Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа

Според роднините на жената той е пристрастен към дрогата
Обновена: 23 окт 2012 08:04 | 23 окт 2012 07:55,
129
Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа
Снимка: Reuters

Афганистанската полиция съобщи, че мъж е убил съпругата си, като я намушкал с нож, за да й попречи да започне работа вън от дома, предаде Асошиейтед прес.

Мохамед Ануар бил арестуван в град Херат по обвинение в предумишлено убийство. Той казал, че убил съпругата си Гулам в петък, докато двамата се карали за това дали тя да постъпи на работа в частна фирма в Херат.

Роднините на жената оспорили версията му, като заявили, че Ануар бил пристрастен към наркотиците и убил Гулам, защото тя не му дала пари.

Убийството било извършено по-малко от две седмици, след като жена била обезглавена в същия град за това, че отказала да проституира по искане на роднините на съпруга й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
22
 
! Отговори
Варварин преди 11 години
Сега на съпруга - наказание каторга, да троши камъни до смърт без да му се позволява да пие вода или да яде... да го видим тогава, а и ще има ефект спрямо останалите "мъже"
2
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние пък ги бием защо не ходят на работа.Скрийте тази новина да не я видят нашите жени
1
8
 
52
 
! Отговори
Лили преди 11 години
Защо всички се правят, че не виждат какво е отношението към жените на българските мюсюлмани. Не се различава много от това в Афганистан. Трябва да има наказание изселване за насилие над жените. България европейска държава ли е или варварска?