Ахмадинеджад: САЩ са държали Осама известно време, преди да го убият

Иранският президент определи Израел като „ракова клетка“
16 май 2011 09:38, Елка Василева
30
Ахмадинеджад: САЩ са държали Осама известно време, преди да го убият
Снимка: Reuters

Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад заяви, че Съединените щати са държали известно време Осама бен Ладен, преди да решат да го убият, според него по вътрешнополитически съображения, предаде Франс прес.

В интервю за иранската държавна телевизия Ахмадинеджад увери, че разполага с точна информация по случая, но не уточни кои са нейните източници.

Иранският президент обвини своя американски колега Барак Обама, че е наредил лидерът на „Ал Кайда“ да бъде убит, за да си осигури преизбиране на предстоящите догодина президентски избори в Съединените щати. САЩ търсят заместник на Бен Ладен начело на терористичната мрежа, увери Ахмадинеджад.

Съединените щати обявиха, че са убили лидера на „Ал Кайда“ при операция на специалните си части на 2 май в Пакистан.

Още по темата

Иранският президент определи отново Израел като "ракова клетка", която трябва да бъде премахната, тъй като "заразява всеки регион, в който се намира". Той осъди остро убийството на двайсетина участници в пропалестински протести по израелските граници по случай Накба (Катастрофата) - годишнината от създаването на еврейската държава.

Ахмадинеджад нееднократно е призовавал за заличаване на Израел от картата, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
4
 
! Отговори
Sasho do Patriot преди 13 години
Кои са перси бе ***? Тоя си е чист арабин. Персите са с бяла кожа, по бяла и от твоята *** такъв. И с черна къдрава коса.Те са само 10% в Иран но всички въшливи араби се правят на перси. Аман от \"разбирачи\"
27
4
 
7
 
! Отговори
patton преди 13 години
Браво на САЩ!
26
2
 
3
 
! Отговори
anti isliam преди 13 години
6e go otnese6 bez pravo na objalvane
25
5
 
7
 
! Отговори
... преди 13 години
хахах е добре де...скоро нали Иран заяви че Осама е бил мъртъв отдавна че са и имали и доказателства...ся пак друго хахах...че даже наще *** се бяха зарадвали...всичко е една провакация от страна на Иран с цел САЩ да се излъжат и да покажат снимките от ликвидацията...за да разпалят целия арабски регион...щото тоя Ахмадинеджат знае че след Египет,Либия,Сирия наред е той...само омразата към САЩ може да обедени Иранците и той да остане на власт...ама и неговото време ще дойде...
24
5
 
12
 
! Отговори
az преди 13 години
Спомням си времето когато тези терористи май се наричаха революционери.
23
5
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Поклон пред великите перси !
22
6
 
9
 
! Отговори
chach преди 13 години
osama mi6to chudno da e jiv i da jivee v sa6t pod chujda samolichnost.vsichko e teatar.
21
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ахмади нещо много си противоречиш с твоя шеф на разузнаването в Иран. Само преди няколко дни той твърдеше, че Осама е мъртъв от преди 6-7 години. Съберете се двамата и си уточнете версиите, щото ставате смешни.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"NQMA ISLQMSKI TERORIZAM...""Можеш ли тогава да ми обясниш какво се случи със Тео Ван Гог?"Тео Ван Гог беше холандски хомосексуалист, голям чешит, талантлив и с много остро перо. Години наред се подиграваше съе всички мюсюлмани, християни и всякакви институции и нищо не му се случваше. Но направи грешка реши да започне и евреите. Точно в този момент, по чиста случайност разбира се, мюсюлманите изведнъж си сипомниха за неговите подигравки от преди години и решиха да го убият конкретният повод беше доста незначителен. Никоя ислямска организация не пое отговорността за убийството му, а убивецът май беше някакъв дрогиран и програмиран "мюсюлманин".
19
3
 
5
 
! Отговори
мим преди 13 години
охххх.тия си правят вятър на устата,зарибяват ни със разни изказвания,ние се джавкаме заради тях-кои крив кои прав;а те си хапват и си пииват заедно,след като са пуснали мухата.това всичко е ПОЛИТИКА.всеки от тях печели по нещо а ние-нали знаете какво.
18
6
 
11
 
! Отговори
фътю преди 13 години
Тц тц тц тц. Аман от агресивни *** люде.
17
5
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 13 години
"NQMA ISLQMSKI TERORIZAM..."Можеш ли тогава да ми обясниш какво се случи със Тео Ван Гог?
16
4
 
19
 
! Отговори
ринго преди 13 години
стария приятел на фамилията Бин Ладен не отиде да празнува с Мънки смърта на Осама все пак от уважение към роднините дето го направиха петролен милионер преди да сатане президент на щатите и да затрие сумати народ по света .Буш е военнопрестъпник и дано някой ден наистина го докопат и осъдят а може и да си прави компания с Мънки заради убийствата на цивилни в Либия.Няма значение какъв е президента на САЩ -бял или черен все същата престъпна политика водят.Лешояди..
15
3
 
5
 
! Отговори
do 12 преди 13 години
begai si pii hapovete
14
3
 
11
 
! Отговори
електорат преди 13 години
ТОЗИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ УБИТ!!!
13
11
 
15
 
! Отговори
ххх преди 13 години
Тероризма е оръжие на слабия, колкото повече го мачкаш, толкова повече го озлобяваш.САЩ с цялата си военна машина, а даже и с помощтана Англия, Франция..., а даже и ние "барабар Петко с мъжете" мачкат арабите.Те нямат такава армия... тяхната единствена защита е тероризма
12
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
NQMA ISLQMSKI TERORIZAM... VSI4KO TOVA E IZMISLENO OT EVREYSKA-AMERIKA ZADA IMA POVOD DA GRABQT PETROLA I DA GO PRODADAT NA CELIQ SVQT NA KOLKOTO SI 6TAT.
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Toz *** stiga se pyna da ne e sledvashtia. Stoi si krotko tam ne se obajdai. Ne znam dali Izrael e rakova kletka ama vsichkite ei tia arabski dyrjavi triabva da bydat zalicheni ot kartata.
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
При условие, че и Пакистан и Индия вече разполагат с ядрено оръжие, е редно и Иран и България и всяка друга страна да разполага с ядрено оръжие.
9
5
 
10
 
! Отговори
леле преди 13 години
Аз бих разрешил въпроса справедливо и за Палестина и за Израел. Хамас да спрат с тия войни, а Израел да не млати ония! Така и двете доволни. А и така света ще миряса от още една война? А и нима евреите трябав да се избиват заради това, че има сред тях мафиоти по света и прецакват не един? Да не забравяме, че много евреи са избивани и тормозени от еврейски мафиоти? Стига с тотално отричане на етноси и държави? Трябва справедливо да се гледа на нещата!

503 Service Unavailable

No server is available to handle this request.