Политиката на Тел Авив виновна за атентата в Бургас, заяви израелски депутат

Атаката в България показа, че борбата срещу тероризма е обща, заяви Барак Обама
Обновена: 28 юли 2012 17:13 | 28 юли 2012 12:19,
108
Политиката на Тел Авив виновна за атентата в Бургас, заяви израелски депутат
Догадките около атентата продължават. Снимка: Impact press group

Израелски депутат обвини Тел Авив и политиката на израелското правителство за атентата срещу туристите на летище ”Сарафово” в Бургас на 18 юли, съобщи bTV.

При терористичната атака загинаха петима израелци и един българин, а десетки бяха ранени.

Ханеен Зоаби, член на Кнесета от арабски произход, каза в свое телевизионно интервю, че окупационната политика на Израел е виновна за терористичния акт на летище „Сарафово”.

„Ако Израел не окупираше, не репресираше и не налагаше блокада, тогава това нямаше да се случи,” отбеляза Зоаби.

След атентата правителството на премиера Бенямин Нетаняху веднага обвини радикалната ливанска шиитска групировка „Хизбулла” и Иран, като се позова на данни от израелските специални служби. Техеран категорично отрече обвиненията.

Атентатът срещу израелските туристи на летище ”Сарафово” в Бургас на 18 юли потвърждава, че борбата с тероризма остава задача не само за Израел, но и на целия свят, заяви президентът на САЩ Барак Обама.

Изказването му дойде, след като в петък САЩ отпуснаха 70 милиона долара за финансирането на израелския комплекс за противоракетна отбрана „Железен купол”.

В Великобритания терористичният атентат у нас също продължава да се коментира. Британски агенти изследват ДНК-проби от заподозрения извършител на самоубийствения атентат в България, за да установят дали той е дошъл от Великобритания, пише в. "Дейли мейл".

Следователи са пътували до България и са взели проби от разкъсаното тяло на мъжа, който уби шестима души на бургаското летище "Сарафово" миналата седмица.

Те са взели и данни от зъбните изследвания на заподозрения, за когото има все повече съмнения, че може да е бил британски гражданин или да е живял във Великобритания, преди да извърши атентата, посочва "Дейли мейл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а бе какъв тероризъм каква обща борба с тероризма хората гърмят евреи не българи и си знаят защо
97
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои от ритуалите били по-особени. Отделени по-лични българи и българки (по-стройни, здрави и красиви) били заколвани на дръвници като животни. Евреите от Стара Загора в медни казани събирали християнската кръв и топели в нея дрехите си. След като изсъхнели, те ги обличали съгласно ритуала на еврейската магия - за да се подмладят по мистичен път, придобивайки качествата и красотата на убитите.Подобни еврейски ритуали се описват от редица други книги."
96
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"От данните става ясно, че в лагера на Сюлейман паша на Аязмото и на други места са извършвани странни еврейски магически ритуали и убийства на пленени българи."
95
3
 
6
 
! Отговори
Следовател преди 11 години
Депутатът може да обвини ционисткият режим за този специфичен случай,ако независима от режима комисия разследва и установи кой е извършителя на убийството на българския гражданин и чуждите граждани.Никой не може да се изключва докато не свърши следствието.
94
2
 
8
 
! Отговори
до 94 преди 11 години
Сюлейман паша - той ли е "***"? че нещо ве разбрах :)))
93
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последно 6 или 7 ***? Всеки пък разлино в един и същ сайт... Я се разберете там и решете.
92
3
 
