Строс-Кан се изправя на очна ставка с Тристан Банон

Жената, която го обвини в опит за изнасилване, сама поискала срещата
Обновена: 24 сеп 2011 12:41 | 24 сеп 2011 12:41,
11
Строс-Кан се изправя на очна ставка с Тристан Банон
Доминик Строс-Кан. Снимка: Reuters

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан, обвиненията срещу когото в САЩ в сексуално насилие бяха снети, скоро ще бъде подложен във Франция на очна ставка с Тристан Банон – жената, която го обвини в опит за изнасилване. Това съобщи прокуратурата в Париж, предаде Франс прес.

Според адвокатите на Строс-Кан, сочен доскоро за фаворит на президентските избори във Франция догодина, съобщил на натоварените със случая, че е на тяхно разположение за очната ставка.

32-годишната Тристан Банон подаде жалба срещу бившия управляващ директор на МВФ, в която заявява, че се опитал да я изнасили в парижки апартамент през февруари 2003 г.

Тази седмица тя неведнъж повтори, че би желала да я изправят срещу Строс-Кан и той "да й каже право в очите", че нейните твърдения са "плод на въображението", напомня агенцията.Бившият шеф на МВФ отвърна с иск за клевета; миналата неделя той заяви пред френската телевизия Те Еф-1, че срещу Тристан Банон не е било упражнено "никакво насилие".

"Бях изслушан като свидетел. Казах истината: че на тази среща не бяха извършени никакви агресивни действия, никакво насилие, толкова (...) Представената версия е плод на въображението, клеветническа версия", каза Доминик Строс-Кан.

В случай че парижката прокуратура закрие делото, Тристан Банон се закани да внесе граждански иск, а междувременно призова за демонстрация в защита на жените жертви на насилие, в събота край парижката Съдебна палата, добавя АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе 7-ми -жена ли си мъж ли си, но не си добре с акъла. Строс Кан е далеч над класата на тия парцали, които сега го изнудват. Аз мисля, че няма разумен човек, който да не прозре защо Строс Капан беше вкаран в затвора - да не държи сметка на САЩ и да бъде отстранен от президентската надпревара във Франция.
9
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
До 7-ми няма изнасилване ,гвинейката лъже ф,тя има зъби,,що не е оставила следи.Няма следи от борба,ами иска милиони с адвокатчето и.Лъжи имиграционните служби,лъже голямото жури 3 пъти,лъже даначното,не си заявява получените *** от Софител,има мъж наркобос,на него му казва че знае какво прави и че този тип има много пари.При втори разговор със затворника му казва ти знаее ли кой е ДСКVТа като пишите ,мислете.Цяла институция ще си сложи глават заради една гвинейка.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aбе 7-ми ти чуваш ли се бе. Шеф-а на МВФ ще тръгне да изнасилва няква си,в 5 ли 6 ли звездния си хотел. Ти този за толко *** ли го имаш!? Та тои може да има от хубава по-хубава любовници,*** и т.н. От далече си личи,че цялата история е нагласена
7
4
 
1
 
! Отговори
отвратЕн преди 12 години
Тоя мултимилионер и изнасилвач се отърва много леко в случая с камериерката, защото бе черна. Но този път не трябва да му се размине. Толкова ли няма пари за *** тоя изверг, та трябва да изнасилва и избива комплекси....
6
0
 
3
 
! Отговори
да бе преди 12 години
Тая действа по нареждане,нейната сестра е женена за Льолюш.Искат пари и то многотя моли ДСК да и помогне да си издаде скапаното романче,той и съдейства обажда се на издател и това е.Няма агресия,пие и има свободно държание,сега е като ***.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ МИСЛЯ ДА СЪДЯ ГЕРМАНИЯ, ПОНЕЖЕ ПРЕЗ 1942 Г . ХИТЛЕР Е БАРНАЛ БАБА МИ ПО *** , А ТОВА СИ Е ЧИСТО ИЗНАСИЛВАНЕ,ТАКА ЧЕ ИСКАМ 10 000 000 ЕВРО ИНАЧЕ ЩЕ СЪДЯ ГЕРМАНИЯ ...
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мадамата е супер, а тогава е била е млада - на 22-23 години - страхотно парче. Известна е била със сексуланата си свобода и забежките. Била е много наясно какво означава да вземе "интервю" от него насаме в някакъв апартамент, и се е съгласила. Но там явно нещо се е отказала и му е погодила класическия к***ски номер, а стария козел се е ядосал, натиснал я е и и пооскубал малко вълната. А тя чак сега се сетила да му държи сметка, след 9 години.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Строс Кан беше доста неудобен за САЩ, и е отправял немалко критики към финансовата им система и икономика.Затова му спретнаха един капан и готово
2
4
 
11
 
! Отговори
23 преди 12 години
Тая няма паре и иска пари,ето това е което иска Банон,след 9 години.Смешни са с майка и .
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей тая алчна смотана марда няма и няма да се откаже бе! Напаст!