Гей браковете като фактор на изборите в САЩ

Ще спечели ли гласове Обама заради подкрепата си?
26 май 2012 17:45, Екип на Dnes.bg
239

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още по темата: САЩгей бракове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гейовете са пичове , трябва да се уважават
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото спечели, два пъти повече ще загуби. Никой няма открито да се възпротиви на налаганото от системата, но в себе си си има мнение. Здравия инстинкт е против отклоненията спрямо нормата, иначе човечеството да се е изродило.
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък не мога да разбера к'во ви пречат гейовете и как се възмущавате от това какво правили в леглото. Че нали те си го правят. По какъв начин това ви пречи на интереса. Само хора без работа и без ясно определени цели и приоритети в живота, изобщо хора с празен и скучен живот, имат време да се занимават с другите и да съдят.
38
5
 
2
 
! Отговори
stamen преди 11 години
Може да се мрази хомосексуализма, наречен в Библията "безобразие", но да се обичат хората, които го практукуват. Двете неща не бива де се смесват. Да мразиш една практика не означава да мразиш и тези, които я практикуват. Точно в обратното иска да ни убеди съвременният постмодернизъм.
37
5
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
Модерно е да си бъркаш в *** и ентелегентно
36
7
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
Нормална си, защото си хетеросексуална,ако беше НЕНОРМАЛНА щеше да си лесбийка!!!Ненормална - значи болна, ***!!!
35
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е болест, разбира се. Само хора с интелектуални проблеми могат да мислят така. Нормална хетеросексуална жена съм, за сведение.Болест е да си ***.
34
2
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Не ми пука за америка ако ще и гъзовете да си разпорят
33
3
 
6
 
! Отговори
. преди 11 години
Ами то американците са си *** нека се женят нека си бъркат по дупките щом ги кефи тези извътенгяси
32
7
 
8
 
! Отговори
преди 11 години
Кой *** не е съгласен, че *** Е БОЛЕСТ?!?
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква победа за Америка и демокрацията! И в най-върлите си мечтни, никой лидер на СССР не си беше представял да обяви как неговата страна ще защитава "правата" на педерастите на световно ниво... Тук Американците тотално задминаха братушките :)
30
7
 
7
 
! Отговори
преди 11 години
*** Е БОЛЕСТ, психическа болест, тя трябва да се ЛЕКУВА, не да се поощрява!!!
29
7
 
7
 
! Отговори
я млък!!! преди 11 години
Много от Вас си боравят свободно със християнските закони, цитират, заплашват...хора, има един закон, който няма да е излишно да запомните...НЕ съдете никой, не се изпълвайте с омраза и обичайте ближния. Започнете от там, а какво е за Бога и срещу него, не сте способни да отсеете, щото в главите си всички вие сте убийци, в мислите си сте изнасилвачи, във въжделенията си носите греха. Точно Вие не говорете за християнски ценности! Точно Вие,които направихте БЪЛГАРИЯ=ПАЙНЕР,клозет и помия!
28
2
 
7
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Аз пък си мислих че Чалгария е на последно място в Европа само икономически. То излезе че е на последно място по умствени способности също. Повечето от коментарите са достойни само за северно корейски, ирански и кубински сайтове.
27
7
 
7
 
! Отговори
НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА преди 11 години
Нищо добро не ни чака вървейки против Божийте и природните закони!!! Жалко, че надделяват злите сили в днешните времена!
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След черен президент ,гейове в армията и официални бракове между тях,ега си пуританскатаАмирика,тия ще я довършат,ще си спомнят с умиление времето когато Моника въртеше *** на президента.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много педерастко- ако твърдиш, че еднин *** е ненормален извратеняк, значи криеш нещо, това ако не е изказване на душевен (може и не само) ***!Сега ще засека след колко време ще ми изтрият коментара тия дето са се припознали.
24
8
 
12
 
! Отговори
Калашников преди 11 години
Трябва да се появи някой като Брайвик и да опука 70-80 *** и ще дойде демокрацията! То бива, бива простотия, ама да бъркаш дупката с *** с друга дупка.... даже не е и простотия. просто - ОГЪН!!!
23
17
 
8
 
! Отговори
Истината! преди 11 години
Нали знаете че тези, които най-много говорят против гейовете и се наричат ХОМОФОБИ са СКРИТИТЕ ГЕЙОВЕ!!!Това е начин да ги разпознавате!
22
3
 
9
 
! Отговори
drim.pree преди 11 години
За пореден път можем да се убедим какви *** са съвременните политици, пръвия афро-американец президент прави това с точно определена цел , не че много му пука за гейзерите.