Нетаняху: "Хизбула" и "дългата ръка на Техеран" са зад атентата

Иран стои зад вълна от терор по целия свят, заяви премиерът на Израел
Обновена: 19 юли 2012 18:41 | 19 юли 2012 18:41, Красимир Ангелов
101
Нетаняху: "Хизбула" и "дългата ръка на Техеран" са зад атентата
Нетаняху отново обвини Иран за атентата на летище Бургас. Снимка: БТА

Самоубийственият атентат на летището в Бургас, при който бяха убити шестима души, е извършен от ливанската шиитска групировка "Хизбула" в пряк съюз с Иран, заяви на специална пресконференция израелският премиер Бемянин Нетаняху, предаде Франс Прес.

"Вчерашната атака в България беше извършена от "Хизбула" – водещият терористичен агент на Иран”, обяви Нетаняху и нарече "дългата ръка на Техеран”.

"Мисля, че е време всички страни, които знаят истината, а несамо Израел, да кажат: Иран стои зад вълната от терористични нападения", заяви израелският премиер.

Още по темата

Той посочи, че Иран и "ливанското му протеже Хизбула вече повече от година провеждат глобална терористична кампания срещу израелци и други хора, която е засегнала десетина страни на пет континента".

По време на своята реч Нетаняху се закани, че ще тези, които подкрепят тероризма, ще си платят скъпо.

"Трябва да се направи всичко, за да не се допусне Иран – най-опасният режим в света, да се сдобие с най-опасните оръжия”, призова Нетаняху.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
6
 
! Отговори
азз преди 11 години
"Мисля, че е време всички страни, коитознаят истината, а несамо Израел, да кажат:Израел стои зад вълната от терористичнинападения", заяви израелският премиер."
31
5
 
16
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
През 2007 г., държавният департамент на САЩ проведе мащабно проучване в глобален мащаб с цел да разберат наклонностите на световното обществено мнение спрямо САЩ. Един от забележителните резултати от проучването беше, че над 92% от анкетираните квалифицираха Израел като терористична държава, 86% квалифицираха САЩ като такава!! Накратко - Израел и САЩ са нумеро уно терористи ... според хората около света! Но разбира се, аз не твърдя нищо такова! ;-))
30
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва да се използва всеки повод за да се мачкат ислямистите и враговете на Израел, независимо със или без основание .
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя прекалява с кокаина.Почти всички световни лидери ползват някакъв вид вещества водещи до параноя,шизофрения,неоправдани и неадекватни действия изобщо накратко лекичко и незабележимо полудяват.Никви ядове ако е кварталният пияница-просто ще дойдат куките и ще го изтрезнеят.Ами ако са хора от който зависи бъдещето на милиарди?Никой не вярва на тумба наркомани нали?Ама в един момент си ги избираме за лидери.Иронично а?Заклеймявайки наркотиците светът има за лидери класически "юзъри".
28
7
 
17
 
! Отговори
ЧИФУТИ преди 11 години
Иран, Русия и Киатй ще ги размажат като *** САЩ и НАТО за това този да не говори много по адрес на Иран.
27
2
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Какво предлагаш ти велики ВЕЗИРЕ!!!
26
5
 
8
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Да Василев, много добре си спомняме, но само някои. Тоя път гадната *** в лицето на америка и израел и верните им лакеи англичани ще си намерят маистора.
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ ЗА НЕЩО СЛУЧИЛО СЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА.БЪЛГАРИЯ Е СУВЕРЕННА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА А НЕ ВАСАЛ НА САЩ И ИЗРАЕЛ.ПРЕЗИДЕНТА И ПРИМИЕРА НЕЗАБАВНО ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ, ЕСТЕСТВЕНО АКО ТО НЕ Е ПОДПЛАТЕНО С БЕЗПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАВИСИМА!!!!
24
3
 
