В Москва започна шествието на опозицията: "За честни избори"

Контрамитинг в подкрепа на Путин събра 100 хилядна тълпа
4 фев 2012 12:11,
119
В Москва започна шествието на опозицията: "За честни избори"
Бялото шествие в Москва. Снимка: Reuters

В центъра на Москва започна многохилядно шествие на опозицията под наслов "За честни избори", предаде ИТАР-ТАСС. По различни оценки броят на протестиращите е 20-25 хиляди души.

Колоните вървят по улица Болшая Якиманка към Блатния площад, където ще се състои протестният митинг.

Хората носят бели балони (бялото е цветът на руските протести - бел.ред.), транспаранти с антиправителствени лозунги, плакати.

Сред участниците в шествието е и кандидат-президентът Михаил Прохоров, граждански активисти, общественици и много опозиционни политици.

В същото време на митинга на патриотичните сили на Поклонния хълм, възприеман като акция в подкрепа на Владимир Путин, са се събрали около 100 000 души, съобщи полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
Янко до 98 преди 12 години
Не разбрах въпроса ти. Ако определението ти се отнася до мен, знай че съм много точен - уста уцелвам! Ако не съм те разбрал, извинявай
108
0
 
6
 
! Отговори
Четете повече! преди 12 години
Аман от неграмотници! "На умряло куче..." и т.н.простотии! Квантунгската армия е била от 1 000 000 (един милион!) души. Руснаците я попиляват за броени дни. Вярно, докарали са войници, които победиха немците! А немците са добри войници! Руски катери с най-нахално авантюристки маниер (съотношение 1 руснак срещу 50 самурая!) са завземали корейските пристанища. СССР е изпълвил задълженията си спрямо дъюзниците си, както се опита да ви просвети един от преждепишещите. Курилите и Ю.Сахалин са законн
107
0
 
3
 
! Отговори
БЛЯДЬ преди 12 години
Важното е руснаците да недопускат *** да завладеят Русия, навремето Сталин ги е усетил евреите, нали те направиха революцията, и Путин ги усети и почна да ги чисти, иначе не дай боже евреите да вземат и Русия и сами ще търсим нов Хитлер под дърво и камък
106
0
 
7
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Големи глупости си написал. Сталин поема ангажимент пред Чърчил и Рузвелт още на Техеранската конференция като ответен жест за втория фронт, а на Ялтенската конкретно се задължава да обяви война на Япония до 3 месеца след капиулацията на Германия което и стриктно изпълнява, така, че би следвало да съобвиниш в подлост и великите демокрации а ваденето на нож на умряло куче е точно хвърлянето на бомбите...е не толкова рисково защото кучето може да не е доумряло и да те ухапе но не и на 9000м
105
7
 
3
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
100% от японските войски са срещу САЩ? Руснаците не са воювали срещу японците през Втората световна? -------------------- Руснаците нападат японците чак след капитулацията на Германия и след като американците хвърлят атомната бомба над Хирошима - тоест, отиват да дозаколят умиращо куче. А преди това са имали договор за ненападение, пипонкьо, който японците честно са спазили. Руснаците са нарушили договора, пипонкьо, което си е подлост от всякъде погледнато.
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички "демократични" избори си имат своя Цветанов
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тия 100 хиляди от контрамитинга да не са били полицаи и жандармерия
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Медопутя се е наакал от страх, горкия. :)
101
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако едни са в подкрепа на Рус. този 109 *** майна на чичи сам лиже *** льольо.
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напълно подкрелям 108 мога само да добавя ,че е един от най успешниге президенти.
99
16
 
5
 
! Отговори
Крайно време е преди 12 години
Нещо твърде много станаха "българите" които неистово реват в подкрепа на ***. Абе промити мозъци, това че са ви втълпени измислени исторически данни като ученици за "братя" освободители и нам какви си не ви дава право да забравяте че на България не и трябва Брат, който и извива ръцете. Не виждате ли кьорчовци, че цялата ни власт е пропита с серьожки и матрьожки и от там ни идват белите. Племе българско, събуди се!
98
5
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
В демократичното общество изборите,каквито и да са те,или се печелят или се губят. Никой не е крив на руската опозиция че не може да баламоса толкова избиратели,колкото Путин!А и какво може да предложи освен лозунгите НЕ ИСКАМЕ ПУТИН или ПУТИН ВЪРВИ СИ!Дали ще гарантира същия жизнен стандарт какъвто постигна путин?Дали ще гарантира държавната цялост?Дали ще ще гарантира същия икономически възход?Дали ще гарантира модерницация на руската армия?А ред и сигурност???Ееееееех,мечти,мечти!!!!!!
97
0
 
6
 
! Отговори
до 104 преди 12 години
100% от японските войски са срещу САЩ? Руснаците не са воювали срещу японците през Втората световна? Това ли искаш да кажеш? Много си бос,пипонкьо!!! И не сравнявай немците с японците!!!
96
1
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Съотношението е приблизително 4:1 в полза на симпатизантите на Путин . И на изборите ще е горе- долу същото.
95
0
 
2
 
! Отговори
Браво, No 100 ! преди 12 години
100 e прав. Другия път може и да стане
94
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
80% от немските войски са срещу СССР---------------- 100% от японските войски са срещу САЩ.
93
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не воюват с американски самолети---------- Напротив, воюват с много американски самолети, прости ти си неинформиран. Да не говорим за американските самолети, които разнищиха германската територия в гръб.
92
3
 
17
 
! Отговори
Найденов преди 12 години
Много,ама мнооого им се иска и на Запад и на тукашните "демократи",президент на Русия да е или някой алкохолик като Елцин,или някой продажен послушко като Горбачов,или някой олигарх(горе го пише,Михаил Прохоров),натрупал милиарди доларчета благодарение на безконтролното източване на руския газ и нефт през деветдесетте години!Тогава Русия веднага ще стане "демократична,цивилизована и правова"държава!Е как иначе! Щом ще я контролират,и най-вече ресурсите и,целта оправдава пропагандата!!!
91
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 80 - ако не беше Русия през 1941-45 год., Америка до сега да е ***
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Където американците се намесят и свалят правителство, следва МИЗЕЕРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, *** американофили. Те не сеят демокрация, сеят бедност, корупция, унищожават образователната система, и да не изброявам. Колонииии им трябват, колоониииииии