Санди отмени Хелоуин

Празникът ще се чества в понеделник
1 ное 2012 07:28, Петя Славова
10
Санди отмени Хелоуин
Снимка: БТА

Мегабурята Санди изигра ролята на Злата вещица вчера, като отложи Хелоуин (Деня на вси светии) за милиони разочаровани деца от Източното крайбрежие на САЩ. Те бяха предупредени да стоят надалеч от провиснали електрически кабели и изкоренени дървета, съобщи Ройтерс.

Незапомнените щети, нанесени от Санди, попариха духа на веселбата и "разсрочиха" традиционното изпросване на сладкиши от врата на врата в някои градове от щата Кънектикът за 7 ноември - деня след президентските избори. Губернаторът на Ню Джърси Крис Кристи премести с декрет Хелоуин в понеделник, позовавайки се на съображения за сигурността в опустошения от бурята щат.

"Разстроена съм. Няма да е същото," сподели 12-годишната Пайпър Екълс от Мейпълууд, Ню Джърси, която бе похарчила 80 долара да си направи костюм, превъплъщавайки се в Ефи Тринкет, героиня от хитовия филм "Игрите на глада".

Някои родители в предградията на Ню Йорк се пребориха с покрусата и нескончаемото мрънкане на децата си, като им организираха дневни партита в паркове и паркинги, за да почетат празника на истинския му ден.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво празуват тези бре, смърта ли? Баси и празника. Аз празнувам само хубави неща. Майната им ! Бог да прости загиналите хорица!
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малката пайпърка скоро ще участва ежедневно във филма "Игрите на глада"
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Децата обичат карнавала, карнавалите на всякъде са много обичани, и във Венеция и в Бразилия. Така че не обвинявайте хората, че им харесва да бъдат облечени по различен начин веднъж годишно.
5
1
 
4
 
! Отговори
Вси Светии Тикво преди 11 години
Аз лично не намирам нищо лошо в това човек да се забвалява на такива празници,било то и не Български ! Свети Валентин , Български празник ли е - не е, но пак се празнува. В тая мрачна държава е хубаво,че има на какво да се позабавляваме от време на време, било то и чуждо !!!
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Но тъпите български чуждопоклонници го празнуваха.
3
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kakvo zna4I otmeni , toi go zamesti !
2
8
 
5
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Че какъв по хубав празник от тоя искат? Вместо да се правят на вампири и разни мъртви си имат реални 50 бройки такива.Ако се поровят по мазетата и *** след наводнението още ще си намерят.
1
2
 
9
 
! Отговори
мим преди 11 години
Днес имаме български празник-Денят на Будителите.Престанете да се прехващате че американците не можаха да си празнуват тяхния.Някой в Америка днес дали ще напише,че в България празнуват денят на Будителеите?