Кадафи: Няма да има никакви преговори!

Полковникът се появи на митинг в родния си град Сирт
Обновена: 22 юли 2011 14:45 | 22 юли 2011 07:22,
54
Кадафи: Няма да има никакви преговори!
Муамар Кадафи. Снимка: Reuters

Либийският лидер Муамар Кадафи изключи всякакви преговори с бунтовниците за бъдещето на северноафриканската държава, съобщи Ройтерс.

"Аз няма да говоря с тях. Няма да има никакви преговори между мен и тях до Деня на страшния съд", заяви Кадафи в обръщение към участниците в митинг в негова подкрепа в родния муv град Сирт, източно от столицата Триполи.

Чуждестранни журналисти бяха заведени на официално посещение в Сирт от либийското правителство, отбелязва агенцията.

Либийският народ "ще спечели сражението, а силите на НАТО ще бъдат победени и ще се върнат с празни ръце", заяви още Кадафи.

Либийският лидер отправи предупреждение към бунтовниците, които контролират няколко региона в страната: "Народните маси ще тръгнат срещу вас и ще ви стъпчат".

В друга реч, излъчена по либийската телевизия, полковникът призова лидерите на племената в Мисурата да си върнат контрола на града, който от дълго време е в ръцете на бунтовниците.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
12
 
! Отговори
etshshsh преди 12 години
kadafi ako si iskara vsi4kite tankove ot pustinqta vsi4kite orijiq togava 6te stane lo6oooo bikan ee s pariii
30
17
 
2
 
! Отговори
Грудев преди 12 години
Защо още не са го отрстранили Кадафи?
29
2
 
13
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Парите се държат вън от Америка, понеже разплащанията между фирми идържави в по-голямата част на света става с долари. За САЩ е жизнено важно това да продължи така. Изтъкнах войната не във връзка с долара, а като средство за съживяване на икономиката. Оръжиято трябва да се използва и на негово място да се произвежда друго.
28
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДАВАЙ КАДАФИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА СА С ТЕБ. НАТРИЙ НОСОВЕТЕ НА ТИЯ ДОЛНИ АМЕРИКАНЕТА
27
11
 
0
 
! Отговори
EU-citizen преди 12 години
Единственното спасение за тях е да държат парите вън от Америка. Да се "въртят" в света, но не и при тях. Глътка въздух дават и войните - най-малко военнопромишлената икономика ще работи. ------------------ Как така войните държат доларите извън америка, може ли да обясниш?
26
18
 
3
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Не знам кой е крив и кой-прав,ама Кадафи може да последва съдбата на Саддам и Осама.
25
2
 
34
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Браво на Кадафи. Дано удържи арабския социализъм в Либия иначе идват *** и брадите, ще има гражданска война и огромен брой бежанци към Европа.
24
0
 
12
 
! Отговори
до 123 преди 12 години
Извинявам се. Аз съм 24 и коментара беше за тебе. Лек и приятен ден.
23
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно съм съгласен с тебе, но не знам защо някакси се пропуска тоя толкова важен факт. Забравя се, че Саддам се беше съгласил в Ирак да се правят всякакви проверки за наличие на бактеориологическо оръжие. Проверяваха - нищо не откриха. И когато се очакваше,че може би всичко ще затихне /въпреки интервенцията в Кувейт/, Саддам обяви намерението на Ирак да прави разпращанията за петрола не с долари, а с евро. Седмица по-късно войната беше факт. Не е тайна, че Америка де факто е фалирала държава. Напечатани са толкова много долари, че ако всички тия пари се върнат в САЩ ще има не хипер инфлация, а просто фалит на държавата. Единственното спасение за тях е да държат парите вън от Америка. Да се "въртят" в света, но не и при тях. Глътка въздух дават и войните - най-малко военнопромишлената икономика ще работи. Хранят се от кръвта на невинни жертви.Какви ли минуси ще зацвъкат сега американофилите ?:)))
22
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** още ли мърда бе?
21
27
 
4
 
! Отговори
Rocky преди 12 години
Този *** Кадафи май си проси съдбата на Бен Ладен!!!Аллах е милостив-ще го удовлетвори!
20
0
 
23
 
! Отговори
Концерна Круп преди 12 години
Никави преговори поне 20 г. !!!Ами нали трябва някъде да си харчим бомбите!!
19
1
 
24
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Едно е да искаш, друго е да знаеш, и трето - да можеш ! Всичко това е Кадафи, за разлика от много други !
18
3
 
32
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Ми аз не съм забелязал някой да ми плаща сметките, продължава да се налага ДА РАБОТЯ и да си изкарвам парите сам.Кадафи е направил много за Либия, освен това, за разлика от мазните поставени политици си е взел властта с борба, поне 2/3 от хората в Либия го подкрепят, дори тия които не смеят да си признаят, понеже бунтовниците ги пребиват и им приватизират бизнесите и вещите. Организаторите на "бунтовниците" са Ал Кайда - същите, които взривиха кулитепрез 2001, и работят за глобалистите...
17
0
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
ти от небето ли падаш. Либия е разделена на две. За какво обединение приказваш?
16
27
 
9
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
много са ми интересни такива изказвания като твоите. Ходи си в Либия да подкрепяш режима му. Ревеш срещу Европа, ама Европа са ти съседи и Европа ти плаща сметките ако не си осъзнал до сега. Това че наште политици ги крадат парите е друг въпрос. ТИ изнасяш продукция в Европа. Ако нямаше европомощи и ако нямаше европейския пазар щяхме да сме като Сомалия. Храни куче да те лае
15
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Европа чака точно такива фанатични изказвания, за да има аргументи да се оправдае за войната срещу него. Сега ще натиснат още по-силно. Ще свърши като Садам и Бен Ладен.
14
20
 
7
 
! Отговори
korleone преди 12 години
Болен,като нашият Волен и лаком за власт джонгал...
13
19
 
6
 
! Отговори
US-Veteran преди 12 години
И още нещо до 7Знаеш ли какво ще стане,ако производителите на петрол въведат собствена валута?Ще си купуваш нафтата по 4 лв. килото и ще псуващ пак БГ-правителството,че ти "вдигнало" цените на горивото...
12
18
 
3
 
! Отговори
РАД преди 12 години
До 7И каква е истината,дето Кадафи е казал на целия свят в очите ?