"Сексуалните игри" с участие на Строс-Кан са по взаимно съгласие

Френскатата прокуратура ще спре делото срещу бившия шев на МФВ
23 сеп 2012 11:48, Петя Славова
33
"Сексуалните игри" с участие на Строс-Кан са по взаимно съгласие
Прокуратурата ще спре делото срещу бившия шеф на МФВ Строс- Кан. Снимка: Reuters

Разследването на прокуратурата във френския град Лил срещу  Доминик Строс-Кан ще бъде прекратено в най-скоро време, предаде ИТАР-ТАСС.

Бившият управляващ директор на Международния валутен фонд  бе заподозрян  като замесен в групово изнасилване. Ключовата свидетелка по делото, образувано през май, оттегли показанията си, писа в съботния си брой френският в. "Фигаро".

По данни на вестника "сексуалните игри" с участие на Строс-Кан са водени по взаимно съгласие. "Следствието реши, че е направило всичко възможно, и внесе събраните материали в прокуратурата. Предстои разследването да бъде прекратено", уточнява изданието, без да посочи източника на информацията.

Още по темата

През май прокуратурата в Лил започна предварително разследване във връзка с частни партита във Вашингтон през 2010 г. и твърдения на две професионални компаньонки, че тяхна колежка била изнасилена във вашингтонски хотел на 16 декември 2010 г. Следствието целеше да установи дали в предполагаемото престъпление е замесен Строс-Кан и хора от обкръжението му. То бе водено в рамките на т. нар. афера "Карлтън" - скандал, свързан с подозрения, че в хотел "Карлтън" в Лил е действала мрежа за нелегална проституция.

Миналия ноември френските органи на реда започнаха да проучват записани есемеси между Строс-Кан и един от арестуваните сутеньори. По данни, изтекли в печата, бившият претендент за президентския пост във Франция редовно търсел услугите на проститутки и посещавал развратни вечеринки както в Лил, така и при пътувания до Париж, Вашингтон и други големи градове.

Следствието подозира, че Строс-Кан пряко е участвал в създаването на мрежата за сексуални услуги. Миналата година бившият шеф на МВФ се озова в центъра на друг скандал в Ню Йорк,заради който бе принуден да подаде оставка от поста си във фонда и да се откаже от политическите си амбиции във Франция, където бе нареждан сред фаворитите в президентската надпревара. Обвинен в изнасилване на камериерка от нюйоркски хотел, той успя да избегне наказателно преследване поради липса на доказателства, напомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Леки мъже, леки жени, леко, леко, леко... Като пухчета! Бог? Бог!
27
0
 
2
 
! Отговори
.... преди 11 години
В подзаглавието - "ФренскаТАТА прокуратура ще спре делото срещу бившия ШЕВ на МФВ" ...Не му стига на човека дето кьораво и кьопаво го обвинява, че е мъж, ами сега и някакъв наш безименен недоправен вестникар го изкарва, че бил "шев"!Стига издевателство!
26
0
 
0
 
! Отговори
мангалски новини преди 11 години
цирк
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За дъртия пръч има поне шест жалби отпреди 15-на тодини и всичко е потулвано! А колко ли жени са си замълчали къде от срам, къде заради пари! Егати и ***! То не може да си най-отворения до безкрайност! Накрая все ще се намери някой по-отворен! При толкова много доказателства и жена му го напусна! И такива дърти престъпници управляват Европа!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това беше удар по ДСК и по социалистите,да кажат ето те са изнасилвачи и нямат авторитет.Но,на франсетата им е ясно каква е играта.Да оплюеш и окаляш голяма личност е лесно.
23
3
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
хм...не виждам защо е нужно да се ровят в сексуалният живот..на когото и да било в този живот? това си е личен избор за всяко живо същество..стига обаче то самото да не го демонстрира пред обществото..така че..много важно колко мацки е оправил господина
22
6
 
