Автобус катастрофира в Турция, 4-ма са загинали

Предполага се, че жертвите са с двойно гражданство - българско и турско
Обновена: 21 яну 2012 21:26 | 21 яну 2012 20:22,
121
Автобус катастрофира в Турция, 4-ма са загинали
Снимка: архив Булфото

Автобус, движещ се по направление Турция-България, е катастрофирал на няколко километъра преди граничния пункт Дерекьой, съобщи "Фокус".

По данни на турската полиция, водачът на автобуса с регистрационен номер B 2130 KH, е изгубил контрол над возилото заради снежната покривка, вследствие на което автобусът се е преобърнал и паднал от 20-метрова височина край пътя.

Четирима от пътниците са загинали на място. По първоначална информация те са с двойно гражданство - българско и турско. Броят на ранените е 27 души.

Здравословното състояние на петима от тях, които са настанени в болницата в Къркларели, е тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
28
 
! Отговори
До 10 преди 12 години
Докладвам го всеки път *** и той пак пише ли пише.Преди беше писал, че трябва да убиват всички пенсионери.Трябва му май тотален бан по ай-пи на това животно.Никаго повече да не влезе в този сайт!А и лечение в психиатрия.
13
8
 
23
 
! Отговори
дан преди 12 години
бойко и цецо са виновни, ако чистеха пътищата в турция нямаше да е така...хайде бе комунисти, започвайте да ревете като вдовица за
12
4
 
27
 
! Отговори
анти-алов преди 12 години
лалугера *** не е никакъв мюсюлманин! "
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам какъв е този ***, но толкава злоба за всичко и всички не съм виждала никога.И не ми е ясно как *** допускат въобще да пише.Може би е модерадор, но не вярвам, защото такаВа злоба може да има само в един психично болен човек.Той се радва на всякО нещастие независимо с кой и какво се се случва.
10
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тоя "***" ли е какъв е докога ще го търпим да словоблудства под статии с трагични новини,дайте да вземем да го докладваме всички едно 40-50 човека,тогава дано се вземат мерки.
9
5
 
47
 
! Отговори
Sunmoon преди 12 години
***: Твоята беднотия не е от религията ти, а от тъпата ти кратуна. Толкова е ***, че дори не си знаеш религията. Само си мислиш, че си мюсюлманин, но определено не си!!! Няма как истински мюсюлманин, християнин или изповядващ друга религия, насочена към общочовешките ценности, да изтърси такава глупост, каквато ти си изс...ал. Сори брато... ама нямаше как да не ти отговоря!
8
6
 
27
 
! Отговори
до фашистите от днес преди 12 години
Абе вий до кога ще толерирате, ***, като тоя лалов?! Или да смятам, че вий също сте такива......сещате се какви!!......но ще си платите за всичко!! ....пред съда, *** нацисти!!
7
7
 
48
 
! Отговори
BGTR преди 12 години
До Аллов, *** ***, сигурно си и кьоркютюк пиян отгоре, падналият автобус е с Варненски регистрационен номер. Но които и да са ,простакът-*** аллов е загубил всякакви човешки чувства, той си пие ракията менте и яде свински ***,та затова вече е прасе гомямо.....
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4"Мойе", ама без нас пак ще си станете църни като египтяни и за Листопад ще трябва да наемате славяни да ви отсрамват малко оркските муцуни.
5
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано се оправят хората!
4
155
 
11
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Супер. Мойе да сам мюсюлманин ,но тук ние живеем бедно ,а те се ширят там и им е широко околу врата. Да дава Алах повече такива новини.
3
8
 
52
 
! Отговори
Tepix преди 12 години
Много неприятно.
2
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпросът е ако автобуса е на българска фирма, дали нови гуми струват повече от няколко живота за счетоводния баланс? Всъщност на кой му пука, няма превозвачи без политически протекторат в Бг-Гето..
1
7
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ужас