Пристаналата 85-годишна Алба още върти парите си

Ексцентричната испанска херцогиня не позволявала да я командват
Обновена: 1 сеп 2011 19:25 | 1 сеп 2011 19:25,
73
Пристаналата 85-годишна Алба още върти парите си
Херцогиня Алба. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Херцогиня Алба, една от най-богатите испанки, която ще се омъжи за трети път на 85 години, призна, че е трябвало да преодолее възраженията на децата си за сватбата, но твърди, че още контролира огромното си състояние, съобщи Асошиейтед прес.

След първите съобщения за сватбата херцогиня Алба каза пред сп. "Ола", че е разпределила част от богатството си между шестте си деца не заради външен натиск.

"Разпределих го, защото исках. Никой не ме е притискал – заяви херцогинята. – Във всички случаи, докато съм жива, всичко остава в мои ръце".

Още по темата
Испанската ексцентрична особа разпредели голяма част от състоянието си през юли, като посочи кой какво ще притежава от нейните замъци, дворци и друго имущество на рода с 500-годишна история. Децата й ще ги наследят след смъртта й.

Испанските медии писаха, че семейството е доволно от решението и скоро след това херцогинята обяви плановете си да се омъжи за 65-годишния Алфонсо Диес, държавен служител, с когото тя се познава от 30 години, но е близка едва от три години.

Херцогинята призна, че е било "малко трудно" да постигне съгласие, но тя била решена да го направи. "Постигнах (целта си) да се опитам да убедя всеки един. Не съм човек, който се оставя да бъде командван: имам собствени идеи и се старая да ги реализирам", цитира думите й БТА.

Сватбата ще е малка и ще се състои в параклиса на двореца Дуенас на херцогинята в Севиля през октомври. Според испанските медии богатството на херцогиня Алба е между 600 милиона и пет милиарда долара.

Херцогиня Алба е далечна сродница на Кралица Елизабет Втора и на Уинстън Чърчил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
ХЕРЦОГИНЯ АЛБА е прака наследница на прочутия испански херцог Алба, който е останал в историята най-вече с това, че жестоко е потушавал въстанията на холандците през ХV и ХV в. в Нидерландия (Холандия и Белгия), която по това време е част от Испанската империя.Преди 3 години се пявиха снимки в испанските списания от новия дворец на херцогиня Алба -- невероятен кич.Имаше и интервюта с нея -- абсолютно куку.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това наистина си е страшно... Направо кошмари можеш да сънуваш. Единственото обяснение, че си е намерила жених, са парите.
68
1
 
8
 
! Отговори
ДО 55 ТАКА Е преди 12 години
ТАЗИ СНИМКА И Е ЕДНА ОТ ДОБРИТЕ И НЕ СЕ ШЕГУВАМ ВИЖТЕ Я ГООГЛЕТО.
67
0
 
8
 
! Отговори
dfd преди 12 години
тази сигурно е ползвала услугите на наш кожен лекар,няма как иначе да постигне такъв резултат.
66
2
 
11
 
! Отговори
slipknot преди 12 години
Е,по грозен човек от това не съм виждал до сега....е гати и херцогинята...Тази е за главната роля на ПОДЗЕМЕН СВЯТ...
65
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 66.От стила ти личи колко че си "българка" живееща в Севилия.За тези които не са чували за дукесата мога да кажа че е истинска аристократка и невероятно умна и талантлива жена.Макар и със здравословни проблеми управлява парите си и непозволява на никой да разпилее и един цент,но в същото време се занимава с благотворителност,но само там където смята че няма измами.
64
6
 
7
 
! Отговори
edna balgarka преди 12 години
v momehta jiveia v sevilla .horata kazvat tyk za neia ,4e kolkoto e grozna dva pati pove4e e gotina persona.ispancite ia haresvat ,makar 4e e stranna.skoro v sevilla i napraviha pametnik v edna gradina na centara .govori se ,4e neiniat godenik bil gei,i sigyrno ina4e koi normalen maj bi jivial s tova babe pri yslovie ,4e vsi4kite pari sa za decata i .tia ima samo edna da6eria i e sa6o mnogo grozna .sinovete i sa po hybavi.
63
6
 
8
 
! Отговори
RICAR преди 12 години
TAZI NE MOJE DA ME IMA AKO 6TE I CELIQ SVQT DA IMA
62
6
 
6
 
! Отговори
BOJE преди 12 години
BOJE TOVA 4OVEK LI E GATI MAYMUNATA GNUSNA
61
1
 
18
 
! Отговори
лика-прилика преди 12 години
херцогиня Алба прилича на Силвия Кацарова или обратното.
60
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много точно казано: Между 600млн и 5млд. Иначе си има пари жената и ще живее както иска. А който не я харесва да ляга с готиното си гаже и сутринта да я заведе на шкембе чорба с бира.
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора,ама това човек ли е бе?
58
0
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
Прав си, брато, има и по-страшно в чичко Гугъл :)
57
0
 
6
 
! Отговори
До 55 преди 12 години
Прав си, брато, има и по-страшно в чичко Гугъл :)
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя 65-годишния ще трябва да изгася и да й слага чаршаф на главата ако я ***.
55
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
готина мацка
54
0
 
11
 
! Отговори
dani преди 12 години
Vseki si givee Givota kakto nameri za dobre , vseki sam izbira ,tova si e nein izbor . Ostavete genata da izgivee poslednata si naslada ot givota !
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
споко, има и по-страшни снимки. Само напишете "херцогиня Алба" и чичко Гугъл ще си каже................
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Почти всички,не разбирате живота...... и защо е създаден и от КОЙ?,смисъла и защо е създаден?,това е над разбиранията на повечето съфорумци,най-вече на тези с висше образование......и се пишат само глупости,вие сте незнаещи,живеещи в тъмнина!!!!
51
0
 
9
 
! Отговори
фен преди 12 години
между другото - не са и зачервени очите, това е грим в тон с палтото и, съвсем сериозно. тя така обича да си слага молив.