"Санди" погуби 13 души, остави милиони без ток

Ню Йорк е сред най-тежко пострадалите градове
Обновена: 30 окт 2012 15:03 | 30 окт 2012 12:04, Екип на Dnes.bg
131

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Санди да мине от източното та чак до западното крайбрежие. Go, Sandy, go.
54
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като утихне вятъра ще обявят война на някоя държава и всичко ще е наред.
53
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
майната им, и ако може санди да мине по Уолстрийт екстра ще е .
52
14
 
13
 
! Отговори
Жалки твари преди 11 години
Хората в българия са невероятно жестоки и завистливи.Щастливи са единственно ако някой др е нещастен .Как успявате да се радвате на чуждото нещастие неЗависимо дали са американци евреи турци *** индийци или араби и т.н. Та вие мразите целия свят мн сте жалки и долни ...
51
3
 
2
 
! Отговори
Benchev pak do 50 преди 11 години
a istoriq izob6to 4el li si ? koi izbiva6e indiancite predi 200 - 300 godini ? koi naseli noviq kontinent ? sme6ko ! :) palence vzemi da si polzva6 glavi4kata za po dobrodetelni ne6ta ot tova da tursi6 vuzmezdie za ne6ta koito ne te zasqgat :)
50
8
 
9
 
! Отговори
до Benchev преди 11 години
Значи викаш, добрите американци дават осигуровки на индианците а? Това без съмнение напълно компенсира геноцида, безкрайните унижения, изселванията, изземането на земите и гладната смърт. Колко свестни американци.
49
5
 
8
 
! Отговори
Benchev до 50 преди 11 години
Малко да те светна приятелю , в US индианците не плащат данъци за нищо , здравното осигуряване им е напълно безплатно , както са и осигурени доживотно с всякакви привилегии от държавата ( Хамерика - както сигурно я наричаш , когато мислиш че си забавен и остроумен ) изобщо какво знаеш ти за Америка и американците , освен инфото което ти лашкат в главата всеки ден различни социални агитации и експерименти ?!
48
5
 
26
 
! Отговори
47 преди 11 години
Не ми разправяй кой останал най-силен. САЩ забогатя с банкови и финансови машинации. Цица от чял свят, защото именно долара е в обръщение навсякъде, а те имат единствено правото да го печатат (без покритие, разбира се)Значи САЩ могат само да нахлуват в чужди държави и да трепят невинни, така ли?!
47
5
 
17
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 11 години
Няма значение, че тока им е спрял. Батерията на новия айпад издържала 10 часа, според производителя. Ще могат да "туитват" и да "лайкват" както обикновено.
46
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Божие наказание за САЩ за стотиците милиони избити индианци и иракчани и милиарди гладуващи заради САЩ.
45
9
 
13
 
! Отговори
Пичай преди 11 години
До MachiavelliТи гледай чиниите да са измити и пода да е чист. Явно емигрантския живот не ти понася, щом влизаш в български форуми, за да изливаш омраза.
44
6
 
11
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Ти го приемаш за нормално, но тая безработица я направиха ГЕРБ и Костов.
43
6
 
12
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
А къде пише ,че американците са длъжни да помагат на някой,връхлетян от природно бедствие....Къде пише че са длъжни,американците да дават пари??Като се наводни,на комшията ти апартамента ти длъжен ли си да отидеш да му дадеш пари да си поправи теча?? И кой е виновен ,че те останаха най силни??
42
4
 
7
 
! Отговори
Въле Въля преди 11 години
Маите идат ...
41
2
 
6
 
! Отговори
Оп-са преди 11 години
Милене, номер 35-ти, излагаш се момче! Вятъра е със скорост 75 мили, не 175! И урагана все още си е 1-ва степен! Отвори, прочети, помисли и се ограмоти малко! Стига се излага! Просто този ураган е по-специален, захранва се и на сушата и ще причини много валежи за по-дълго време! Но си е 1-ва степен и не е разрушителен, колкото Андрю и Катрина! Вместо да се засрамиш от незнанието си, ти акъл даваш!
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам празните улици, това сигурно е най-чистия въздух в Ню Йорк от век насам
39
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спомнете си, когато в други точки на света има бедстващи какво прави САЩ. Подиграва се с жълти стотинки помощи. А в същото време еднолични дарители дават милиони. САЩ си заслужават ечастта. Цял свят е наточил зъби срещу американското господство над света. Ама няма, свърши се вече.
38
9
 
25
 
! Отговори
Benchev преди 11 години
Живея в Ню Йорк и честно да ви кажа независимо от щетите организацията преди да връхлети урагана беше перфектна , взеха се предварителни мерки и знам че щетите ще се възтановчт бързо :) за съжаление обаче забелязвам че е шоу това само за българските запалянковци на телевизионните емисии ! същите тич хора после се тупат в гърдите че били гостоприемни и едни от най -добрите на планетата ... хъм ... има нещо гнило !
37
3
 
3
 
! Отговори
2 преди 11 години
А пазаратите да потънат в хаус значи,че една компания цената на акциите и се вдигат тогава ,когато тя почне да печели добре.....А това няма как да се случи защото няма да им кой да купува стоките на съответната компания или корпорация....Което значи,намалено търсене на стоки и следователно по голяма безработица,от долу писах как това ще ни се отрази на нас....
36
1
 
2
 
! Отговори
МЛ преди 11 години
До Machiavelli:Това е написано с много болка....И затова е по-важно от това -дали и доколко е истина.