46
 
! Отговори
Патриот преди 11 години
ИСТИНАТА Е ЕДНА! ТЪРСИ СЕ ПОВОД ЗА НОВА ГОЛЯМА ВОЙНА! ЗАЩОТО НЯМА ЛИ ВОЙНА, НЯМА ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБИ НА ОРЪЖИЕ! НАД 30% ОТ ИКОНОМИКАТА НА САЩ И ИЗРАЕЛ СА ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИТЕ КОМПЛЕКСИ! ОТ ТАЗИ ВОЙНА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ТЕ, А ЩЕ ИЗГУБИ ЦЯЛА ЕВРОПА ОТ СКОКА НА ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА. ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА. НО ПО-ЛОШОТО Е, ЧЕ МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО НОВА СВЕТОВНА ВОЙНА! КОЯТО МОЖЕ ДА Е ПОСЛЕДНА!!!
91
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самия създател и теоретик и смятан за (духовен) наставник на главата на родшилдови -Хаим Вайцман в края на живота си признава в своите мемоари цитат;-,, Да аз съм този който пробуди онова древно и забравено от евреите зло на цион (ционизъм) ,защото когато направиш сплав от религиозен фанатизъм и го съчетаеш с откровен национал шовинизъм и го дадеш в ръцете на войнстващите талмудисти пръснати по всяка точка на земното кълбо, ще стане страшно , страшно за цял свят "" -Хайм Вайцман
90
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В сбор- ника на Донка Йотова са събрани материали от следните книги: Г. Димитров Княжество България в историческо, географско и етнографическо отношение", т. 3 Руско-турска освободителна война, 1899 г.; Даскал Петър Иванов Възпоминания от разбърканите времена", 1855 г. и Димитър Илков Принос към историята на град Стара Загора", 1908 г. И трите книги заедно със сбор- ника на Йотова днес са библиографска рядкост и са запазени само отделни техни екземпляри. Тези книги, в които са поместе- ни свидетелства на много очевидци, ни дават точната картина I за кланетата в Стара Загора, както и за извършителите им.В обвиненията си Донка Йотова е категорична, че извършеното от войските на Сюлейман паша*, по изрична негова запо- вед, е кърваво жертвоприношение (Холокост и Геноцид). При това мръсният *** е пролял реки от българска кръв, насъск-вайки турските *** нито един българин да не остане жив!"
89
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш)* е ислямизиран евреин - дьонме,бивш професор по литература в Сорбоната (Франция); масон!...
88
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези хора по заповед от горе" и инструктирани от Синедриона, извършили едни от най-големите военни престъпления през тази война, избивайки мирното население на Стара Загора, Нова Загора и околността - 14 500 души, а може би и повече, и опожарявайки град Стара Загора и целия му хинтерланд.
87
2
 
2
 
! Отговори
александър росенов к преди 11 години
Епа в тая държава може само това да се случи. То за да бачкаш некаде требва *** да лижеш както правя често аз.
86
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видите ли мазен, мазно нахилен, полуумен, мустакат и миризлив индивид значи е от плоските кратуни.
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като руските войски освободили някои градове в Северна България, те прехвърлили Стара планина през прохода Хаинбоаз и предният отряд освободил Казанлък и Стара Загора. След този успех настъпил известен обрат. Турците успели с английска помощ (по заповед на Дизраели*!) и английски паради да прехвърлят от Северна Албания огромната армия на Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш)*, състояща се от 48 000 души, 600-700 черкези, с 4 полски и 4 горски оръдия.
84
16
 
6
 
! Отговори
за 86 преди 11 години
Тръците от тръткавата джамахирия да не се обаждат. Евреите са си много готини хора за разлика от плоските ориенталски тикви.
83
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до -77 ...да прав си Дъглас Риид в тази изключителна книга(Спора за Цион) се опита да отвори очите на света за грозящата го опасност която носи ционизма ,автора като водещ кореспондент и журналист на най-големите по онова време британски вестника има възможност да вземе интервюта от Чирчил ,Рузвелт ,Хитлер и Сталин и разбира кои са главните виновници за 2-та световна война ,а те са ционистите и затова започва да ги разобличава ,за което и заплати с живота си
82
5
 
34
 
! Отговори
Стуци преди 11 години
На всички фенове на евреите ще кажа: да не ви дава Господ да ви управлява евреин! Да не ви дава Господ евреин да ви плаща заплата! Да не ви дава Господ от евреин да ви зависи бизнеса! Да не ви дава Господ съдружник евреин! Да не ви дава Господ да разчитате на еврейско обещания, вярност и приятелство! И в този дух много и все така! Изпитвах огромна симпатия към този народ, но опитът ми в делови план с автентични евреи от Израел ми отвори очите! Сталин и Хитлер може и да са имали някакви причини!
81
14
 
16
 
! Отговори
за 84 преди 11 години
Отрова и зловония разнасят само турчовците, които мразят българите още от едно време. Всеки българин, който има глупоста да отиде в ориенталската държава ведната вижда едно мазно, подло, пренебрежително, завистливо и негативно отношение към себе си, затова че е българин, а не "велик" турчин. Расизмът на турците е толкова първобитен и отявлен, че няма друг по света такъв.
80
5
 
34
 
! Отговори
до 76 преди 11 години
Не разнасяй отровата и зловонията си да тровиш душите на неграмотните! Никой никъде в Турция НЕ МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ! Това ти го декларирам като 100% българин! Никъде по света не се отнасят толкова сърдечно и радушно - не казвам нарочно "любезно" - както в Турция! Даже в заветите на Ататюрк има специално отделено внимание на отношенията с България и то звучи горе-долу така: "Каквото е добро за България, е добро и за Турция!"Не искам да ме управляват турци, но мразя долнопробните лъжи!
79
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
терориста -психопат от Колорадо Джеймс Холмс ,който изби маса ти невинни хора на премиерата на Батман естествено няма да ви кажат ,че е евреин ,въпреки ,че е такъв ,ама ако беше някоя арабела щяха да ни проглушат ушите за тоя прословут ислямски тероризъм