Арестуваха бивш редактор от отдела за кралски новини на News of the World

Клайв Гудман е задържан по подозрения, че е подкупвал полицаи
8 юли 2011 16:26, Елка Василева
1
Арестуваха бивш редактор от отдела за кралски новини на News of the World
Снимка: Reuters

Бившият редактор от отдела за кралски новини на британския таблоид "News of the World" Клайв Гудман бе арестуван заради подозрения, че е плащал подкупи на полицаи, предаде Ройтерс, като се позова на източник от полицията.

Още по темата

53-годишният Гудман вече бе осъден на четири месеца затвор през януари 2007 г., след като хора от персонала на кралското семейство се оплакаха, че техни гласови съобщения във връзка с травма в коляното на принц Уилям са били подслушани.

Арестът на бившия редактор на "News of the World" е част от полицейска операция във връзка с подкупване на полицаи от журналисти от вестника.

Компанията, която издава на таблоида – "News Corporation", собственост на медийния магнат Рупърт Мърдок, обяви вчера, че закрива булевардното издание заради разрастващия се скандал, като последният брой на ежедневника със 168-годишна история ще излезе в неделя.


(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: News of the World
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
АКО БЕШЕ ТУК ,ЩЕШЕ ДА СЕ КАНДИДТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ , И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!!!. ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!- НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В СВЕТА -ВСЕКИ КРАДЕЦ И МОШЕННИК-ДЕПУТАТ!!!