Кадафи заплаши Запада с джихад

Саркози е луд, а Берлускони ме предаде, смята полковникът
Обновена: 21 мар 2011 09:49 | 15 мар 2011 17:05, Елка Василева
50
Кадафи заплаши Запада с джихад
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Полковник Муамар Кадафи заплаши Запада, че ако чужди войски влязат в Либия, той ще се присъедини към джихада на Осама бен Ладен.

„В подобен случай ние ще станем съюзници на „Ал Кайда“ и ще обявим свещена война“, каза полковникът в интервю за италианския вестник Il Giornale, запитан дали ще свърши дните си като Саддам Хюсейн.

Кадафи категорично отхвърли възможността за преговори с въстаниците, като заяви, че всички те са терористи и помагачи на Бен Ладен, с когото не бива да се водят никакви разговори.

Кадафи каза, че е силно разочарован от отношението на неговите „европейски приятели“ и особено на италианския премиер. „Наистина съм шокиран. Чувствам, че ме предадоха. Знам какво да кажа на Берлускони“, оплака се диктаторът.

По повод изявлението на Франция за признаване на Националния преходен съвет в Бенгази като единствената законна власт Кадафи каза: „Мисля, че при Саркози не всичко е наред с психиката му. Това, което той казва, може да дойде наум само на луд“.

Още по темата

Полковникът не се бои от установяване на зона, забранена за полети, над Либия, тъй като това „само ще обедини либийския народ“, и изрази увереност в скорошния разгром на „бандите терористи“, пише Lenta.ru.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Напиши коментар Коментари
29
28
 
16
 
! Отговори
джони преди 13 години
Америка, смачкай ***!
28
21
 
10
 
! Отговори
mauro преди 13 години
Западът си е пълна *** ако не гръмне тоя психопат. или ще си остане такава.
27
13
 
27
 
! Отговори
юнака преди 13 години
браво Кадафи ,трепи тия амирикански марионетки-бунтовниците.
26
9
 
8
 
! Отговори
EXTRANHERO преди 13 години
KAKVI STE VIE PISHETE GLUPOSTI...OPRAVETE SI BALGARIA NAI NAPRED. SAMO GLEDATE NIKOI DA PADNE I DA GO RAZKASATE .KATO GLUTNIZA HIENI...
25
6
 
8
 
! Отговори
krastio преди 13 години
BRAVO NA KADAFI ...I NA 17 GALAKTIKA - hishnite hieni biaha zapochnali da se sabirat...
24
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе няма ли кой да го гръмне тоя,бе!
23
5
 
5
 
! Отговори
musaria преди 13 години
dobre e da pravi taka no sre6to kogo pre4at ni izrael i okopiranite irak i avganistan ako e taka Allah damu pomaga
22
4
 
18
 
! Отговори
aha, преди 13 години
Аман от *** ***! Дали Кадафи изпрати съчувствие и помощ за Япония или горкия се прави на нещастен и беден ?
21
9
 
12
 
! Отговори
Петре преди 13 години
Какви въстаници , това е държавен преврат .Водачите на бунтовниците са бивши министри на Кадафи и сега искат да седнат на неговото място и да управляват с неговите методи , затова ги е страх от западна намеса . Саркози и Кадафи имат нещо общо - и двамата изглеждат с психически проблеми .
20
4
 
11
 
! Отговори
chach преди 13 години
do:galaktika.Kadafi e lud.toi e izbil xiliadi negovi sanarodnisi,ubiva i 6te prodalgi da ubiva bez sad i prisada.toi smuchg kravta na sobstvennia si narod.misli se za gospod.koi normalen i bogat chovek bi se oblichal taka.
19
6
 
18
 
! Отговори
Dеbora преди 13 години
Този арабин започна да става смешен . Явно смята европейците за наивниКаква е гаранцията че до сега не е бил присъединен към ислямския джихад?Много факти свързани с него и синовете му до днес говорят, че той е закрилник на терора.Невъзможно е да си против терора и в същото време да заплашваш с ислямизиране и терор.
18
4
 
7
 
! Отговори
an преди 13 години
DO 8... AMI DA SRAVNIM CENITE. TIKVATA KOGATO DOIDE NA VLAST NAFTATA BE6E 1.74 SAMO SLED 2 MESECA Q NADUHA NA 2.30. NE6TO DA TIE VINOVNA CENATA NA MEJDUNARODNITE PAZARI. PRI 160 DOLARA ZA BAREL GORIVATA BQHA 2 40. A SEGA PRI 118 DOLARA ZA BAREL 2,60.NE6TO DA MI KAJE6?
17
8
 
22
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Някои коментират, че Кадафи е готов на всичко, само и само да е на власт ----- Аз мисля, че Кадафи ГО БОЛИ ЗА ЛИБИЯ И ЛИБИЙСКИЯ НАРОД, и от там идва гневът му ---- Той не се *разболя*, не *припадна*, не се скри, не избяга --- Той каза, че е революционер, и е готов да умре за родината си
16
8
 
24
 
! Отговори
RAN UT преди 13 години
КАДФАФИ Е КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ-ВСЕКИ ГИ ПЛЮЕ И НЕНАВИЖДА- АМА ТЕ СИ СЕДЯТ ПО БЮРАТА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НЕ ИСКАТ ДА СЕ МАХНАТ!
15
8
 
15
 
! Отговори
dfgh преди 13 години
Обяви джихад пък гледай как ти превземат държавата за часове.*** ***.Харата не го искат и се избиват ама на него не му дреме.Но нека скочи на ЕС и САЩ щом са мисли за мощен.
14
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
радко грозен човек, всъщност едвали това нещо е човек
13
7
 
17
 
! Отговори
Ха Ха преди 13 години
Тоя сериозно си реже клона, на който седи!
12
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кадафи си вкарва огромен таралеж в гащите с тези заплахи.
11
4
 
9
 
! Отговори
^3DAttack преди 13 години
Пустинния Майкъл Джексън :)
10
5
 
20
 
! Отговори
^3DAttack преди 13 години
KO- болен мозък е този Кадафи .. ама лошото е че явно ше потуши бунта .. и ще остане на влас.. но и тия въстанници не ме убедиха че са хора които искат свобода.. арестува холандски военни , после и Британски военни значи неискат подкрепа от НАТО .. ами да се оправят сами и да ги мачкат като неискат Стана така че НАТО неможе да ги подкрепи защото незнае с кой си има работа