9
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
Няма логика водят я тука щото сме сдали багажа на евреина му е все тая дали ще бъде взривен тука или в Палестина мен ме интересува що държавата прилича на разграден ***.
23
2
 
9
 
! Отговори
разменки преди 11 години
"Той посочи, че Иран и "ливанското му протеже Хизбула вече повече от година провеждат глобална терористична кампания срещу израелци и други хора, която е засегнала десетина страни на пет континента".":D като разменим Иран със САЩ, ливанското с израелското и Хизбула с Мосад всичко си идва на мястото :D
22
8
 
16
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
12 - На 9/11 в развалините на небостъргачите намериха непокътнат саудитски паспорт - обвиниха Йемен, и почнаха да бомбардират Ирак и Афганистан. Щом тука са намерили американски паспорт, сега ще обвинят Кения и ще почнат да бомбардират Сирия и Иран! Знам, че ти звучи малко компликирано, но - междунардната политка е тънък занаят, и е малко трудно за разбиране!
21
1
 
5
 
! Отговори
bb до 18 преди 11 години
Това е един от най-точните коментари за случилото се
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Израел и САЩ са първите спонсори на световният тероризм
19
3
 
7
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
до ЕхоооооооВодят я тука, поради простата причина, че рейс с взривени туристи, които просто са отивали на почивка, е доста по-възмутителен, отколкото ако ги бяха взривили по улиците на Тел Авив. Там или в Палестина/Иран/Ирак/ Сирия и да има взрив, хората са свикнали, медиите няма да се разлаят толкова. Освен това се получава и доста по-основателен мотив да се тръгне на война. Имаше един филм "Да разлаем кучетата" - препоръчвам ти го да го гледаш.
18
7
 
13
 
! Отговори
СМОТАНЯХУ преди 11 години
Нормално е при *** , да психясат ( и от едната и от другата страна ) . Все пак не е редно да ти режат живо месо в невръстна детска възраст ,а и по късно ! Така че ,дали ще се самовзривиш , или ще страдаш от мания за богоизбраност или преследване , все си за психиатър !
17
3
 
4
 
! Отговори
saki преди 11 години
И кво ми пука на кой *** му е дълга ръката. Имаме си достатъчно проблеми , за да ни занимават тия с техните си *** констатации и вендети.
16
6
 
22
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
Този атентат има всичките признаци на типична пси-операция на израелските секретни служби. Още през Януари Израел обяви, че през лятото ще има терористичен акт на Хизбуллах срещу израелски граждани! Такава информация се прави публично достояние, само ако е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА КОНСУМАЦИЯ от публиката. Иначе, тази информация се държи тайна, за да не повлияе на разследването, и се споделя с ответната държава чрез СЕКРЕТНИ КАНАЛИ, а не чрез МЕДИИТЕ!! Друг е въпроса - Quo bono? Или - кой има полза?!
15
3
 
13
 
! Отговори
Ехооо преди 11 години
Защо Иран, Израел и другите ливанци си водят войните на наша територия алоу има ли пилот у самолету ?
14
9
 
7
 
! Отговори
Един преди 11 години
Да заменим "евреи" с "ционисти"? Защото не всички ционисти са евреи и не всички евреи са ционисти... Това е много важно, но на много хора им убягва. Смешно ми е като някой каже "в САЩ администрацията е в ръцете на евреи!" Както казах, така е, но да заменим "евреи" с "ротшилдови ционисти". Понеже тая династия създаде Израел (и управлява всички там и медиите) сме подведени да мислим, че всички евреи са лоши.. недеите така знаете, че не е така. Не под общ знаменател обикновените евреи!
13
1
 
10
 
! Отговори
INFO преди 11 години
в България щъкат всякакви терористи, даже си правят срещи тук, всички го знаят, само Бойко не го знае-България е разграден двор и затова в центъра на София, в хотел Радисън срещу парламента съвсем скоро са се срещнали и са пили по кафенце висши фигури от Алкайда, тук даже са обучавани терористи в наши бази