Късметлийка удари два джапота за ден в САЩ

Жената заложила на годините на родителите си
24 апр 2012 21:55,
31
Късметлийка удари два джапота за ден в САЩ
Снимка: Reuters

Американка удари джакпота от лотарията два пъти за един ден. Щурата късметлийка Вирджиния Пайк прибра чекове за по 1 милион долара, след като заложи на рождените дати на родителите си, както и годината на тяхната сватба.

В началото на април тя се отбила в магазин за авточасти в щата Вирджиния, чието име носи, и докато плащала на касата решила да се пробва и в лотарията. 

Натрупаният джакпот бил на стойност 80 милиона долара, но пълната конфигурация не била позната от никой. Печалби били изплатени на 14 американци, които налучкали по пет от числата.

Любопитното е, че Вирджиния първоначално не потърсила милионите си. Тя била при майка си в болницата, когато мернала по телевизията новината, че има късметлии.

"Няма ли да е забавно, ако сме сред тях?", пошегувала се г-жа Пайк.

След облагането на печалбата с данъци чистата й сума ще бъде 1,4 милиона в "зелено".

Магазинът, който продавал лотарийните билети, пък ще прибере $200 хиляди бонус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
КРАСИ преди 11 години
ИСТИНСКА КЪСМЕТЛИИКА Е ДА СЪМ НА НЕИНОТО МЯСТО.
23
0
 
1
 
! Отговори
nivldwmefgu преди 11 години
i8mADs <a href="mgczyosdtiip/">mgczyosdtiip</a>, [url=dmoucigupzlm/]dmoucigupzlm[/url], [link=cztpwxcxvdyv/]cztpwxcxvdyv[/link], wzwhapkdlggw/
22
0
 
1
 
! Отговори
Someone преди 12 години
do 25 ei liolio tezi ot USA tolkvoa godini sa pechelili che nakraq im e pisnalo , i sega kato sa na TVURD PLIUS gi boli onaz raota dali nqkoi she specheli ili ne :D
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а стига бе
20
1
 
9
 
! Отговори
ИЗМАМНО ТОТО ТУК преди 12 години
ТАМ В САЩ ХОРАТА ПЕЧЕЛЯТ ЗАЩОТО ИМА ИСТИНСКО ТОТО А НЕ КАТО НАШЕТО МОШЕННИЧЕСКО/АЗ БЯХ СПЕЧЕЛИЛА ПЕТИЦА И НИЩО/-ТУК СИ ПРАВЯТ СТРАХОТНИ ИЗМАМИ С НАШЕТО ТОТО ЗА ТОВА НЕ СЪМ ВИДЯЛА ДО СЕГА НЯКОИ ДА Е СПЕЧЕЛИЛ ТУК ДЖАКПОТ !!!ПО-РАНО СИ БЕШЕ ДОБРЕ ИМАШЕ ПЕЧАЛБИ И ЗА 3,4,5,6 А СЕГА САМО ЕДИН ТИРАЖ ОТ ВТОРОТО ТЕГЛЕНЕ И САМО ЕДИН ГУШВА ПАРИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ БАЛЪЦИ ИГРАЯТ ЗА НЕГО:) КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА АКО ИСКАТ ТОТОТО У НАС ДА ПЕЧЕЛИ - ВЛАСТА СПИ ЛИ ЧЕ НЕ ВЗЕМА НИКЪКВИ МЕРКИ ?!!!
19
0
 
5
 
! Отговори
Silver до 23 преди 12 години
Абе аз нека взема 1,5 милиона чисто в зелено, пък ти ако щеш играй!
18
3
 
1
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
В Европа лотото е по-хубаво ,не се облага с данък! Аз ли не разбрах от тази новина ,или погрешно са я пикали ,не знам?! "Джакпот 80 млн.,пълната комбинация не е налучкана от никой,само 14 печалби които са познали 5-ици /т.е. не са улучили джакпота/ , а тая единствена го е улучила и е взела само 1,5 млн. !!! Какъв данък им налагат там бе?! То не си струва човек да играе тото в САЩ !!!
17
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 12 години
е на това му викам луд късмет
16
0
 
10
 
! Отговори
Thug Angel преди 12 години
Оправете си заглавието най-после! "...два ДЖАПОТА..."
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Девети ти си тотален психопат мой човек. Кой в Америка ще тръгне да отвлича за милион и половина бе. То на всяка улица има по няколко такива. И къде ги видя тия охранители на богатите. Те и по Холивуд си ходят сами по улиците. Боже колко са застреляни някои хора в тая България, майко мила.
14
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
американско зомби
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това е възпитана, работлива жена без никакъв уклон към цинизма. а ти си един калтак, който живее ден за ден, колкото да анализира снимки.
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И те си имат Ирена Кръстева.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
smola
10
6
 
30
 
! Отговори
do 9 преди 12 години
Tова да не ти е България да те отвлекат ... За 14 години тук, не съм чул някой да бъде отвлечен за пари. Защото тукашната полиция не си поплюва и "стреля на месо" без много много да се замисли. Ти някога да си чул Америка да преговаря с похитители?!Приказки от хора, които са виждали Америка само по телевизията...
9
0
 
12
 
! Отговори
az преди 12 години
честито
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Амо комисията е същата като от нашето тото да повтори числата и ще спечели 100%
7
27
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
Кошмар ще е защото за толкова много пари много лесно могат да те отвлекат , теб и цялото ти семейство. А отвлекат ли те не очаквай да бъдат любезни особено в хамерландия. Имай впредвид че и там както и тук бъка от нагли психопати които като чуят за толкова пари ще направят всичко възможно за да ти ги отнемат. Задавал ли си си въпроса колко охрана имат богатите и защо я имат? А тук залога е 1,4 мил.$ , ще има много откачалки които ще рискуват без да му мислят.Така че кошмара без охрана е сигурен
6
1
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 12 години
Поуката е следната: всеки 13 983 816 , който е пуснал тото може да спечели джакпота(за 6/49)
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо пък кошмар, 6? Аз си представям с каква радост ще ги харчи, за ваканции и други готини неща. Да е жива и здрава!