US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!

Само така щели да секнат спекулациите за убийството му
Обновена: 3 май 2011 09:34 | 3 май 2011 07:17,
61
US конгресмени: Публикувайте снимки на Осама!
Снимка: БТА

Членове на американския Конгрес искат снимките на убития Бин Ладен да бъдат публикувани, предаде Франс прес.

Сенатор Карл Левин, председател на комсията по отбраната в горната камара, изрази убеденост, че в крайна сметка снимките ще бъдат публикувани.

"Мисля, че в даден момент снимките на трупа му ще бъдат публикувани. Не зная кога, но съм сигурен, че те трябва и ще бъдат публикувани", заяви Левин пред журналисти.

Намеквайки за евентуални антиамерикански ответни удари, той добави, че според неговата интуиция разпространяването на тези снимки трябва да бъде забавено, докато се успокоят реакциите.

Колегата му Джо Либърман, председател на сенатската комисия за вътрешна сигурност, заяви, че "може би е необходимо да се публикуват фотографиите на трупа, колкото и отблъкващи да са, имайки предвид, че е бил прострелян в главата, за да се отхвърли всяка идея, че има измама от страна на американската администрация".

Либърман уточни, че е абсолютно убеден, че убитият е Осама бин Ладен.

Председателят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите, републиканецът Майк Роджърс, подчерта:

"САЩ желаят да запазят достойнството, ако е имал такова, на Осама бин Ладен, за да не изострят проблемите в други части на света, и ще предоставят достатъчно доказателства, за да бъдат сигурни хората, че става дума за него".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Руснаци и Американци - една и съща управленска пасмина. Руснаците и Американците да се стегнат малко и да ги изметат тия.То какво остава само на Китай да се надяваме.
16
12
 
2
 
! Отговори
Боб преди 13 години
До Нов Световен Ред,Може би те те промиват в момента като искат да изпадаш в някакви такива конспирационни емоции?!?!В крайна сметка мен ме боли левото.... м*до, жив ли е умрял ли е, трансексулана операция ли си е направил!!!Едно съм сигурен, Хамериканците са преживели доста полужителни емоции.
15
6
 
2
 
! Отговори
Do И З М А М А !!! преди 13 години
Ти в кой век живееш? Май изчатка тотално. Вече съм сигурен че ти си прав!!!
14
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе то при кацането на Луната и снимки имаше и видеоматериали и фактологични доказателства, но все още има чугунени овце които не вярват, че се е случило. Колкото и снимки да се публикуват пак ще има хора които да не вярват.
13
2
 
20
 
! Отговори
ДО 13 преди 13 години
АЗ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ПИША ЗА ТЕЗИ ***.ХОРАТА СА ОВЦЕ НЯМА НИКАКВО РАЗВИЕТЕ В МИСЛОВНАТА ИМ ДЕЙНОСТ.ИМА ЛЕКИ ПРОБЛЯСЪЦИ НА РАЗБИРАНЕ,НО И ЗА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ГО ПОПИВАТ КАТО ГЪБКИ И ДО ТАМ ЖАЛКА КАРТИНКА.ДАНО СЕ СЪБУДЯТ ИМА НАДЕЖДИ.20% В БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА МИСЛЯТ...И ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ПРЕВЪРНАТИ В ОВЦЕ.
12
9
 
45
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 13 години
Те няма да се спрат пред нищо ! Промивайки мозъците на милиарди хора по света, внушавайки им, че всичко се прави за тяхно добро и за тяхната сигурност, всъщност налагат най-античовешката система на тотален контрол над човешкото съзнание и човешкото поведение. Контрол, какъвто дори най-мракобесните тоталитарни системи съществували досега не са успели да постигнат.Контрол, за който дори Хитлер и Сталин могат да завидят на илюминати ...И това не е краят, а само началото ...
11
3
 
13
 
! Отговори
*** преди 13 години
И какво се оказа-че снимката е с фотошоп.Открийте разликите!
10
3
 
5
 
! Отговори
bg преди 13 години
do #5-napishi si ti adresa be murshljak,nashite adresi se znajat ot cionistkite maimuni ot Homeland Security.
9
8
 
21
 
! Отговори
ДО 7 преди 13 години
ПИСНА МИ!ОТ САТАНИСТИ,МАСОНИ,ИЛЮМИНАТИ,МИРОВИНГИ РОТАРИАНЦИ,ТЕМПЛИЕРИ И МН.ДР.ПОМИЯРСКИ ФОРМАЦИИ.CHEMTRAILS HAARP .ПИСНАМИ БЕ КИТАЙ НЯМА ЛИ ДА ИЗБИЕ ТАЗИ *** *** НА КРАЯ.
8
2
 
18
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Тия конгресмени бли големи такива бе...ЦРУ може такива снимки да им скалъпи, че дори някаква дебела амерриканка могат да я накарат да изглежда като Обама :)
7
5
 
30
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Много бързате със снимките, нали първо трябва да ги създадат с Фотошоп или някоя подобна програма, но по- качествено от вчерашната, при която беше очевАдно, че е манипулирана
6
10
 
35
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 13 години
Хора, човечеството е в опасност ! Шепа психопати, наричащи себе си световен Елит използва най-силното оръжие в съвременния свят - манипулацията чрез средствата за масова информация.Това са не повече от 150 човека - медийни магнати, крупни индустриалци, кралски особи, политици, наследници на еврейските милиардерски фамили Родшилд, Рокфелер ...Те разполагат с неограничено количество пари и власт и си играят със света. Решили са да осъществят абсурдния си и античовешки план за Нов Световен Ред
5
24
 
11
 
! Отговори
STARBUCKS USA преди 13 години
Болните глави се раздрънкаха и по тая тема. Другари,напишете си точния адрес,ще ви изпратим снимки :)) И да мирясате.
4
4
 
15
 
! Отговори
българка преди 13 години
US конгресмени? Сигурни ли сме? Според мен тая идея идва от някой чуждестранен мозък! Американците явно нямат нужда от доказателства, могат да си празнуват на всеослушание и без тях!
3
10
 
46
 
! Отговори
И З М А М А !!! преди 13 години
Няма спекулации, има измама ! Грандиозна измама ! Най-голямата измама от началото на новия век беше 11 септември ! Една лъжа води след себеси друга ...
2
5
 
36
 
! Отговори
ФСГ преди 13 години
Е СЕГА БАРАК ОБАМА ПАК ТРЯБВА ДА ГО ПРЕОБЛИЧАТ КАТО ОСАМА .ТЪКМО СЕ НАМЕСТИ НА ПРЕЗИДЕНСТКИЯ ПОСТИ И ИГРАЕ РОЛЯТА НА ПРЕЗИДЕНТ СЕГА ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ КЪМ СТАРАТА СИ РОЛЯ КАТО ОСАМА.ПОНЕ ЩЕ Е ЗА МАЛКО ТОЗЕ ПЪТ НЯМА ДА ГОВОРИ ,А ЩЕ ИГРАЕ РОЛЯ НА УМРЯЛ.ТОЛКОВА СТЕ СМЕШНИ *** ЖАЛКИ МАСОНИ ИЛЮМИНАТИ.НА ТЕЗИ ТРАГИКОМЕДИИ ВЯРВАТ САМО ГЛУПАЦИТЕ.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе ако нямате снимки,даите рисунки,все тая -верваме ви,мм..м....