Президентът на Германия замерян с яйца

Уцелен беше и премиерът на провинция Хесен
Обновена: 14 апр 2011 17:40 | 14 апр 2011 17:35, Елка Василева
4
Президентът на Германия замерян с яйца
Кристиан Вулф. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Срещу президента на Германия Кристиан Вулф, който на 14 април пристигна на посещение в столицата на провинция Хесен град Висбаден, мъж от тълпата хвърли яйце, съобщи „Билд“.

Макар че телохранител успя да прикрие Вулф, панталоните на президента пострадаха.

Друго хвърлено яйце пък уцели премиера на Хесен Фолкер Буфие, който посрещна Вулф през сградата на кметството.

Нападателят, мъж на средна възраст, беше задържан на място от службите за сигурност. Не е известна причината за неговото решение да замери с яйце федералния президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ГерманияКристиан Вулф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То нашите политици не са за удряне,ами направо за убиване!Имат късмет,че не ми се слага такъв грях на душата и няма кой да ми храни децата после,че ако направя каквото ми идва........!
2
0
 
22
 
! Отговори
срам преди 13 години
Затова пък ние нашите си ги обичаме и уважаваме, защото не са като немските, а се грижат за народа! И президент, и министри, и министър председател... За 20 години никой не с яйце, с цвете не сме го ударили! А не че няма с какво да удариш! Не! И павета има около тях, едни жълти облички... Ама ние сме народ за пример и водачите ни също!!! Не е ги срам, немците!!!
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Германия имат силен народ и демокрация - ние имаме слаб народ при това манипулиран и нерешителен и неорганизиран - с робско мисленеЗатова сме в дъното на Европа - най Бедната държава на ЕС БългарияМедиите дори да напишат друго фактите не се променят - най зле сме а немската икономика дърпа напред като двигател на бмв и мерцедес