7
 
! Отговори
до 20 преди 11 години
Много сте наивен, единственият 100% начин да се обезопасиш от фалшиво обвинение в сексуално домогателство е да се кастрираш, след което веднага да си направиш харакири и едновременно с това да се полееш с бензин и да се самозапалиш.И всичко тове преди още да си се родил.
21
1
 
0
 
! Отговори
neznamsikoisi преди 11 години
ne se li pishe shef?!:)
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не мога да разбера що тъпите журналисти неистово се бъркат в личния живот на хората. Абе *** си е негов , дудките на компаньонките -също. Платил си е човека, поиграли са си.Никой не е карал насила.. Кой знае какво станало...
19
2
 
0
 
! Отговори
bobo преди 11 години
A be stiga ste se zanimavali s tozi durt popurdeknik beeee!!
18
1
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Не Ви ли е срам да допускате правописни грешки в заглавието !? Сериозно между шеф и шев разлика има!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДСК за септември изнесе лекции в Южна Кореа,Украйна,Мароко.и е получил много пари.Некяа да не се забравя че е професор.Той и Шомски са най-великите икономисти в света.Могат да ти спретнат компло както си искат,той беше най-големия претендент за Президентския пост срещу Саркози.Сугурно ще излезат нещата скоро как е попаднал в капан.Той мъж,но не сводник и изнасилвач.Във Франция няма забрана да търсиш и да ползваш платените услуги на жени.
16
13
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Никой не може да ти спретне такъв номер, ако живееш нормален живот и след работа се прибираш вкъщи при семейството си. Обаче като не му е чиста работата, ситуацията е друга.
15
4
 
3
 
! Отговори
abe, DSK преди 11 години
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещата са ясни още от началото кой му скрои този номер.После ДСК е един от най големите икономисти в света,мозък и знанието никой няма да му отнеме.Вижте как американците канят Сарко да им изнася лекции за кризата и икономиката на света, той успя да направи на Франция дълг 1770 0000000 милиарда еро и 1000000 милиона безработни,150000 хиляди предприятия фалирали.
13
6
 
5
 
! Отговори
Акълмайстор преди 11 години
Дъртия Евреин пак оплеска работите!
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
zahariada.blog.bg/politika/2011/12/18/koledni-kyrvavi-incidenti-v-belgiia-italiia-i-norvegiia-glad.868825А знаете ли защо е създаден федералният резерв на САЩ?Поради коя криза е помолен за помощ Джей П. Морган и защо? Всичко се прави за пари. И по-скоро заради ликвидноста на банките. Банките в Америка. Всички революции, войни, тероризъм и политика са извършени само заради тяхната стабилност. А от тяхната ликвидност зависи съдбата на капитализма и елита. Защо има кредитни и дебитни карти? И банките се опитват да ликвидират представата за парите в брой. Това е заради ликвидноста на банките. Това е най-големият проблем на елита. Един японец беше написал "Краят на историята" възхвалявайки новата политика на банките и федералният резерв на САЩ, ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЧЕ ПРОБЛЕМА С ЛИКВИДНОСТА Е РЕШЕН. Точно заради този проблем който още не е решен ще доведе до изчезване на парите - и съществуването им само като числа в чип - под челото или в дясната ръка, но дали и това ще помогне - голямо е съмнението. Но ще го направят с определена система.
11
3
 
10
 
! Отговори
whoever преди 11 години
Днес.бг, да не сте се надрусали, верно, че пишете 5 за 4.Едно 5-годишно дете пише по-грамотно от вас!?Иначе, тоя дърт пергиш заслужава да се срине отвсякъде!Да се беше определил - политик, или да си развява оная работа навсякъде!Имал е избор....
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И френското правосъдие не е по-различно от българското.Важното е да имаш пари,да си някакъв фактор в обществото и адио, и майната им на морал.правосъдие и закони.Те са за простосмъртните.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз като в една новина че е неграмотно написана,изобщо не я чета.А в случая,само в заглавието има 2 грешки,не знам за ШеВа,обаче и не съм наясно коя е тази организация МФВ...Жалко е...