Кадафи: Тираните ще паднат като Хитлер и Мусолини

Либийският лидер обеща на Запада дълга война
Обновена: 20 мар 2011 14:08 | 20 мар 2011 13:05,
188
Кадафи: Тираните ще паднат като Хитлер и Мусолини
Кадафи няма да се предаде. Снимка: БТА

Няма да допуснем нашите врагове да ни победят. Това заяви либийският лидер Муамар  Кадафи в аудиообръщение  по либийската национална телевизия, предадоха световните агенции.

Муамар Кадафи обеща на Запада дълга и славна война, прикани либийския народ да се включи с оръжия в тази битка и обеща, че ще разгроми западните сили и ще защити честта на либийците.

Всички либийци са въоръжени и са готови да победят западните сили, атакуващи Либия, заяви той.

„Ние няма да напуснем нашата земя и ще я освободим”, категоричен е Кадафи.

Още по темата

„Целият либийски народ е обединен. На либийските мъже и жени бяха раздадени оръжие и бомби... няма да напреднете, няма да стъпите на тази земя”, заяви още либийският лидер.

"Ние сме победителите, вие сте победените. Ние няма да се изтеглим от бойното поле, защото защитаваме нашата земя и нашата чест. Вие ще бъдете разгромени, както беше разгромен Хитлер или Мусолини. Всички тирани ще паднат", обеща Кадафи.

По думите му атаките на западните сили са достигнали до „тероризъм”. Той обеща, че ще се бори за цялата територия на Либия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
2
 
! Отговори
empty преди 13 години
До 146 Ти имаш ли нещо между ушите!!!
142
0
 
2
 
! Отговори
sostin преди 13 години
toia savsem iztreshtia ........ kva vina , kvi pobedi kvi pet leva .......za kvo obedinenie stava na vapros sled kato toi sam machka naroda si ...... aman ot izbuchili oligofreni po toia sviat. a na podrajnicite mu det se peniavat tuk - da zaminavat v afrika pri nego da jiveiat d..ba i maloumnite liude d...a
141
33
 
2
 
! Отговори
СМЪРТ ЗА ХРИСТИЯНИТЕ преди 13 години
с теб сме кадафи.АЛЛАХ Е С ТЕБ ЗАПАЛИ СВЕТОВНА ВОЙНА И НЕКА НЕ4ЕСТИВИТЕ И РАЗВРАТНИ ХРИСТИЯНИ ДА ИЗМРАТ ПОГОЛОВНО АЛЛЛАХ Е ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИК
140
1
 
5
 
! Отговори
Темерут преди 13 години
До 128: Rumen221Приятелю, напълно си прав! 20 и повече години, ние търпим разни управляващи да си правят експерименти на наш гръб! Търпим, ги а трябваше отдавна в *** *** да ги наврем! Никой от г-да управляващите не е достатъчно честен да излезе и да кеже: Не, цените не са високи, доходите са ниски... Трябва в тази насока да се работи - да се вдигнат доходите. Иначе още 100 години все така ще сме.
139
10
 
16
 
! Отговори
кадафи с теб сме преди 13 години
смърт на англосаксонските заговорници смърт и унищожение за америкате са в дъното на нещастията по светате унищожиха и нас но не с бомби а с глад, немотия фалити на 4астни банки пирамиди, девалвация на лева смяна на лева спомнете си колко пъти сменяха лева?????? целия този катаклизъм произтича от америка планът за унищожение на бг ???? сега унищожават и африка а вие им се кефите и подкрепяте .... жалко видели са 4е могат да ни го вкарат в *** без оръжие което не важи за африка..жалко за бг
138
3
 
3
 
! Отговори
art преди 13 години
Purvo ste super maloumni selqci koito si mislqt 4e znaqt kakvoto i da e ot mejdunarodna politika.Suiznicite nqma kak da zemat libiskiq petrol ( nqmat suxoputni voiski ) neburkaite irak s libiq tva se dva otdelni slu4aq i kato gi sravnqvate prosto pokazvate istinskata si prostotiq.Vtoro vsqka durjava u4astva s malko sili i vsi4ki celqt da e mnogo durjavna inqcitiva , pri4inata e 4e nqma da ima vru6tane na poxar4enite pari za voenite deistviq , celta e svalqne na kadafi i normalen jivot za libiici
137
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
pochanl e da bulnuva na sun i sa go predali po mediite
136
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво КАДАФИ!!!Ти си втори Фидел Кастро!Какво направиха на Куба?Пръднаха им на оная работа!Куба ПОБЕДИ!
135
1
 
