Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа

Според роднините на жената той е пристрастен към дрогата
Обновена: 23 окт 2012 08:04 | 23 окт 2012 07:55,
129
Афганистанец уби съпругата, искала да започне работа
Снимка: Reuters

Афганистанската полиция съобщи, че мъж е убил съпругата си, като я намушкал с нож, за да й попречи да започне работа вън от дома, предаде Асошиейтед прес.

Мохамед Ануар бил арестуван в град Херат по обвинение в предумишлено убийство. Той казал, че убил съпругата си Гулам в петък, докато двамата се карали за това дали тя да постъпи на работа в частна фирма в Херат.

Роднините на жената оспорили версията му, като заявили, че Ануар бил пристрастен към наркотиците и убил Гулам, защото тя не му дала пари.

Убийството било извършено по-малко от две седмици, след като жена била обезглавена в същия град за това, че отказала да проституира по искане на роднините на съпруга й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
19
 
4
 
! Отговори
9667 преди 11 години
Но най-повярвах на последното изречение на тази изключително важна новина. И между другото, долните коментари доказват, защо българите се знаят като най-гламавото племе в тази част на галактиката.
22
7
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 11 години
Какви турци те бият по главата ? Тука става въпрос за афганистанци. Те нямат нищо общо с турците. Да не би някой турчин да те е ... нещо а ?
21
7
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
правилно, днеска и позволи работа, утре на ти едни демографски проблеми. хората искат да си запазят рода, не да изчезнат от картата като европейците.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не четете драги зрители. За какви племена, нрави и обичаи думате, след като е арестуван за убийство ? Ами тука доста убийства станаха на битова основа. Следва да кажете "особености на българското племе - убиват се за имоти" примерно и да кажете после съответно, че сме прости, жалки, *** и така нататък като цяло. И най-вече да кажете, че ни е такава религията. Ако бяха казали, че не е арестуван и всички го оправдават е друго нещо. Обаче няма такава работа както е написано.
19
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
към това води мюсюлманството
18
3
 
16
 
! Отговори
Иван Иванов преди 11 години
Браво, браво, браво все пак сме в 21 век. Преди ги трепеха за една грешна дума или действие, а сега за това, че и се е работило има напредък...След 100 години ще я убият за това, че си е сложила червило и сенки например. Има, има напредък...много бързо се развиват....
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
i tuk e pulno s takiva muje
16
4
 
1
 
! Отговори
До 36 преди 11 години
Мълчи бря...не видиш ли, че си хортуваме туканкана... Хората още от ено време са казале за такива кат тебе : койт за квот си мисли.
15
0
 
12
 
! Отговори
Яким Вълев Донев преди 11 години
..... Е какво да се прави.... "КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА РАДИКАЛНО НАСТРОЕНИЯТ МЮСЮЛМАНСКИ МАТЕРИАЛ"..... :) ;) :) !!!!! Добре че не е взривил цялата частна фирма със служителите вътре заедно със съпругата си....... !!! ;)
14
2
 
2
 
! Отговори
От 34 До НСС преди 11 години
На мен лично не ми е интересно. Просто минавам и заминавам.
13
4
 
2
 
! Отговори
До НСС преди 11 години
Да ти кажа така, малко некултурно...висшите си имат работа и нямат време да се занимават с глупости кат нас и да врещят по кументарниците....Занимават се къде с по-смислени неща. А сред нас - нисшите има направо клинични случаи...както се вижда по кументарите.
12
1
 
14
 
! Отговори
алекс2 преди 11 години
Това да го прочетат/ ако могат/ тия нещастни жени от Кърджали дето приличаха на пингвини...
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Исляма, настъпващата нова ера на религиозна омраза, прекалената толерантност на Европа и Америка, завземането на Европа отвътре и т.н. Европа, опомни се, докато не е късно. Ония настъпват.
10
0
 
27
 
! Отговори
някой преди 11 години
Хем иска пари, хем не й дава да работи! Талибан-наркоман, *** извращението!
9
3
 
3
 
! Отговори
ИДЕ преди 11 години
Потърсете в интернет статията Няколко истини за Афганистан на Майкъл Паренти(Майкъл Паренти защитава докторат по политология през 1962 в Йейлския университет. Преподавал е в редица университети в САЩ и чужбина. Автор на 17 книги, превеждани на бангла, китайски, холандски, френски, немски, гръцки, италиански, японски, корейски, полски, португалски, сръбски, испански и турски)
8
10
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 11 години
Предполагам, че не ги дънят кат тъпани, ако не е направена салатата и не е сложена ракията на масата *** както и да е. Ти по-знаеш. Някои неща у нас са доста по-извратени от "лицето на братята" обаче ние не виждаме гредите в очите си. Ние много знаем за другите и ги обучаваме как да са по-добри. Защото ние сме най-най-най-най-най-най. И знаем всичкото му за Света. Затова и редакторите търсят вече нещо отвънка. Понеже ние тука сме перфект.
7
6
 
6
 
! Отговори
daf преди 11 години
kvo НИ МАНИПУЛИРАТЕ С ТИЯ ЖАЛКИ НОВИНИ-ЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА БИВШИТЕ ПОЛИТИЦИ КАДЕТО ОПРОПАСТИХА БЪЛГАРИЯ-ВЕЧНО ОТКЛОНЯВАТЕ ВНИМАНИЕ-ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ПО -ЛОШИ И ОТ КОМУНИСТИТЕ(КАПИТАЛИСТИТЕ)
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нема ли да пратите журналистически разследващ екип. И да зададе космическия въпрос на извършителя "...как се чувствате..." Мое пратите Цинголюба
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що на занимавате с глупости ? В някво село някъде накрай света някой убил някого... Тука сме цъфнали значи...И значи от сутринта започваме да злобеем и куфеем по някой, когото нито познаваме нито нищо и да врещим и да крещим... А ние сме наред.
4
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето това е лицето на "братята" на човека - мюсюлманите. Една религия която изкарва най-гнусното от човешката природа наяве.