Кадафи: Тираните ще паднат като Хитлер и Мусолини

Либийският лидер обеща на Запада дълга война
Обновена: 20 мар 2011 14:08 | 20 мар 2011 13:05,
188
Кадафи: Тираните ще паднат като Хитлер и Мусолини
Кадафи няма да се предаде. Снимка: БТА

Няма да допуснем нашите врагове да ни победят. Това заяви либийският лидер Муамар  Кадафи в аудиообръщение  по либийската национална телевизия, предадоха световните агенции.

Муамар Кадафи обеща на Запада дълга и славна война, прикани либийския народ да се включи с оръжия в тази битка и обеща, че ще разгроми западните сили и ще защити честта на либийците.

Всички либийци са въоръжени и са готови да победят западните сили, атакуващи Либия, заяви той.

„Ние няма да напуснем нашата земя и ще я освободим”, категоричен е Кадафи.

Още по темата

„Целият либийски народ е обединен. На либийските мъже и жени бяха раздадени оръжие и бомби... няма да напреднете, няма да стъпите на тази земя”, заяви още либийският лидер.

"Ние сме победителите, вие сте победените. Ние няма да се изтеглим от бойното поле, защото защитаваме нашата земя и нашата чест. Вие ще бъдете разгромени, както беше разгромен Хитлер или Мусолини. Всички тирани ще паднат", обеща Кадафи.

По думите му атаките на западните сили са достигнали до „тероризъм”. Той обеща, че ще се бори за цялата територия на Либия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
3
 
! Отговори
to4kata преди 13 години
tozi pit nqma da im se razmine na NATO napraviha porednata gre6ka NATO sa nay golemite teroristi pri bombardirovki umirat hilqdi nevinni hora jeni i detsa tova ne e li varvarstvo .
162
0
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
Не американска подлого няма да заминем но ще критикуваме мутрите и тяхното управление! ще разобличаваме червените кредитни милионери и начина по който приватизираха страната! РОТ ФРОНТ срещу мутрите и червените дерибеи!
161
6
 
7
 
! Отговори
ХАЙДЕ ,ДРУГАРИ... преди 13 години
КАДАФИТО ВИ ЧАКА!НЯМА ЛИ ДА ЗАМИНЕТЕ ЗА ЛИБИЯ???!!НЕ ИСКАТЕ ЛИ ..РОТ ФРОНТ, СРЕЩУ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ,.... *** ЧЕРВЕНИ...???!НЕ ВИ ЛИ СТИСКА, А.....*** НА ПАРТИЯТА...???САМО УСТИТЕ СА ВИ ГОЛЕМИ --КАТО ГРАДСКИТЕ *** НА СОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
160
3
 
9
 
! Отговори
viki преди 13 години
Русия, пазеща неутралитет спрямо военния конфликт в Либия, изненадващо подкрепи диктатора Муамар Кадафи. Говорителят на външното министерство Александър Лукашевич потвърди тезата на държавната телевизия на Джамахирията, според която самолетите на международната коалиция бомбардират не само армейски, а и цивилни обекти.
159
3
 
4
 
! Отговори
Грешката преди 13 години
Колко страшно става, когато до властта се добере примитивно същество от типа "***" ! Няма и грам почтенност, хуманнанност, морални задръжки ! За да запази за себе си и семейството си властта и богатствата на тая земя - готов, без да му трепне и окото, да жертва цялото си племе, като го въоръжава и хвърля да се бие до последния му човек, та дори го използва и като жив щит ! Цивилизованият свят трябваше овреме "елегантно да го елиминира", за да няма сега толкова жертви и материални щети !
158
0
 
4
 
! Отговори
kum hitler: преди 13 години
Точно преди Панагюрище, конят на преносителя на кървавото писмо издъхва от натоварването. Още следобеда на същия ден (20 април 1876 г.), съобразно с решението от Оборище за избягване на провал, Георги Бенковски преждевременно обявил началото на българското въстание.
157
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Германия не участва само, защото разрешиха на Меркел да се бори имидж на вътрешния фронт - очакват я избори, на които най-вероятно ще се провали.
156
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Mai 109 6te s okaje prav.Либийското правителство ще раздаде оръжие на над един милион мъже и жени през следващите няколко часа, предаде агенция Ройтерс, позовавайки се на съобщение на държавната агенция Джана.Междувременно либийски здравни власти съобщават, че 64 души са загинали при въздушните удари, нанесени от западната коалиция.По-рано Муамар Кадафи заяви, че Либия е готова за дълга война. Той обеща, че ще се бори за цялата територия на страната."Няма да позволим на враговете да ни победят, вече сме побеждавали италианците, каза Кадафи в аудиозапис, излъчен по либийската държавна телевизия.
155
0
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
Руменчо утре по-рано към, Университетска специализирана болница, за активно лечение поневрология и психиатрия Св. Наум, да не се успиш, щото знаеш колко строга е лелката, а може и да те млати като гръсти.
154
0
 
0
 
! Отговори
hitler(1889) преди 13 години
Pone edno Happy Birth Day da beshe izpjal...
153
7
 
4
 
! Отговори
Хо преди 13 години
Чалгаждии,неудачници,***,диви селяни,чада на бивши милиционери и военни фуражки щъкат из форумите с глупавите си про-диктаторски изказвания и ориенталско мислене!Марш при чичко Ви Кадафи да изтъргува малките Ви мозаци за шепа злато.....
152
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kva dylga voina be kelesh do kraq na meseca si dolu :))
151
1
 
3
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
Не ми харесва че споменава Мусолини.Определено има нещо против италианците :)Обаче за Германия , тя май не участва в това...
150
1
 
3
 
! Отговори
ff преди 13 години
Либийското правителство ще раздаде оръжие на над един милион мъже и жени през следващите няколко часа, предаде агенция Ройтерс, позовавайки се на съобщение на държавната агенция Джана.Междувременно либийски здравни власти съобщават, че 64 души са загинали при въздушните удари, нанесени от западната коалиция.По-рано Муамар Кадафи заяви, че Либия е готова за дълга война. Той обеща, че ще се бори за цялата територия на страната."Няма да позволим на враговете да ни победят, вече сме побеждавали италианците, каза Кадафи в аудиозапис, излъчен по либийската държавна телевизия.
149
4
 
4
 
! Отговори
KADAFI преди 13 години
KADAFI E PRAV --- USA , NATO I OON SA AGRESORI !
148
2
 
6
 
! Отговори
един преди 13 години
Всичко за свалянето на Кадафи е тръгнало от фейсбук и туютер!.... агенти на Щатите и Англия се представяли за мюсулмани на револицията на Либия пред Либийския народ!.....(това се пише по западните форуми)
147
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Свободна Либия,смрът за Кадафи
146
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На този *** Кадафи му давам още 2-3 дни макс
145
4
 
5
 
! Отговори
_ преди 13 години
dano libiq gi udari i da go zapomnqt, 4e da ne se meshat zanapred!
144
0
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
kadafi ti si veshe patnik kam allaha tam shte te posreshtnat s pochesti i med i mliako ,kvo tolkova se repchish kato tam ima svsichko ,ostavi da si svarshat rabotata horata da se machat tyka nali sa nevernici.