7
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
За пореден път се убеждаваме,колко прости хора управлявали тези държавички.Трябва да си много ,за да не съзнаваш в каква ситуация си изпаднал.
134
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не виждам, зашо толкова нерви във форума?!!. Ние като европейска държава, е нормално да сме на страната на запада и християнската цивилизацията, а не на камиларските нрави на мръсните ***-арабески!
133
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Може и да не сме прочели, ама има цензура. овцете слушат и някакви про-чужди демагогии. Преди така погребвахме американците.Терминът "прогресивни идеи" е измислен от комунистите и означава разбиване на традиционните ценности, крепящи обществото. Не ми давайте сащ/българия за пример с консуматорското общество с еднополов секс и родители хомосексуалисти, осиновили си дете или изродени феминистки-кариеристки-***. нашенци много говорим наизуст...
132
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано им напълни мръсните з......и с олово и пясък!Лешояди мръсни!Не оставят нито една държава сама да си реши!Бий ги Кадафи,до дупка!И в Париж им прати подарък,върху Айфеловата кула,само така ще разберат!
131
0
 
15
 
! Отговори
Аз преди 13 години
ги подкрепя и турция, но също и сащ, англия и пр. *** от столетия насам.А по отношение на "медиците" е една истерия... не ми казвайте, че ви дреме, освен да папагалствате, друго няма.За съжаление народът ни е ***, като тоя Тодор, който не може да види западните интереси в турция от векове, и защитаващите "малцинствата" у нас, потупвани и насърчавани от сащ, англия, германия и пр. Поколенията русофили се сменят с англофили... все тая - едни *** се сменят с други.
130
3
 
28
 
! Отговори
Народе???? преди 13 години
....до София са го охранявали само 4 кирливи заптиета и никой от съратниците изпокрили се като мишки не е събрал кураж да ги нападне и да освободи този който се жертва за Отечеството.Мръсно предателско семе търпяло 500 години чуждия ярем добре че руснаците са имали интереси на Балканите иначе още щяхме да се кланяме на пачите.А сега плюем по Русия и спим в розови сънища как Европа ни прави богати .Управниците ни са *** без изключение а държавата ни жалка.Роба не става човек за 130 години...
129
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абсолютно безпристрастен съм и твърдя, че в момента силните на деня извършват истински международен тероризъм, като се месят в делата на една страна, която не ги е предизивикала с нищо. оставете на страна фактите, какъв е кадафи и каква е либия. добри или лоши, тези хора трябва да си се разберат помежду си, но нали разбирате -там има нефт, който трябва да бъде разпределен в европа, защото щатите отново диктуват световните събития и е нужен баланс между европейския съюз и американците.
128
7
 
6
 
! Отговори
hristov преди 13 години
Според мен проблемът е в културното ниво на обществото и потребностите,които има.Да сте прочели някъде за Иранска космическа прогрома или Либийски учени,участващи в програмите на Церн.Арабската култура явно изостава от интелектуалните потребности на модерното общество.Това не са високопарни думи.Не може да очаквате от човек,който мисли основно как и кога да се наплюска и да забради къдъната,кой знае знае какви прогресивни идеи.Така,че коренът на проблемите е в степента на развитие на обществото.
127
13
 
4
 
! Отговори
ш преди 13 години
Тоя е психично болен като Хитлер и Сталинно ако не го застрелят, ще трябва да го обесят публично за назиданиекато Саддам
126
2
 
17
 
! Отговори
Az преди 13 години
Тодоре, мноо си *** бре. Първо това което бил направил кадафи с "медиците" е нищо в сравнение с това, което медиците правят с нас всеки ден. Второ, "подкрепата и любовта" на нашенци към "медиците" е зомбиране от лелевизията, иначе никой нямаше и да се сети за тях, както и за много други неща не се сещат.Трето, на НАТО и ес им дреме на оная работа за нас, но пък се радват да създават конфликти в региона, защото турция е до нас, а не до англия/сащ. Накрая ще го отнесем ние, а ислямистите у нас
125
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
GOLEM ZIRK...
124
5
 
9
 
! Отговори
в преди 13 години
Точно пък тоя ли обесник ще говори за Хитлер и Мусолини. Ами той Кадафи е един от тях, те са един дол дренки.