Да свикнеш със свистенето на куршумите

Децата в Сирия стават свидетели на насилие всеки ден
Обновена: 28 сеп 2012 18:31 | 28 сеп 2012 18:30, Екип на Dnes.bg
36

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: децаСирияпрестрелки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
савов преди 11 години
Децата на Сирия са избивани от ислямисти салафити събрани от цял свят и въоръжени и финансирани от САЩ Британия Израел СА и Катар.Асад и сирийската народна армия защитават сириския народ и сирийските деца от главорезите насъсквани и подпомагани от Западните страни
31
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди три месеца Днес бг публикива снимка с 27 заклани деца в Хомс . Тогава разправяхте , че сирийската армия ги заклала. После стана ясно , че мюсюлмаските братя са извъшили това сатанаинско деяние. Стига вече сте лаяли срещу Асад , ами кажете истината , кой трепе сирийските деца. Как отиват мюсюлмаските братя в цели квартали и заставят хората да ги подкрепят, защото иначе ще има куршум в челото. И онези подстрекатели ционистите оган ще ги гори . Техния бог ще ги затрие един ден.
30
0
 
13
 
! Отговори
1111 преди 11 години
Има в света шепа хора който правят Милиарди със човешкото нещастие. Тези хора не признават човешкото достойнство само едно им е в главата как да имат повече пари и власт Не зависимо етнос религия света се дели и владее тази максима е още от като свят светува разделяй и владей тази формула е актуална и до днес не зависимо каква техника и напредък има цивилизацията ни едни и същи методи само различни изпълнители и различна тактика
29
4
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
ох горките дечица, ще са травмирани цял живот! като чуя някой да ми говори за травмиране, веднага надушвам че е ***
28
1
 
28
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Няколко офицери от въстаническата Сирийска свободна армия обявиха, че слагат оръжие и преминават на страната на президента Башар Асад. Това стана ясно по време на форума на опозиционните сили, провеждащ се в Дамаск.Един от дезертьорите е полковникът Халед ал-Залем, който осъди използването на оръжия от съотечественици един срещу друг и призова въстаниците да признаят грешката си. В щаба на Сирийската свободна армия той заемаше един ръководните постове.На страната на сирийските власти се върнаха също 11 бивши въстаници, от които 5 военни и 6 граждански.
27
0
 
8
 
! Отговори
Към 24 преди 11 години
Ей анонимнико - 24, каква ти тук свобода, след като алчните НАТОвци с парите на Катар и Саудитска Арабия изпращат бандюги от целия Арабски свят; джихадисти, които знаят само да убиват или да се самоубиват в името на някаква химерна кауза. Сигурен съм, че ще сваляш феса си и на Турците, ако отново ни завладеят и с усмивка на уста ще правиш поклони до земята. Отвори си очите и виж как ни насилва демокроцията, ограбиха държавата.
26
1
 
0
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Дано да е минало! Хубави деца, хубаво семейство... Приятели! Да, за властта става въпрос!
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Свобода за Сирия! Това е огромно насилие и зверщина в наши, а никой не вижда реално какво става там. Дръжте се Българския народ е с вас!
24
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 25 ти явно си от бавно развиващите се , още ли не си научил че Израел е открил най-голямото газово находище в региона , така че има деца и деца , едните са нормални другите като теб ненормални.
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С кой воюва Сирия:"В Сирия се увеличава количеството чуждестранни елементи, в това число и джихадисти, каза ръководителят на Независимата комисия на ООН по Сирия Пауло Пинйро. Според бразилския експерт по правата на човека, някои от тези елементи се присъединяват към въоръжените антиправителствени групи в опит за идеологическо влияние върху последните, а други действат самостоятелно."
22
3
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
Не позна, има ли са лош късмет в съседните земи да се самонастанят евреи. Които искат да разширят териториите си чрез грабеж.
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имали са лошия късмет да се родят в ислямска дупка.
20
3
 
7
 
! Отговори
fck преди 11 години
докога и защо децата трябва да живеят в ужаса на войната! да немогат да излезнат навън да ритат топка или да играят на криеница щото някой снайперист може да им размаже мозъците по нечия стена... това е модерния свят. човека е най-големия враг за самия себе си.. от алчност и корупция целия свят страда! и животните и хората.. дано 21 Декември ни удари астероид голям колкото Юпитер и да ни няма никакви!
19
1
 
26
 
! Отговори
Разделяй и владей преди 11 години
Скоро и ние ще берем плодовете на наложения европейски мултикултурализъм. Противопоставянето вече е в ход.
18
5
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
ДАНО РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ДЕЦА ИМАТ МЪДРОСТ И ЖЕЛАНИЕ ДА ГИ ВЪЗПИТАТ В ИСТИНСКИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ, А НЕ ДА ГИ ПРЕВЪРНАТ В ПОРЕДНИТЕ БАШИБОЗУШКИ ГЛАВОРЕЗИ НА ЕРДОГАН, КИЛЪРИ И НА ЕМИРА НА КАТАР- ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА НАШ БОЙЧЕ БОРИСОВ!
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идеята доколкото разбирам е следната.Първо се разбиват по-опасните с насърчаване на разни джихадисти а после на самите джихадисти им се обявява война.Проблемът е,че западните политици и общества са прекалено мекушави и разделени за успешна война срещу последващата уж по-лесна за елеминиране заплаха.Не,че не могат да воюват успешно.Напротив -могат обаче не желаят.И така постепенно губят елементарни войни.Ония го усещат защото знаят че винаги могат да разчитат на извратена милост и състрадание.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Д-р Ели Кармон е старши научен сътрудник в Международния институт за контратероризъм в Херцелия, Израел бе на посещение в България (28 септември 2012). Казал пред Агенция Фокус:Режимът в Сирия със сигурност ще падне и Мюсюлмански братя най-вероятно ще вземат контрол в страната, както в Египет и в Тунис.Пука му на еврея, колко деца и невинни граждани ще загиват! С тази арабска пролет просто поляха вода из пустинята, за да изникнат като гъби безброй групировки на крайни ислямисти и джихадисти, които вече никой нe си прави труда да брои. И у нас се изсипват с килограми. Но правителството отказва да ги забележи.
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето до къде довежда политиката на Анти-християнската Империя на Злото - САЩ !
14
0
 
5
 
! Отговори
мера според мера преди 11 години
Свети Георгее ,верам ,Свети Георге
13
3
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Тези деца рано или късно ще разберат че за тяхната болка и ужас са виновни САЩ,който финансират и въоръжават терористите който убиват техните близки,и като пораснат ще си го върнат на САЩ. Интересно защо нашите слободни медии!!! не съобщават за победите на правителствените войски над терористите и че една час от тях са минали на страната на законната власт,явно истината не е удобна за някой?Хората трябва да гледат Руска тв за да научават истината!браво на нашите медии,само дезинформация бълват.