US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!

Само така щели да секнат спекулациите за убийството му
Обновена: 3 май 2011 09:34 | 3 май 2011 07:17,
61
US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!
Снимка: БТА

Членове на американския Конгрес искат снимките на убития Бин Ладен да бъдат публикувани, предаде Франс прес.

Сенатор Карл Левин, председател на комсията по отбраната в горната камара, изрази убеденост, че в крайна сметка снимките ще бъдат публикувани.

"Мисля, че в даден момент снимките на трупа му ще бъдат публикувани. Не зная кога, но съм сигурен, че те трябва и ще бъдат публикувани", заяви Левин пред журналисти.

Намеквайки за евентуални антиамерикански ответни удари, той добави, че според неговата интуиция разпространяването на тези снимки трябва да бъде забавено, докато се успокоят реакциите.

Колегата му Джо Либърман, председател на сенатската комисия за вътрешна сигурност, заяви, че "може би е необходимо да се публикуват фотографиите на трупа, колкото и отблъкващи да са, имайки предвид, че е бил прострелян в главата, за да се отхвърли всяка идея, че има измама от страна на американската администрация".

Либърман уточни, че е абсолютно убеден, че убитият е Осама бин Ладен.

Председателят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите, републиканецът Майк Роджърс, подчерта:

"САЩ желаят да запазят достойнството, ако е имал такова, на Осама бин Ладен, за да не изострят проблемите в други части на света, и ще предоставят достатъчно доказателства, за да бъдат сигурни хората, че става дума за него".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
14
 
! Отговори
nimportequi преди 13 години
Трябваше да кремират трупа и да изгорят къщата за да унищожат всички улики!!!
36
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Значи взривихте си сградите на 11 септември и като оправдание измилихте, че някъв си измислен Осама ви е виновен, повече никой не ви вярва на лъжите ви АМЕРИКАНСКИ ***!
35
1
 
4
 
! Отговори
Loverman преди 13 години
До 34:Не бъди толкова наивен :)
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Труп някъв се намери, но го хвърлиха в морето. И снимки и ДНК ще намерят, нали е техен агент.Руски спец части са потвърдили на ЦРУ още през 2009, че Осама е починал от бъбречна недостатъчност.Но сега беше удобния момент, да се разиграят този сценарий за да замажат резила с Кадафи и убийството на невинните деца. И вместо вниманието на хората да се насочи към съда в Хага за тези военни престъпления, то бе турпелирано на 180 в съвсем противопожна посока.
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как да публикуват снимката на човек, който не съществува и е измислен от САЩ, като оправдание за тяхната военна инвазия над мирни народи и с цел усигуряване работата на военните заводи на САЩ!
32
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 30;Ако няма страни като Щатите,света би се превърнал в една Анархия,всеки би нападал всеки за всяакакви интереси,та дори и заради жени :)))
31
5
 
1
 
! Отговори
Bo do 31 преди 13 години
Zashtoto ako gi biaha sudili i zatvorili tova shteshe da dovede ot vulna ot atentati s cel osvobozdavaneto na terorista.Shteshe da pridobie obraza na muchenik v niakoi sredi.A sega neka Bog go sudi.
30
16
 
3
 
! Отговори
сатъра преди 13 години
Като чета повечето постове тук,стигам до убеждението,че повечето пишещи тук сега ,просто не сте наред,то бива бива такава омраза и недоверие....явно ви се отразява нашият изкривен преход към демокрация.А на нашите мразещи комунисти , ще кажа,че америка е пълна с руснаци и китайци,само по себе си говори,колко е изкривена идеята на комунизма.Света ликува терорист номер 1 е ликвидиран!
29
1
 
14
 
! Отговори
Loverman преди 13 години
Защо го застреляха, а не го съдиха както е редно и законно? За пример ще посоча Карлос Чакала който 20 години беше доказан терорист, но в крайна сметка беше заловен и съден и в момента е с доживотна присъда във Франция. Аз лично не вярвам че съществува такъв човек Осама Бин Ладен.
28
1
 
24
 
! Отговори
Доктора преди 13 години
Тероризма нито е започнал с Осама нито ще свърши с него. Докато има държави като USA ще има и терористи. Капиш? Мисля, че на всички е ясно кой създава тероризма .... а агентите като Осама .... те са преходни.
27
1
 
13
 
! Отговори
ръП преди 13 години
Аре-е обявиха конкурс за най-добър фотомонтаж! Колко е наградния фонд?
26
9
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 13 години
Ти като си демократ така и не разбра,че е бил застрелян в престрелка,а не екзекутиран.Навсякъде пише убит,а не екзекутиран ама кой да гледа...Важното е да си кажеш,че си ДЕМОКРАТ :D
25
1
 
16
 
! Отговори
защо не беше арестув преди 13 години
Като демократ задавам въпроса, защо Осамата не беше арестуван и не беше изправен пред съд? На базата на какъв закон Обамата е дал заповед за екзекуция? Защо Осамата е бил екзекутиран, без да е съден? Или САЩ изобщо не са демократична и не са правова държава?
24
1
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 13 години
Коментарите ти винаги са на място, но дай да не сочим с пръст и да обвиняваме кой илюминатист кой не. Много често лицата които виждаме са или фронтмени, или играчки на илюминатите. Много хора присъстват в тайните общества, защото се страхуват за живота си.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно това имах в предвид това което става по света е резултат от затъпяване и на руснаци и на американци и е еднополюсен свят - като си велик народ не бива да си толкова *** и бездушен- целият свят страда от тяхното приспиване.
22
4
 
20
 
! Отговори
САЩ са боклуци преди 13 години
хахаха само *** могат да им се вържат че са го убили.... как така не пазиха достоинството на Саддам Хюсеин и го снимаха от изваждането от бункера до обесването му просто са си извадили агента осама от активна служба и са го пратили в пенсия след пластичния хирург - те му дължат толкова много иракски петрол гъзобръската тероризъм която им оправдава всички извращения
21
2
 
21
 
! Отговори
С.М. преди 13 години
Забавното е обаче, че всички американци вярват почти безрезервно на тея измислици за Осама. Работя с американци онлайн и си говоря с тях по цял ден; даже и като ги питаш дали са чували, че тея неща може и да не са много верни... всичките умират от смях и викат "ДА БЕ ДА"... "ТОЙ И ЕЛВИС Е ЖИВ НАЛИ"... :-)Милиарди хора с промити мозъци - лесни за управляване...
20
0
 
6
 
! Отговори
sweden преди 13 години
hm tova ne zna4i 4e e svir6il terorizma toya go znaeha sega da ne izlezne nyakakif po zlobenn tova e igra na amerika tozi ostarya sigorno ot davna e po4inal sega 6te izmislyat nov
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АБЕ УБИЛИ ГО ДА СИ ТРАЯТ.
18
2
 
21
 
! Отговори
някой преди 13 години
Левин, Либърман ... Има ли някой в американския Конгрес, който да не е евреин?