че 44-тият американски президент ще бъде чернокож и той щял да е последният - малко след встъпването му в длъжност в Америка ще настъпи страхотна икономическа криза, ще избухне конфликт между северните и южните щати, ще се намеси и Индонезия и всичко това ще предизвика Трета световна война, в която за първи път ще се използва атомна бомба, продължава изданието с подробности от предсказанията.

Приведени са и свидетелства за пророческите дарби на Ванга, предсказала потъването на руската подводница "Курск", терористичните удари срещу кулите близнаци в Ню Йорк, издигането на Владимир Путин.

Сходна статия е поместена и във вестник "Ватан", който посочва, че приживе Ванга работела за българската държава срещу заплата. Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Ванга, често е наричана българска пророчица заради приписваната й̀ способност да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава.

Някои хора вярват, че тя притежавала дарбата да предсказва бъдещето, да посещава духом различни места и да говори с цветя.

Тя е родена на 11 януари 1911 година в град Струмица, Република Македония. Баба Ванга почина на 11 август 1996 година в Петрич.

На 12-годишна възраст загубва зрението си вследствие на внезапна буря, при която бива грабната от силния вятър и по-късно, след дълго търсене, е открита затрупана с камъни и пръст в една нива.

От 1925 г. живее в дом за слепи, където прекарва три години. След смъртта на втората си майка Ванга се прибира вкъщи, за да се грижи за по-малките си братя и сестри. Твърди се, че помогнала на баща си да намери овца, открадната от стадото, което той пасял, като точно описала двора, в който била скрита.

Ванга казала, че била видяла всичко насън. Става известна през годините на Втората световна война. Отчаяни хора, загубили връзка с близките си, отивали при Ванга с надеждата да ги успокои или да им каже къде се намират лобните им места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
smqtai преди 15 години
2012 si4ki 6e izmrem ne go li razbrahte (partyy)
17
1
 
0
 
! Отговори
Orion преди 15 години
Моето предсказание е , че след 21.12.2012 година нищо няма да е същотото :s
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да не се намира между вас никой баяч, запитвач на зли духове,врач или запитвач на мъртвите.Защото всеки, който прави тия дела е омразен на Господа. Второзаконие стих18
15
1
 
0
 
! Отговори
мозака преди 15 години
Беше предсказала, че '94 на финала ще има два отбора от страни, чиито имена започват с Б! ;-)
14
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
tova sa palni gluposti ne vjrvam
13
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Измислици на болни умове!
12
1
 
0
 
! Отговори
loves2drive преди 15 години
Ей, ама как така все ги предвижда тези неща, след като се случат! Защо никой не знаеше за това преди няколко седмици?Баба Ванга беше обявена за вещица от православната църква и такава ще си остане. Християнството и Библията забраняват категорично говорене с мъртвите, баене, гадаене и т.н.
11
3
 
0
 
! Отговори
AXIL Comments Destro преди 15 години
Може ли да чуя нещо сериозно което е предсказала Ванга преди да се случи ?
10
1
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
do prevarjenicite na tamnite sili: - PO KOLKO NACHINA MOGAT DA SE TALKUVAT PREDSKAZANIATA NA GADATELITE....? Poslednia prorok na sveta beshe Johanan ha Matbil ( Ioan Krastitel). Ako tova ne e vqrno, zashto i predskazaniata na baba Vanga da ne sa verni , osobeno ako se talkuvat sled sabitiata....?
9
1
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
това са спекулации, ясновидство няма. ако имаше, на земята всичко щеше да е наред и да се предвидят кризите, престъпленията, природните бедствия и т.н. и на Нострадамус му се приписват разни пророчества, интерпретирани кой как намери за добре. и Ванга - да - тя е била инструмент на ДС, както и другите гадателки.
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Баба Ванга още преди 18 години предсказа, че в България на власт ще дойде едно голобрадо момче родено в Херсон и ще донесе голямо щастие и късмет на българския народ. Ще потекат реки от мед и масло в земите български и всички ще живеят в голямо охолство в него време. Когато пък се разрази голямата криза която ще унищожи омразната на всички Америка, България двойно повече ще разцъфти и ще грейне като най ясно слънце над целия останал нещастен свят. Всички нещастни народи ще завидят на българите и с неистови усилия ще искат да живеят в небесния рай наречен България. Амин така ще бъде каза баба Ванга.
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да си изкопаем землянки, че да не се похаби ракийката!
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тъкмо третата св. война да започне 2011 и 2012 нали е края на света пак според ванга
5
1
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
koi kvato prostotij se seti, vednaga ja pripisva na Vanga, doskoro naslednizite i oprovergavaha razni poredni izmislizi- "be6e kazala i 4e s kulite-bliznazi po4va 3-ta svetovna voina, po edno vreme i s voinata v Irak......"
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кога е предсказала подобно нещо Ванга? Откакто почина взеха да й приписват какви ли не гадания. Интересно защо докато беше жива не се чуха подобни предсказания. И защо кнегата "Съновникът на Ванга" излезе 12 години след смъртта й, след като това са нейни предсказания. "Съновникът на Ванга" не са думи на Ванга. Аз имам съновник издаден 1992 и в него пиша абсолютно същото както в нейния съновник. Възниква въпросът: Дали наистина всичко, което се казва,че е казано от Ванга е достоверно, или някои хора трупат слава на неин гръб?
3
1
 
0
 
! Отговори
kkk преди 15 години
skladiraite rakia...
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тц тц пак ли сте копирали до запетайка от Уикипедия
1
1
 
0
 
! Отговори
e,i преди 15 години
kakva e zelta na statiata,zvu4i pak akto predskazanie,ili mai preduprejdenie