US военни моряци си спретнали запой по руски

Офицери са отстранени след посещение на фрегата им в Русия
Обновена: 4 ное 2012 11:22 | 4 ное 2012 11:19, Елка Василева
72
US военни моряци си спретнали запой по руски
Няколко американски военни офицери са отстранени заради за пиянство и недисциплинирано поведение на екипажа. Снимка: архив, Reuters

Командирът и няколко офицери от американската фрегата "Вандегрифт" бяха отстранени от служба след запой на част от екипажа по време на визита в руското пристанище Владивосток през септември, съобщиха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС.

Командер /капитан втори ранг/ Джоузеф Е. Дарлак беше отстранен от служба "поради загуба на доверие, след като показа лошо ръководство и неспособност да осигури надлежно поведение на подчинените си", се посочва в комюнике на американските военноморски сили.

С формулировката "за пиянство и недисциплинирано поведение" са отстранени също старшият помощник на командира на фрегатата, старшият механик и още един офицер от екипажа на кораба, който е базиран в Сан Диего, щата Калифорния.

В момента фрегата "Вандегрифт" изпълнява задачи в областта на оперативната отговорност на Седми американски флот, базиран в японското пристанище Йокосука. За нов командир на кораба временно е назначен капитан Томас Уоркман, уточни пресслужбата на ВМС.

Това е вторият подобен случай през последните няколко дни в американския флот, отбелязва ИТАР-ТАСС. В края на октомври беше съобщено за отстраняване от служба на контраадмирал Чарлз Гаует, който командваше ударна група начело с атомния самолетоносач "Джон Стенис", намиращ се в момента в района на Залива. Срещу него започна служебно разследване, но командването на ВМС не съобщи какво е послужило като повод за подобни сурови наказателни мерки спрямо военачалника, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
прави са си хората..боен кораб с пияни моряци на него..нали се сещате ..дай на пиян оръжие и се скрий защотооооо...тогава на руснаците можеше и да им се наложи да го потопят..и щеше да стане еднаааа...
17
5
 
18
 
! Отговори
black sea преди 11 години
Ами пък ако не бяха пили щяха да обидят руснаците.Дали е имало девушки на купона?
16
8
 
43
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Абсолютно си прав! В момента всеки ден самолетите на САЩ ни пръскат като мухи и погубват нацията ни! Няма кой да вдигне тоя заспал народ и до 2-3 години ще ни изтребят масово! Просто разчистват територията ни за евреите!
15
2
 
32
 
! Отговори
Кашчей БезАлкоголь преди 11 години
При тази дрога и ***, мога, с ръка на сърцето, да кажа, че мен алкохола ме запази...
14
3
 
11
 
! Отговори
деди преди 11 години
тия адмирали да се радват, че салагите грязние не са изпили спирта за компасите
13
2
 
38
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
трябваше да ги наградят за това, че ги е избило на пиене от напрежение вместо да вземат да стрелят на ляво и на дясно както става на последък в щатите.
12
0
 
38
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
абе не ще да е било само напиване.Явно и някакви други излагации е имало
11
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо не мога да разбера защо са ги наказали тия хора?! Защото са се напили или защото са се изложили ,че не могат да носят на пиене ?!
10
1
 
43
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 11 години
Американските войници, които досега се дрогираха по американски, започват и да се напиват по руски. Е, да са живи и здрави. Щото ние на тях разчитаме, нали по тяхно разпореждане беше ликвидирана армията ни, тъй като те щели да ни пазят.
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вероятно по стар руски обичай,освен че са се напили,американците са проиграли на карти и кораба си....Иначе е абсурдно за едно напиване да уволниш моряк..ха-ха-ха..
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наздраве на запоилите!!
7
3
 
33
 
! Отговори
Вице адмирал преди 11 години
Барабар Петко(Пийт) с мъжете:)))
6
4
 
47
 
! Отговори
Един преди 11 години
Руснаците ги уволняват ако са трезвени. Както казва един приятел :"Системното изтрезняване е много пагубно и може да доведе дори и до смърт!"
5
1
 
53
 
! Отговори
Контра адмирал преди 11 години
Какви моряци може да са, след като не могат да носят на пиене?
4
1
 
36
 
! Отговори
! преди 11 години
Бая имат да се учат!
3
2
 
33
 
! Отговори
Кашчей БезАлкоголь преди 11 години
Наздаровьия, господин Чиърс!
2
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не е като да се друсаш със синтетика, диър американс!Всичко у вашата *** е менте и животът ви е менте, затова даже и да се напиете не умеете!
1
1
 
54
 
! Отговори
Попай моряка преди 11 години
Ами като не могат да пият, къде се пъхат там бе?!