Хванаха италианския Фрицъл

Мъж насилвал дъщеря си 25 г., насърчавал и сина си да върши същото с дъщерите си
27 мар 2009 15:06,
88
Хванаха италианския Фрицъл
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като светът бе потресен от ужасяващите престъпления на австриеца Йозеф Фрицъл, в Италия бе задържан мъж, който в продължение на 25 години е изнасилвал дъщеря си и дори насърчавал сина си да върши същото със собствените си дъщери, съобщи в. "Република".

Извращенията с дъщерята, която днес е на 34 години започнали, когато тя била едва на 9.

Бащата продължил редовно да я изнасилва, като я държал заключена в стая без осветление.

Заради положението си на затворник тя престанала да ходи на училище от 13-годишна възраст.

Пред следователите родителят заявил, че традицията в неговото семейство повелявала най-голямата дъщеря да бъде "годеница" на бащата, затова принуждавал и сина си да се подчинява на същата традиция.

Синът, който имал четири дъщери - на 6, 8, 12 и 20 години, не се задоволявал само с най-голямата, а изнасилвал и другите. Това ставало в присъствието на всичките му дъщери.

Според прокурора всички в семейството са знаели какво се случва. Бащата считал най-голямата си дъщеря за своя собственост.

В момента жертвите са под закрилата на общината. Психолози и психотерапевти вече се опитват да им помогнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
dip 4e преди 15 години
bukake
46
0
 
1
 
! Отговори
geri преди 15 години
Виждам ,че редовно си губиш времето и пишеш коментари под всяка новина. Не разбирам само защо хората още ти се впрягат и не усещат,че ти всъщност не изказваш собственото си мнение,а мнение,което ще ги възмути , очуди или обиди по някакъв начин. Дразнител общо взето. Иначе наистина е недопустимо,да затвориш дъщеря си в мазе и да блудстваш с нея. Ти я лишаваш от нормален живот...просто ужас...на всичкото отгоре както казаха това е детенцето на този човек,не разбирам как някой е способен да посегне на рожбата си и да я нарани независимо на колко години е и т.н.
45
0
 
1
 
! Отговори
Foey преди 15 години
VREME E DA PROVERAT I V BG NEMOZE NEKOI DA NE E KUPIRAL CHELNIJA OPIT!!
44
0
 
1
 
! Отговори
ХОХ преди 15 години
ТАКА, ТАКА, ТЕПЪРВА ЩЕ ИМА ДА ИЗЛИЗАТ МНОГО ТАКИВА СЛУЧАИ В РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ НА СТАРАТА ЕВРОПА. ПРЕДРИЧАМ СЛЕДВАЩОТО ПОДОБНО "РАЗКРИТИЕ" ДА СЕ СЛУЧИ В ГЕРМАНИЯ, ШВЕЦИЯ ИЛИ ДАНИЯ.
43
0
 
1
 
! Отговори
mrun преди 15 години
Потресена съм от неназоваемата диващина и простотия в изказването ти. Заслужваш да ти се случи нещо особено жестоко и унизително. Например - баща ти да те затвори в мазе, всеки ден да те употребява по всеки начин, по който се сети и да те бие с камшик.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
toq ne e privurvenik a nevmenqem i to sigyrno kaTO TEB
41
0
 
1
 
! Отговори
Германец преди 15 години
"абе в западна европа живеят егати диваците нецивилизовани"Ах, много знаеш ти какво става по селата в БГ (където за жалост няма австрийски или италиански власти).Напомняш ми за един БГ глуппак, който в Германия като видя рампите и асансьорите за инвалиди и свободно разхождащите се слепи, възкликна: "бе много болнава нация тез германци брей". Не, че не е прав, че в БГ няма инвалиди по улиците, де...
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И аз като 5 се питам къде е била майката? ***!Аз ако съм ще сигнализирам веднага полицията и ще защитя дъщеря си.*** такива.
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
a ti chovek li si? Edva li.
38
0
 
1
 
! Отговори
О'борко преди 15 години
Разбира се че традициите са нещо важно. Никой няма право да те кара да забравяш, нарушваш или неспазваш традициите на семейството си. Това значи да не уважаваш дедите си. Не на ЕС свобода искаме, стига норми и забрани прикрити зад милосърдие и загриженост.
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
и все пак...жените хора ли са? не мисля
36
0
 
1
 
! Отговори
Ивелин Нейков преди 15 години
опс объркал съм не се отнася до 26 а до 24 коментара ми
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
*** защо ми триете постовете а оставяте тези на Гея Костолюбец да пише неговата пропаганда !!!!!!!
34
0
 
1
 
! Отговори
Ивелин Нейков преди 15 години
имам предвид като цяло човечеството в какво се превръщаметука не става въпрос за нас българите ,италианците или некви си други там
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Костов! Командире! Защо допусна това да се случи?! :))))
32
0
 
1
 
! Отговори
Костов преди 15 години
Ми че к? Аз съм виновен разбира са.
31
0
 
1
 
! Отговори
Голям прас преди 15 години
Мен пък изказванията за Костов много ме развеселяват и бих помолил администраторите да не предприемат нищо за ограничаване свободата на изказване на привърженика на И.Костов.
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Моля за пореден път Ви молим вземете мерки относно ненормалника-в момента номер:18и19,който тормози целия форум с тези изявления.Проследете темите,във вяка тема пише едно и също и досажда на всички които коментираме.
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
..един вирус да унищожи всички откачалки и зли хора. Сигурно има нещо което е характерно в организма или в гените им. Някога са смятали че демони се вселяват в лошите и зли хора. Естествено психолозите ще кажат, че няма лоши хора по рождение, че те се създават в семейната среда.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Сега като ги вкарат в панделата, ще се превърнат в собственост на който ги хване!